Babičce od manžela jednu dobu volal někdo, kdo ji akorát dýchal do telefonu. Byla z toho tak vyfríkovaná, že si raději změnila číslo. Co z toho ti lidi mají?
Dostala som krasny mail od suseda, musim sa s nim podelit. Uz asi polroka ma druhy sused kohuta, ktory sa nesprava prave podla zauzivanych pravideil. Kikirika od druhej rana kazdu polhodinu a susedia najma s malymi detmi su z toho na nervy. Keby aspon kikirikal, ale on chrci ako v smrtelnej agonii. My nastastie mame spalnu otocenu opacnym smerom, ale ostatni susedia chodia ako zombie. Rokovania sa zacali uz davno, ale dnes dospeli k nejakemu vysledku. Vynatok z mailu:
"Na zaklade vcerajsieho rozhovoru s majitelom kohuta (synom stareho pana) je situacia naslednovna:
- kohuta nevie utisit - kohuta chce mat, nakolko zacina chov sliepok/kuriat - je ochotny sa ho vzdat za uhradu cca 80-100 eur raz za cca 1 - 2 roky kedy je potrebna obnova sliepok"
je to normalny domcek zo zahradou, kde chova kozy a sliepky, kohut mu pobehuje volne po zahrade, len bohuzial hned vedla je nas 56 bytovy obytny dom... a to som este nespomenula, aky tam je smrad, ked je nahodou bezvetrie...kto nezazil kozy, nepochopi :)
Holt se pán připravuje na horší časy. Náš soused se každý den před šestou ranní snaží nastartovat formana, někdy se to povede na popáté, někdy na podvacáté, ale vždycky mě to vzbudí (rozváží noviny, takže je to i v sobotu).
U nás mají obzahradu nové štěně a buď na noc, nebo na den, ho nechávají venku. A to malé štěně je samo venku samozřejmě nespokojené a chce domů k lidem, takže mezi 7 a 8 vyje, což se prostě nedá vydržet (+ mě to samozřejmě budí). Když mě to vzbudilo poprvé, tak jsem letěla jak blázen na zahradu a snažila se zjistit, co se tomu pejskovi stalo a jak pro něj vlezu a zachráním ho. Naštěstí nebylo zraněné, jen chtělo domů.
Komentáře
Doufám, že to stihneš, Georgi. :-)
Branislav: Na aragorne by si mi mohol odpisať
Uz asi polroka ma druhy sused kohuta, ktory sa nesprava prave podla zauzivanych pravideil. Kikirika od druhej rana kazdu polhodinu a susedia najma s malymi detmi su z toho na nervy. Keby aspon kikirikal, ale on chrci ako v smrtelnej agonii. My nastastie mame spalnu otocenu opacnym smerom, ale ostatni susedia chodia ako zombie.
Rokovania sa zacali uz davno, ale dnes dospeli k nejakemu vysledku. Vynatok z mailu:
"Na zaklade vcerajsieho rozhovoru s majitelom kohuta (synom stareho pana) je situacia naslednovna:
- kohuta nevie utisit
- kohuta chce mat, nakolko zacina chov sliepok/kuriat
- je ochotny sa ho vzdat za uhradu cca 80-100 eur raz za cca 1 - 2 roky kedy je potrebna obnova sliepok"
:DDDD
Ale moje návrhy jsou: 1) Slibte tom, kdo přinese kohoutí hlavu, titul lorda a panství, b) najměte muže bez tváře :-)
a to som este nespomenula, aky tam je smrad, ked je nahodou bezvetrie...kto nezazil kozy, nepochopi :)
Náš soused se každý den před šestou ranní snaží nastartovat formana, někdy se to povede na popáté, někdy na podvacáté, ale vždycky mě to vzbudí (rozváží noviny, takže je to i v sobotu).