No, tak to nevím, co by Kryl říkal na to, že ho Landa "přezpíval"... Osobně zastávám názor, že by nebyl rád:-) Ale sto lidí, sto názorů. Ugla: Ano, já vím:-) Proto jsem udělala vzácnou výjimku a kousek si pustila;-)
EDIT: Tak jsem si vzpomněla, že existuje jedna píseň, co se mi od něho líbila, začínala slovy "Nazdar, nazdar, hoši. Co jste našli v koši?":-D Ta byla dobrá:-D
Rozhodně by nebyl rád :D. Já Landu nemám moc ráda jako člověka, ale hodnotím jen jeho písničky (a ještě jen konkrétně vytipované - ne všechny). Jak říkám - jsem na válečné písničky (české) a těch zase tolik není, takže se musím spokojit i s Landou :D.
Takže máme o jedno vyjmenované slovo méně? To je super. Jestli to takhle půjde dál, tak si brzi děti ve škole nebudou muset lámat jaziky nad vyjmenovanými slovy. Jména se prostě budou nazívat jinak a zbytek se nahradí slovem Aladeen. :-)
Komentáře
My jsme taky malý obor (je nás asi 23?), ale i tak by mě poslali na pozdější termín.
Ugla: Ano, já vím:-) Proto jsem udělala vzácnou výjimku a kousek si pustila;-)
EDIT: Tak jsem si vzpomněla, že existuje jedna píseň, co se mi od něho líbila, začínala slovy "Nazdar, nazdar, hoši. Co jste našli v koši?":-D Ta byla dobrá:-D
Jenom Havel letiště. >:(
Jinak mi to přejmenování letiště přijde trochu směšné - ať pojmenují něco nového, ale proč se musí něco přejmenovávat?