Lampárna

upraveno 31. října 2015 v Rozličný pokec
1192022242564

Komentáře

• KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    upraveno 3. října 2012
    upraveno 3. října 2012
    brbr: Děkuji :)
    My jsme taky malý obor (je nás asi 23?), ale i tak by mě poslali na pozdější termín.
  • upraveno 3. října 2012
    Krisa: Já je musím odevzdat už na začátku prosince, takže na možný konec světa se fakt nemůžu vymluvit:-D Nebudu to riskovat:-)))
  • upraveno 3. října 2012
    No to teda konec světa bude! Však říkal - 13. cyklů a šmitec :D.
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    upraveno 3. října 2012
  • upraveno 3. října 2012
    upraveno 3. října 2012
  • upraveno 3. října 2012
    Aha, koukám, že sice nebudu bez VŠ tak chytrá, ale určité věci mne stoprocentně minou... :-D
  • upraveno 3. října 2012
    Nějakej devět-dřevěnej-pes - jakýsi bůh (asi) podsvětí - se má ten den zjevit a bude uveden do úřadu :D.
  • upraveno 3. října 2012
  • upraveno 3. října 2012
    upraveno 3. října 2012
  • upraveno 3. října 2012
  • upraveno 3. října 2012
    Coo? Však Landa má dobré písničky, jen je třeba si odmyslet ten kříž, co má vytetovaný na hrudníku :D.
  • upraveno 3. října 2012
    Já vím, že má svoje fanoušky... Nevymlouvám jim ho:-D Ale já ho prostě nemám ráda.
  • upraveno 3. října 2012
    Ono je to tím, že mám ráda válečné písně a od něj poslouchám právě jen ty válečné. Líbí se mi i ty jeho cover od Kryla (i když Kryl je Kryl :).
  • upraveno 3. října 2012
    @Michelle: To bylo jen kvůli tomu úvodnímu verši, který se hodí k tématu :-)
  • upraveno 3. října 2012
    No, tak to nevím, co by Kryl říkal na to, že ho Landa "přezpíval"... Osobně zastávám názor, že by nebyl rád:-) Ale sto lidí, sto názorů.
    Ugla: Ano, já vím:-) Proto jsem udělala vzácnou výjimku a kousek si pustila;-)

EDIT: Tak jsem si vzpomněla, že existuje jedna píseň, co se mi od něho líbila, začínala slovy "Nazdar, nazdar, hoši. Co jste našli v koši?":-D Ta byla dobrá:-D
  • upraveno 3. října 2012
    Rozhodně by nebyl rád :D. Já Landu nemám moc ráda jako člověka, ale hodnotím jen jeho písničky (a ještě jen konkrétně vytipované - ne všechny). Jak říkám - jsem na válečné písničky (české) a těch zase tolik není, takže se musím spokojit i s Landou :D.
  • upraveno 3. října 2012
    VIem všetky Landove texty naspamäť a aj par od Orlika.. hmm... a aj tak to nioe je naj autor pre mna :D
  • upraveno 4. října 2012
  • paulczpaulcz zima se blíží
    upraveno 4. října 2012
    upraveno 4. října 2012
  • upraveno 4. října 2012
    Ich brauche geld fur gasolite
  • upraveno 5. října 2012
    Ty jo, lidi, ode dneška nebudeme v Praze přistávat na Ruzyni ale na Havlovi. Kolik ta sranda stála, co říkáte? :D
  • upraveno 5. října 2012
  • upraveno 5. října 2012
    Strašné. Jak je vidět- doopravdy jsou všichni blázni....
    Jenom Havel letiště. >:(
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 5. října 2012
    Takže máme o jedno vyjmenované slovo méně? To je super. Jestli to takhle půjde dál, tak si brzi děti ve škole nebudou muset lámat jaziky nad vyjmenovanými slovy. Jména se prostě budou nazívat jinak a zbytek se nahradí slovem Aladeen. :-)
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 5. října 2012
    Vyjmenovaná slova po Z: Brzy, jazyk, nazývat, Letiště Václava Havla.
    upraveno 5. října 2012
    Monte: Ještě věznice :)
    Jinak mi to přejmenování letiště přijde trochu směšné - ať pojmenují něco nového, ale proč se musí něco přejmenovávat?
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.