Poradna

upraveno 23. července 2012 v Rozličný pokec
web je plný mudrlantov, ale občas sa oplatí poradiť v úzkom kruhu ľudí, ktorých poznáte. niekto vie aké televízory sa oplatia kúpiť, niekto sa rozumie do opravy auta a niekto....

Kutilovia a odborníci, toto je miesto kde budete velebení nami, čo majú veľa otázok.
145791075

Komentáře

• ThorarThorar Když umřel, tak umřel.
    upraveno 20. září 2012
    Kriso Kindle 3 wifi mám asi dva roky a jsem naprosto spokojený. Stačí úplnej základ Kindle wifi bez klávesnice, bez 3G, dotykovej displej je taky blbinka. Jestli chceš jen v klidu číst knihy je to nejlepší stroj :-)

Ségře jsem nedávno vyzvedával Kindle 4 wifi v alze za 2500kč.
  • upraveno 20. září 2012
    Už jsem tu hodněkrát dělala Kindlu reklamu. Když jsem to měla poprvé v ruce, byla jsem z toho rozpačitá, ale pak jsem ho už nedala z ruky. :-)

Největší výhoda - dá se do toho sehnat plno fantasy a neničí to tisícistránkové knihy při tahání v tašce. :-)
    2. největší výhoda pro angličtináře - instantní slovník.
    3. výhoda - Alek umí dělat hezké e-booky z povídek. :-) Můžeš si k ním psát rovnou poznámky.

Nevýhody - listování stojí za prd. Takže když je vzadu nějaký rejstřík, jednodušší je přečíst si ho až na závěr. :-) Obrázkové publikace bych v tom taky nečetla. Nejlepší je holý text.
  • upraveno 20. září 2012
    Já mám kindle touch kvůli cestování a sem s ním absolutně spokojený.
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    upraveno 20. září 2012
    Jo, tak asi se mi nejvíc líbí ten Kindle 4 wifi (nejjednodušší)... A je lepší ho kupovat přímo na Amazonu nebo raději někde v ČR? Výhoda Amazonu je cena (skoro o 1000 Kč méně), ale zas co když se mi rozbije...? Jsem na takovéto věci lempl, tak omluvte mé trapnodotazy :)
    upraveno 20. září 2012
    Tak já si ho pořizoval z amazonu, kde je největší překážka pro reklamaci komunikace v aj :-) jinak jsou velmi vstřícní a vymění kus za kus během pár dní (pošleš balík kurýrem, oni taky, tebe to nic nestojí).
    upraveno 20. září 2012
    A Kriso nezapomeň na clo! to si k ceně taky připočti pokud chceš nakupovat z amazonu :-)A taky záruka jen jeden rok
  • upraveno 20. září 2012
    Já zatím čtečce odolávám. :-)
    upraveno 20. září 2012
  • upraveno 20. září 2012
  • upraveno 20. září 2012
    Já osobně jsem v tomto tedy celkem srábek, radši nakupuji u českých prodejců kvůli záruce... a asi i lepší případné reklamovatelnosti...
    upraveno 20. září 2012
    upraveno 20. září 2012
    Možná zaplatíš o něco navíc, ale získáš dvouletou záruku a případná reklamace je o něco lehčí (paradoxně ne rychlejší :-) )

Jak jsem říkal, ségře jsem doporučoval kindle 4 wifi z českýho obchodu a je spokojená a je vyloženě technickej antitalent.
  • upraveno 20. září 2012
  • upraveno 20. září 2012
    uplne najlepšia vec je hrubka
  • upraveno 23. září 2012
    Přátelé ze Slovenska, pomáhám kamarádce s jednou prací a potřebovala bych vědět, jestli běžela i na Slovensku nějaká verze pořadu, kde zájemci o nové bydlení hledali makléři tři byty a on se pak rozhodoval, jestli ho vezme. U nás se to jmenovalo Přes nový práh (ČT) nebo Nové hnízdo (Prima).
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 23. září 2012
  • upraveno 23. září 2012
  • upraveno 23. září 2012
    Ty brďo, tahle poradna je fakt blesková :-)

Arutha2321: Díky moc.
  • upraveno 23. září 2012
    Niet za čo. Keď viem, rád poradím. :)
  • upraveno 23. září 2012
    Znama si tam hladala dom :)
  • upraveno 23. září 2012
    upraveno 23. září 2012
    Ne, zatím jsem od nich nic nekupovala. Jen jsem překopírovala info z klubu eknihy na Lopuchu.
  • upraveno 23. září 2012
    Včera mě v neoluxoru pobavila rozčílená zákaznice, která si evidentně koupila nějakou jejich čtečku , online nakoupila tituly a nefunguje jí to. Prodavač jí uklidňoval, že zítra tam bude nějaký kolega, co těm čtečkám rozumí, ale jestli nechce čekat, tak jí vrátí prachy. A ona řekla, že chce tedy prachy a na čtečky kašle, dokud nevynaleznou něco lepšího. A prodavač s nevinným úsměvem zdvihnul knížku z pultu a řekl. "Ale to nejlepší už vynalezli. Tohle."
    upraveno 23. září 2012
    A měl pravdu, chlapec :))
  • upraveno 24. září 2012
    Arutha2321: Už to nakoukávám. Twn moderátor je fakt úžasný. "Prečo chcete garáž?" Proč asi. Co čeká, že mu na to řeknou? "Lebo máme koně?" .-)
  • upraveno 24. září 2012
    Tyna, ta relacia u vas je malo funny, tak si zacala sledovat aj nasu verziu? :)
    ci hladas inspiraciu?
  • upraveno 24. září 2012
    Ale ne, pomáhám kamarádce s jednou prací.
    Ale je pravda, že česká verze byla mnohem míň funny. Tady to moderátor prokládá komickými výstupy .-)
    upraveno 24. září 2012
    Já mám pocit, že všechny slovenské reality show jsou víc funny, než ty české :).
  • upraveno 24. září 2012
    a niekedy aj samotna realita, vid moj prispevok v Lamparni :)
  • upraveno 24. září 2012
    slovenske reality show su hlavne smutne
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.