Jo tak když už jste u toho tak Maisie Williams bude na podzim hrát v něčem co se jmenuje "The Secret of Crickley Hall" a má to být podle nějaké knížky. Neví někdo z vás o co jde?
Ben Nevis: Vizuálně to hezké bylo, ALE přišlo mi, že věci se staly tak nějak náhodou (motáme se v bludišti, lup, bludiště se samo udělá na přímou cestičku) a hlavně závěrečný hudlan Persea s princeznou (nebo co byla) bylo jedno z největších WTF filmů z poslední doby (nebylo to vůbec připravený...)
Ten film stojí za to vidět jen kvůli konci. Když velký nasraný Kronos plive magma na všechny strany a dva drsňáci z Schindlerova seznamu, bok po boku jako bráškové, přikládají taťuldovi pod kotel.
Dnes jsem viděla režijní debut Angie - In the Land of Blood and Honey. Zvláštní miš maš - jugoslávští Romeo a Julie + asi nějaká snaha šokovat (pár masakrů, pár znásilnění...) + očekávaná jednostranná zaujatost. Nějak nechápu, co tím přesně sledovala... Ale čekala jsem, že to bude horší, dalo se to dokoukat:-) (I když prachy za lístek do kina bych asi neobětovala)
Komentáře
Tohle poslal Ian Mckellen na svůj Twitter. Galerie nových i starých plakátů pro Hobita.
Horory já ráda. :-)
Viděli jste Hněv Titánů? Mně to přišlo lepší než remake Souboje Titánů...