Kecáliště
Přenesli jste se v určité diskuzi extrémně daleko od tématu? Nevíte co s tím? Nechce se vám kvůli nějaké malichernosti zakládat nový topic. Sem s tím!!! Multi-tematický topič na cokoliv....
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Evropská Unie.
JInak, mně se to udělení nobelovky EU líbí...:-)
Mno co k tomu dodat. Asi už chudáci nevědí, komu tu nobelovku dát. Tak jí daly tomu, kdo zaplatil víc. Konečně si pan Herman Van Rompuy bude moct na svém zlatém záchodě udělat i zlatý držák na papír.
I kdybychom nakrásně našli společnou řeč v ekonomických záležitostech, tak EU stejně fungovat nebude, protože v kulturní a společenské rovině se neshodneme. A jak to sleduju v průběhu posledních cca 15 let, tak se vzdalujeme stále víc, místo abychom se přibližovali.
Nobelova cena míru je fraška už drahně let a politika EU nevyjadřuje názor Evropy. Navíc pochybuji, že něco takového vůbec existuje.
@Michelle: Nevím, zda to s tím Kosovem a Gruzií myslíš vážně, ale z "oficiální" politiky EU v těchto záležitostech mě mrazí, a ne nadarmo jsme po 40 let označovali zájmové skupiny za ní stojící za nepřítele.
jenže jediný způsob, jak zjistit, zda nemoci magicky zmizely, je prostě neočkovat. A to by mohlo fakt bolet...
Kauzální souvislost mezi vakcinací a značným omezením výskutu chorob, proti nimž se očkuje, je dobře zdokumentovaná.
Souvislost mezi existencí EU a mírem v Evropě je na úrovni wishful thinking.
EDIT: Aby nedošlo k nedorozumění, netvrdím, že EU/ES je dokonalá a že všechna její činnost je bezchybná... Spousta věcí se samozřejmě dala (a měla) udělat jinak, EU má ještě velké rezervy... Ale pro myšlenku evropské integrace jako takové jsem všemi deseti.