Fanouškovská fikce

upraveno 16. ledna 2013 v Rozličný pokec
1535456585975

Komentáře

• upraveno 29. září 2012
  • upraveno 30. září 2012
    A teď to čekání 3 měsíce, to je děs, co? :-)
    Napiš toho víc. :-)
  • upraveno 30. září 2012
  • upraveno 30. září 2012
    Teda lidi... :D. Teprve dneska v buse jsem dostala nápad "co asi budu psát" a vy už máte hotový? :D.
  • upraveno 30. září 2012
  • upraveno 30. září 2012
    No teda... Kdybysme byli ve škole, tak vám všem řeknu, že jste pěkní šprti:-))) Já teda zásadně všechny seminárky apod. dokončuju na poslední chvíli a odevzdávám 1-2 minuty před uzavřením odevzdávárny:-D
  • upraveno 30. září 2012
    Chell: +1 :D
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    upraveno 30. září 2012
    Chell: +1

Vždycky: Dostanete pololetní práci. Odevzdáte do 24. června. 23. večer - 24. ráno: Za rok to napíšu včas... :D
  • upraveno 30. září 2012
    EY: Přesně:-) Já bych strašně chtěla někdy něco napsat a odevzdat zavčasu, v klidu a bez stresu... Stále si to plánuju, pokusy i byli, ale vždycky to tak nějak dopadne, že je to se stresem a na poslední chvíli:-)))
  • upraveno 30. září 2012
    Kolikokoli: Ale ne, já jejich snahu a rychlost obdivuju:-) Taky bych to tak chtěla mít :-)))
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    upraveno 30. září 2012
  • upraveno 30. září 2012
    Presne to iste moje ročnikovky.. ale tochtoroČnu mam skoro hotovu.. robi lsom na nej cez prazdniny
    upraveno 30. září 2012
    Gardien:
    Vy máte ročníkovky ešte furt? U nás na gympli sme sa toho už našťastie zbavili. Miesto toho máme typickú koncoročnú You're next hru. Profesori vyvolávajú tých s málo známkami. Buď sa boj, že si pokazíš dobrú alebo sa modli, nech si opravíš zlú. Alebo seď ako prikovaný planktón a modli sa, aby si nebol ďalší. :D Na to obdobie sa nikdy neteším.

U nás na Mierovej sa to robilo štýlom, že nám dali témy/tématický okruh na začiatku roka a až vtedy sme začali robiť. 9. rok dokonca vytvorili aj Systém mentorov - učitelia, čo nám práce mentorovali, teda podpisovali, že min. raz do mesiaca sme tam boli a že na tom pracujeme. Ale na základke koncoročky platili len pre ten projekt nadaných, ostatné triedy to vraj nemali. Bola to súčasť toho experimentu.
    upraveno 30. září 2012
    Jistě to znám. Minulý rok. 16 známek z biologie, z toho patnáctkrát za tři, jednou za dvě. učitel povídá na konci roku: Vyzkoušíme někoho kdo to má nerozhodně. Honzo, pojď k tabuli!
    upraveno 30. září 2012
  • upraveno 30. září 2012
    Heeej to poznam... na nemčine:
    UČ: Tak kto tu ma nerozhodne.. no asi nikto tak znamky bla bla bla bla bla bla Michal... Nooo ty keby si sa na tej poslednej pisomke posnažil(ja znamky 333343333333)
    Ja: čože?
  • upraveno 1. října 2012
    Tak už mám první "kapitolu" :D.
  • upraveno 1. října 2012
    Koli: Ja taky
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 1. října 2012
  • upraveno 2. října 2012
    Chválím nadšení do dalšího psaní. :-)
    Mě teda ještě nic nenapadlo, takže delší termín než měsíc uvítám.

Sarven: Klidně přidám třetí téma, ale jakou mám jistotu, že se ti bude líbit víc než ty dvě? :-)
  • upraveno 2. října 2012
    Margarey?
    upraveno 2. října 2012
    Lyanna
    upraveno 2. října 2012
    Tak já už vím o čem budu psát. Taky to bude tak trochu alternativní...
  • upraveno 2. října 2012
    Máte tedy někdo něco proti těm dvěma výše vyhlášeným tématům a termínu pro odevzdání - dejme tomu do půlky listopadu, aby autoři nebyli zbytečně ve stresu? :-)
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 2. října 2012
    Som za.
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    upraveno 2. října 2012
    Chjo, já mám i napád, ale neumím psát :(. Když jsme se s kamarádkou rozhodly, že budeme úspěšné spisovatelky fantasy, tak jsem já vymýšlela jména/co se stane/blbosti a ona psala...:)
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 2. října 2012
    To dáš, já s psaním (tedy s takovým, který je i dokončený a publikovatelný) začal až tu :)
  • upraveno 2. října 2012
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    upraveno 2. října 2012
    No uvidíme. Zatím se budu vymlouvat na to, že nemám čas, protože nitně musím něco dočíst/dokoukat a pak se uvidí :)
  • upraveno 2. října 2012
    Co takhle revoluční - 17. listopadu? :-)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.