Různé filmy

upraveno 6. listopadu 2010 v Film a televize
18384868889394

Komentáře

• upraveno 5. října 2012
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    upraveno 5. října 2012
    upraveno 5. října 2012
  • upraveno 5. října 2012
    Ad sobecká rozhodnutí.
    Mně tedy přijde nejsobečtější přístup. "Donutíme těhuli, co dítě nechce, chlap ho nechce, nemá kde bydlet, za co to krmit, aby si to nechala, dál to neřešíme. Dobrý skutek dokonán, dobrý pocit se spouští, mission accomplished."

ad syndrom bílého pláště
    to mám tak silný, že jsem dostala za úkol měřit si tlak doma :-)
    nejlepší bylo, jak mi zabral epidurál a půlka těla byla mrtvá a druhá vibrovala nahoru a dolů v rozkmitu cca 15 cm :-))) já myslela, že ta anestezioložka vytáhne mobil, nahraje to a hodí na youtube
  • upraveno 5. října 2012
  • upraveno 5. října 2012
  • upraveno 5. října 2012
    Mno, každýho zdravýho dítěte je škoda. Chápu, že šestnáctiletá holka z vesnice, která otěhotní, nestojí o to, aby na ní místní drby několik desetiletí vytahovali skutečnost, že byla "mladá coura". Ale dospělá ženská by se k tomu pokud možno měla postavit zodpovědnějc - to ona koneckonců souložila bez ochrany, ne to dítě, za který by jí adoptivní rodiče utrhli ruce. Ale to je všechno jenom teorie, sama nevím, jestli bych v tý situaci byla tak silná.
  • upraveno 5. října 2012
    svoa00: Právě, neznáme všechny faktory, neznáme tu slečnu a triumfální prohlášení "já bych to teda udělala jinak" zavání, slušně řečeno, krátkozrakostí.
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 5. října 2012
  • upraveno 5. října 2012
    flanker.27: To, že by se spustila, zrovna její případ nebyl. Ale ano, taky jsem zvedla obočí nad tím, že musela otěhotnět, aby si ujasnila svůj vztah k tomu chlapovi. Hádam že to byl klasickej ženskej strach z toho být sama. Ale abych se jí zastala - ona je to hodná holka, co jednou nejspíš bude dobrá máma, a když mi o tom vyprávěla, tak z toho byla pořád šíleně rozhozená, takže žádná drsná podnikatelka to není.
  • upraveno 5. října 2012
  • upraveno 5. října 2012
    Vždycky mne fascinuje, co všechno se člověk dozví u kosmetičky/kadeřnice/pedikérky ....
  • upraveno 5. října 2012
    Hildegarda: Ano, taková organizace může mít úspěchy, narozdíl od pošuků co procházejí městem s plakáty a obtěžují maminky po těžkém porodu pod okny hlasitým modlením, ačkoliv jim už miliardkrát bylo vysvětleno, že INTERRUPCE JE AMBULANTNÍ ZÁKROK, takže tam prudí leda ženy po porodu a nebo těžší gynekologické operaci. Ale tihle chtějí být hlavně v televizi...

Takže s takovým přístupem skutečné pomoci nelze než souhlasit.
    upraveno 5. října 2012
  • upraveno 6. října 2012
  • upraveno 7. října 2012
  • upraveno 7. října 2012
    V žádném případě nechci nikoho soudit nebo mu přát něco špatného, ale podle mého názoru si tělo, vědomí i podvědomí "pamatuje" takový zákrok a člověk to bude v sobě nosit celý život.

Jinak něco na podobné téma zobrazuje i film Mother and child, který jsem už jednou doporučoval. Opravdu mě to zasáhlo.
  • upraveno 7. října 2012
    Chmure, až mě překvapilo, kolik kamarádek má miniiterrupci za sebou (čtyři, o kterých vím, to mi připadá hodně). A teď jsou všechny spokojené mámy. Je možné, že se tím někde po večerech zabývají, ale nemyslím si to. Podle mě to záleží na osobnosti, výchově a tak.

• upraveno 7. října 2012
    Nevím... v dnešní době mi to přijde jako hrubá nezodpovědnost souložit bez ochrany, když se zrovna nepokouším o dítě, ale potvrzuje to můj názor o blbosti větší části lidstva, o neschopnosti přijmout zodpovědnost za svůj život. Občas se nedivím, že tolik chlapů ženskými pohrdá a má je leda do postele a k plotně.
    upraveno 7. října 2012
    svoa00: Můj kamarád teď očekává "nechtěné" dítě, které se svoji přítelkyní zplodili, i když ona užívá antikoncepci (jak, to netuším, ale je to tak). Teď řeší, jestli si chtějí nechat nebo ne (nejsou na to připravení, neví, jestli dítě chtějí atd.)...takže neházet všechny do jednoho pytle.
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    upraveno 7. října 2012
  • upraveno 7. října 2012
    Krisa: Že selhá antokoncepce je ale opravdu smutná výjimka (možná holka něco spletla s hormonální antikoncepcí). Většinou je to opravdu tak, že ženská je nezodpovědná blbka a pak to holt řeší potratem.

EY: ...váš IQ :)

Tak mě napadá, že Martin ten svůj měsíční čaj myslel jako a) cosi ve stylu hormonální antikoncepce nebo b) prostředek pro miniinterrupci. Vzhledem k tomu, že je to očividně docela rozšířená praxe, tak u první možnosti nedomyslel důsledky (měsiční čaj by byl dost velké svinstvo, aby dost ženským přivodil neplodnost, ale ženské se po něm v Martinově světě doslova vrhají), ta druhá možnost je... brr.

• upraveno 7. října 2012
    upraveno 7. října 2012
  • upraveno 7. října 2012
    upraveno 7. října 2012
  • upraveno 7. října 2012
    To, že je někdo nezoodpovědný debil/nezodpovědná debilka souvisí se sociální inteligencí, tak je pro život důležitější než IQ.
    upraveno 7. října 2012
  • upraveno 7. října 2012
    svoa00: Měsíční čaj je podle mého rané abortivum. Když si vezmeš silnější verzi, potratíš i starší plod (viz Lysa). Ačkoliv by ho mohly tvořit i rostliny s vyšším obsahem přirozeného estrogenu, který by blokoval ovulaci, ale to by teda musela žena užívat pravidelně (jako Arianne). nicméně v podstatě se to nevylučuje. Klasická jednofázová pilulka blokuje ovulaci a brání růstu děložní tkáně, takže i když náhodou vajíčko proklouzne, nemá se kde uchytit. Když s ale vezme žena pilulek hrst, zafungují jako postinor (

Ženské se i v našem světě vrhaly po jakékoliv možnosti kontroly plodnosti a málokterá byla lákavá (krokodýlí trus, odvar z chvojky klášterní, ostrá jehlice, fakt velká rána do břicha...) Kdyby naše plody příroda učinila trochu méně odolnými, dávno jsme jako druh vyhynuli...
  • upraveno 7. října 2012
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.