Nový trpaslík je PARÁDNÍ (Nevada: 9. sérii mi nepřipomínej, na tu se zapomíná tak, jako se zapomíná na film Doctora Who z roku 1996). Každopádně díl Trojan byl SKVĚLÝ. A možná i lepší, než některé díly z 8. série, které mě moc nebavily. Každopádně - ty kulisy, smích, hlášky... opravdu starý dobrý Trpaslík :).
Nejlepší byla hláška: "...když jsme našli krytona, byla to vyhořelá troska na vrakovišti." "a vy jste ho přestavěli. dali mu důvod žít." "ne, jen jsme ho ubytovali a dali mu čepici" :D:D:D:D
Melindaaaa: Ty bys nechtěla bordó (nevím, co to je za barvu) sako s huňatým límcem a flitrovými rukávy? Mně by se strašně hodilo ke stříbrné "alobalové" či stříbrné flitrové košili :D
Tohle "prolínání" herců mám ráda. Když je mi někdo povědomý, tak mě baví snažit se přijít na to, kde hrál, odkud ho znám. U těch známějších herců je to jasné, ale pak jsou takoví ti, kteří obvykle hrají v několika seriálech jen vedlejší epizodní role a to je pak trénink ve vzpomínání :) btw - v Person of Interest 2x02 hrála "Mags" z Justified. Je to už třetí herec/čka z tohohle seriálu hostující v PoI. A v pátek jsem si pustila k práci jako zvukovou kulisu 4.sérii Ally McBeal. V 4x01 Michael Weatherly z NCIS, ve 4x02 Lisa Edelstein a Marcia Cross.
Nevada: Ale nejhorší je, když si nemůžu vzpomenout ani za zlatý prase a pak vůbec nevnímám film/seriál a jen přemýšlím, odkud ta dotyčná osoba je. Nakonec vždycky podlehnu, najdu si to na imdb a film/seriál vrátím zpět, aby mi nic neuteklo :)
Komentáře
Každopádně - ty kulisy, smích, hlášky... opravdu starý dobrý Trpaslík :).
"...když jsme našli krytona, byla to vyhořelá troska na vrakovišti." "a vy jste ho přestavěli. dali mu důvod žít." "ne, jen jsme ho ubytovali a dali mu čepici" :D :D :D :D
Jo a byl tam Davos! :D
btw - v Person of Interest 2x02 hrála "Mags" z Justified. Je to už třetí herec/čka z tohohle seriálu hostující v PoI.
A v pátek jsem si pustila k práci jako zvukovou kulisu 4.sérii Ally McBeal. V 4x01 Michael Weatherly z NCIS, ve 4x02 Lisa Edelstein a Marcia Cross.
Proto taky nemůžu sledovat asijskou kinematografii, je to, jak kdyby tam hrál jeden herec.
a Dexter tiez prijemne prekvapil...