No teda... Kdybysme byli ve škole, tak vám všem řeknu, že jste pěkní šprti:-))) Já teda zásadně všechny seminárky apod. dokončuju na poslední chvíli a odevzdávám 1-2 minuty před uzavřením odevzdávárny:-D
EY: Přesně:-) Já bych strašně chtěla někdy něco napsat a odevzdat zavčasu, v klidu a bez stresu... Stále si to plánuju, pokusy i byli, ale vždycky to tak nějak dopadne, že je to se stresem a na poslední chvíli:-)))
Gardien: Vy máte ročníkovky ešte furt? U nás na gympli sme sa toho už našťastie zbavili. Miesto toho máme typickú koncoročnú You're next hru. Profesori vyvolávajú tých s málo známkami. Buď sa boj, že si pokazíš dobrú alebo sa modli, nech si opravíš zlú. Alebo seď ako prikovaný planktón a modli sa, aby si nebol ďalší. :D Na to obdobie sa nikdy neteším.
U nás na Mierovej sa to robilo štýlom, že nám dali témy/tématický okruh na začiatku roka a až vtedy sme začali robiť. 9. rok dokonca vytvorili aj Systém mentorov - učitelia, čo nám práce mentorovali, teda podpisovali, že min. raz do mesiaca sme tam boli a že na tom pracujeme. Ale na základke koncoročky platili len pre ten projekt nadaných, ostatné triedy to vraj nemali. Bola to súčasť toho experimentu.
Jistě to znám. Minulý rok. 16 známek z biologie, z toho patnáctkrát za tři, jednou za dvě. učitel povídá na konci roku: Vyzkoušíme někoho kdo to má nerozhodně. Honzo, pojď k tabuli!
Heeej to poznam... na nemčine: UČ: Tak kto tu ma nerozhodne.. no asi nikto tak znamky bla bla bla bla bla bla Michal... Nooo ty keby si sa na tej poslednej pisomke posnažil(ja znamky 333343333333) Ja: čože?
Máte tedy někdo něco proti těm dvěma výše vyhlášeným tématům a termínu pro odevzdání - dejme tomu do půlky listopadu, aby autoři nebyli zbytečně ve stresu? :-)
Chjo, já mám i napád, ale neumím psát :(. Když jsme se s kamarádkou rozhodly, že budeme úspěšné spisovatelky fantasy, tak jsem já vymýšlela jména/co se stane/blbosti a ona psala...:)
Komentáře
Napiš toho víc. :-)
Vždycky: Dostanete pololetní práci. Odevzdáte do 24. června. 23. večer - 24. ráno: Za rok to napíšu včas... :D
Vy máte ročníkovky ešte furt? U nás na gympli sme sa toho už našťastie zbavili. Miesto toho máme typickú koncoročnú You're next hru. Profesori vyvolávajú tých s málo známkami. Buď sa boj, že si pokazíš dobrú alebo sa modli, nech si opravíš zlú. Alebo seď ako prikovaný planktón a modli sa, aby si nebol ďalší. :D Na to obdobie sa nikdy neteším.
U nás na Mierovej sa to robilo štýlom, že nám dali témy/tématický okruh na začiatku roka a až vtedy sme začali robiť. 9. rok dokonca vytvorili aj Systém mentorov - učitelia, čo nám práce mentorovali, teda podpisovali, že min. raz do mesiaca sme tam boli a že na tom pracujeme. Ale na základke koncoročky platili len pre ten projekt nadaných, ostatné triedy to vraj nemali. Bola to súčasť toho experimentu.
UČ: Tak kto tu ma nerozhodne.. no asi nikto tak znamky bla bla bla bla bla bla Michal... Nooo ty keby si sa na tej poslednej pisomke posnažil(ja znamky 333343333333)
Ja: čože?
Mě teda ještě nic nenapadlo, takže delší termín než měsíc uvítám.
Sarven: Klidně přidám třetí téma, ale jakou mám jistotu, že se ti bude líbit víc než ty dvě? :-)