TV seriály

upraveno 23. ledna 2011 v Film a televize
17071737576362

Komentáře

• upraveno 5. října 2012
    Nový trpaslík je PARÁDNÍ (Nevada: 9. sérii mi nepřipomínej, na tu se zapomíná tak, jako se zapomíná na film Doctora Who z roku 1996). Každopádně díl Trojan byl SKVĚLÝ. A možná i lepší, než některé díly z 8. série, které mě moc nebavily.
    Každopádně - ty kulisy, smích, hlášky... opravdu starý dobrý Trpaslík :).
  • upraveno 5. října 2012
    Mně nevadil ani Back to Earth - Taky jsem se u něj válel smíchy. Akorát to chce vidět Blade Runnera
  • upraveno 5. října 2012
    Takže serial Newsroom má základ u nás :)

• upraveno 5. října 2012
    Souhlas s Koli! Trojan je úžasnej návrat ke starýmu Trpaslíkovi :D Pro mě měl nejlepší hlášky Kocour :D
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    upraveno 5. října 2012
    Kocour měl hlavně nejlepší sako - asi tak 90 % jeho oblečení chci :D
  • upraveno 5. října 2012
    Nejlepší byla hláška:
    "...když jsme našli krytona, byla to vyhořelá troska na vrakovišti." "a vy jste ho přestavěli. dali mu důvod žít." "ne, jen jsme ho ubytovali a dali mu čepici" :D :D :D :D
  • upraveno 5. října 2012
    A tak moc Rimmerovská hláška, když se přiznával Howardovi :D ("kecal jsem, mám jen jedno") :D:D
  • upraveno 5. října 2012
    To jsem málem spadla z postele :D :D :D
  • upraveno 5. října 2012
    upraveno 5. října 2012
    Melindaaaa: Ty bys nechtěla bordó (nevím, co to je za barvu) sako s huňatým límcem a flitrovými rukávy? Mně by se strašně hodilo ke stříbrné "alobalové" či stříbrné flitrové košili :D
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 5. října 2012
    Tak jsem též neodolal. No, je to rozhodně pokrok oproti Zpět na Zemi. Ale tak nějak - no, nevim, na soudy si počkám.
  • upraveno 5. října 2012
    Já bych ho mezi svými dalšími bordó saky v šatníku velkém, přes několik časových pásem ani nenašla :D
    upraveno 5. října 2012
    Melindaaaa: To je jediné možné vysvětlení :D
  • upraveno 6. října 2012
    Nový díl Merlina byl BOŽÍ! A ještě lepší byl chat u toho streamu :D.

Jo a byl tam Davos! :D
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 6. října 2012
    Tohle "prolínání" herců mám ráda. Když je mi někdo povědomý, tak mě baví snažit se přijít na to, kde hrál, odkud ho znám. U těch známějších herců je to jasné, ale pak jsou takoví ti, kteří obvykle hrají v několika seriálech jen vedlejší epizodní role a to je pak trénink ve vzpomínání :)
    btw - v Person of Interest 2x02 hrála "Mags" z Justified. Je to už třetí herec/čka z tohohle seriálu hostující v PoI.
    A v pátek jsem si pustila k práci jako zvukovou kulisu 4.sérii Ally McBeal. V 4x01 Michael Weatherly z NCIS, ve 4x02 Lisa Edelstein a Marcia Cross.
    upraveno 7. října 2012
    Nevada: Ale nejhorší je, když si nemůžu vzpomenout ani za zlatý prase a pak vůbec nevnímám film/seriál a jen přemýšlím, odkud ta dotyčná osoba je. Nakonec vždycky podlehnu, najdu si to na imdb a film/seriál vrátím zpět, aby mi nic neuteklo :)
  • upraveno 7. října 2012
    já mám tak strašnou paměť na tváře, že mi často stačí, aby se osoba V TOM STEJNÉM seriálu převlékla a už si říkám, kdo to do háje je.

Proto taky nemůžu sledovat asijskou kinematografii, je to, jak kdyby tam hrál jeden herec.
  • upraveno 7. října 2012
    tak novy seria TBBT sa celkom da, uz boli aj horsie diely :) - dakujem koli za preklad
    a Dexter tiez prijemne prekvapil...
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 7. října 2012
  • paulczpaulcz zima se blíží
    upraveno 8. října 2012
  • upraveno 9. října 2012
  • upraveno 9. října 2012
  • upraveno 9. října 2012
    upraveno 9. října 2012
  • upraveno 9. října 2012
    upraveno 9. října 2012
    MU: Hupnul do kloubouku a když Emma s MM odešly, tak z něho zas vyhupnul :)
  • upraveno 9. října 2012
  • upraveno 9. října 2012
    upraveno 9. října 2012
  • upraveno 10. října 2012
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.