Poradna

upraveno 23. července 2012 v Rozličný pokec
web je plný mudrlantov, ale občas sa oplatí poradiť v úzkom kruhu ľudí, ktorých poznáte. niekto vie aké televízory sa oplatia kúpiť, niekto sa rozumie do opravy auta a niekto....

Kutilovia a odborníci, toto je miesto kde budete velebení nami, čo majú veľa otázok.
17810121375

Komentáře

• upraveno 18. října 2012
    Co třebas nějakou hračku nebo knížečku pro děti?
    Jestli jsou mu tři tak už mu můžeš koupit nějaký autíčko který by bylo "do tří let nevhodné". :-)
    Zkus třeba Hot Wheels Color Shifters, stojí stovku a kluk bude vyvařenej z toho že má přebarvovací kárku... akorát bude mamka moc nadšená, že bude furt mokrej.
  • ThorarThorar Když umřel, tak umřel.
    upraveno 18. října 2012
    edit: tak už nic :-)
    No tak mi ukaž co nezabírá místo. :-) Leda nějaká potravina.
    Tohle jsou malý autíčka, ne jako velký bburago a tak.
    http://www.nakupni-dum.cz/anglicak-hot-wheels-colour-shifters-creatures-d152483.htm
    Autíčko není, ale hlavně Bárbína není zbytečnej krám a nebudu si hrát na drsňačku, která je nemá ráda jako moje sestry. :-)
    Lady Sanso a proč by zmlátila? To nemá to klouče mít žádný hračky? Ono si malej bejvák nevybralo. :-) Trochu podvratné činnosti nezaškodí. A kdyžtak ji pošli sem, ať vynadá mně.
    Ty Hot Wheels mívají často v Tesku např. nebo v hračkářstvích v nákupních centrech.
    Dobře, zítra tam skočím. Když si má užít matka (a jakože ty šaty, který jí dám, jsou vážně hezký, jenom babička neodhadla velikost), tak si užije i synáček :-)
    Lady Sansa: Správně. Taky tohle řešíme u sestřenčiných dětí, jedna má dva kluky a druhá jednoho, tak to vždycky zazdím nějakým autíčkem, ale u jedné je u toho nejstaršího (třináct let) už jasno - čtení a fotbal. :-)
    No tak já se na tebe obrátím za nějakých pár let, až Fildu autíčka přestanou bavit, ale to jen tak nehrozí :-)
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    upraveno 18. října 2012
    Lady Sansa: Já doporučuji Lego - můj bratránek (teď je mu 5) je z něho odvařenej už hodně dlouho. Ve 3 asi Lego Duplo (mají spoustu druhů kostiček, autíček, zvířátek...).
    Velke lego kocky maju uspech v kazdom veku :)
    upraveno 18. října 2012
    Vlcacka: Dle bratránka - normální Lego (klasické menší kostičky) frčí už od 4-5 let :)
    Jo, Lego je prostě nesmrtelný, pro prcky Duplo, pro osmi až dvanáctileté klasické lego a že mají spoustu kampaní no a pro puboše klidně Technic, to co s tím někteří borci dokážou dělat, nu tak nad tím akorát stačí rozum stát. Viz mnoho videí na YouTube.
    Což mi připomíná, víte, že stavím formule... :-)
    http://www.papirove-modely.cz/galerie/index.php?showimage=157311
    Stačilo jedno předaprílový odpoledne a návštěva u neteřinky. :-) Nějakou shodou náhod měla nejvíc MODRÝCH kostiček. :-D
    upraveno 18. října 2012
    Vlcacka: Já mám nejradši velké balení kostiček všeho druhu. Formule nestavím, ale umím boží kachnu :D
    Kachnu? Sestav a pošli, proč by ne? :-)
    upraveno 18. října 2012
    Duplo určitě zabere, dalšími možnostmi jsou knížka nebo kreslící potřeby, případně plastelína (ale to už asi rodiče nadšeni nebudou :)
    P.S: Nebo něco malého, třeba bublifuk nebo aktuálně draka.
    upraveno 18. října 2012
    ja pznam nesmrteľnejšiu vec.. človek ju miluje alebo nenavidi. človek s ňou žijhe alebo ho nikdy nezaujimala.. plyšáky :)
  • BenjiBenji so much universe, so little time
    upraveno 18. října 2012
    plyšaci?pff pro mimina. viď eliško
  • BenjiBenji so much universe, so little time
    upraveno 18. října 2012
    eliškou myslím žužovyho sloníka,aby ste hned na něco nemysleli
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.