Různé filmy

upraveno 6. listopadu 2010 v Film a televize
17778808283394

Komentáře

• upraveno 6. září 2012
    Hmmm... Demoverze?! To jako se všemi zuby a prsty? Týjo! To musí být něco! :D
  • upraveno 6. září 2012
    Ještě jedno přirovnání (už poslední): chlap, co dokáže rozdrtit láhev piva (prázdnou) holou rukou. :-p
  • upraveno 6. září 2012
    Chuck Norris? xD
  • upraveno 6. září 2012
    heavy_head: Jo, přesně!:-) Legendární byli jejich Kelly family:-))) Od té doby mám pocit, že cokoliv Vašut dělá/říká/hraje, tak to je jen parodie:-D
  • upraveno 6. září 2012
    Á propos - ano, Vronsky je jedna z mála rolí, ve kterých Bean přežije (a nechtějte, abych začerňovala spoiler z klasický literatury) ;)
  • upraveno 6. září 2012
  • upraveno 6. září 2012
    Já se strašně těším na tu novou verzi:-) Keira je pro takové role jako stvořena, tak snad to bude stát za to:-)
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    upraveno 6. září 2012
  • upraveno 6. září 2012
  • upraveno 6. září 2012
  • upraveno 6. září 2012
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    upraveno 6. září 2012
  • upraveno 6. září 2012
    Viděl jsem Sněhurku a lovce a dost dobrý. Škarohlíd může vidět vykradačku mnoha filmu ( což je v podstatě pravda od Pána prstenů, přes Faunův labyrint až po Johanku z Arku ), ale čemu to vadí ? Temný hvozd má atmosféru, střety a bitvy jsou natočený dobře a vypadají středověce, u triků jsem si nevšiml nějaký digitalně vypadající příšery takže triky dobrý. Celkově dobře zvolení herci ( nejlíp je obsazená královna ) a dobře působící trpaslíci ( zatim líp než ty z trailerů na Hobita). Příběh sice místy pokulhává, ale zase nic tragickýho. Jasný že třeba s připravovaným Hobitem se to nedá srovnat ( taky rozpočet mají oba filmy úplně někde jinde ). Ono kdy naposledy jste od Pána Prstenů viděli dobrý fantasy film ? Taky vymyslet alespoň trochu originální verzi Sněhurky není zase taková sranda, když už své povídkové verze už napsal třeba Sapkowski nebo Gaiman
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 7. září 2012
  • upraveno 7. září 2012
    Plus Koralina, Faunův labyrint, s přimhouřením oka Princ z Persie nebo Mrtvá nevěsta.
  • upraveno 7. září 2012
    Včera shlédnuto Mirror, Mirror, dneska budu srovnávat se Sněhurkou a lovcem.
    Čekala jsem, že to bude horší, ale povedlo se jim to udělat vtipné. Hlavně jak Sněhurka zachraňuje polibkem prince a ne naopak. Kdyby tam nebyli ti rožtomiloušcí trpaslíčci, tak to mohlo dotáhnout na Stardust.
  • upraveno 7. září 2012
    Ben Nevis: Ti trpaslíci byli boží, hlavně ten kauboj s vizáži Yula Brynnera
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    upraveno 7. září 2012
    Mirror, Mirror mne taky velmi mile překvapilo. Čekala jsem hroznou ptákovinu a ona to byla ptákovina, ale milá, která si nehraje na něco božského.
  • upraveno 7. září 2012
    Mě se zase Mirror Mirror extrémně nelíbilo a dala tomu filmu dvě hvězdy. I Sean Bean se v tom filmu cítí nepříjemně :D
  • upraveno 7. září 2012
    Ještě jsem si vzpomněl, že Sean Bean nezemřel ani v Roninovi.
    Tam se jenom pozvracel v autě. :-)
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 7. září 2012
  • upraveno 7. září 2012
  • upraveno 7. září 2012
  • upraveno 9. září 2012
    Docela nechápu, že v Český televizi jde zajímavý dobrý film v neděli v půl páty. Viděl jsem ( ne úplně od začátku ) československý film Noční jezdci. V podstatě westernový příběh o střetu velitele financů a vůdce bandy Pašeráků koní na slovensko- polské hranici v časech první republiky. Zajímavý námět střetu dvou mužů kdy vůdce pašeráků si chce pašováním vydělat na cestu do Ameriky, dobří herci ( Radoslav Brzobohatý se na roli důstojníka hodí ), krásný prostředí Tater a žánr, který se u nás moc netočil ( na čsfd v jednom komentáři nazván halušky western). Celkově takový předchůdce Sekala. Docela zajímavý je vidět současný spíše už baviče Krampola a Zedníčka ve vážném filmu.
    Ještě k fantasy filmům - Faunův labyrint je dobrý film jen si říkal jestli to spíš už není válečný drama s mysteriózními prvky, než fantasy film. Hvězdný prach je taky dobrý fantasy film, ale na můj vkus se už moc zvrhává do černý komedie a mám raději středověký prostředí než pseudo osmnáctí století
  • upraveno 10. září 2012
    derfel: Hvězdných prach je pohádka podle pohádkové knížky. Připomíná mi Harryho Pottera v tom, že je tam fantastický svět, o kterém se ví, ale obyvatelé dvou světů (fantasy a reálného) se navzájem vyhýbají.

Už jsem shlédla i toho Huntsmana a musím říct, že Mirror Mirror se mi líbíl víc. Asi že si nehraje na velký fantasy film pro dospělé, ale je to opravdu pohádka.
    A když se na něj podíváme pozpátku, tak tam Sean Bean sice doopravdy neumře, ale alespoň je považován za mrtvého. :-)
  • upraveno 10. září 2012
    noční jazdci sú super. presne ako vravíš, čosi ako náš wester. je zaujímave sledovať prehliadku skvelých hercov aj v úplne malých úlohách, navyše markova banda je prehliadka vtedajšich slovenských chlapákov - je tam móric beňovský, adam šangala, jánošík a ďalší spolu v jednej bande :)

naviše mám k filmu aj osobný vzťah, kedže je to trochu aj o mojej rodine. môj dedko bol niečo ako "dočelomanský" spolu s bratmi pašovali kone z poľska na oravu, dokonca mu oboch bratov českí financi zastrelili. je to taká rodinná legenda.
  • upraveno 10. září 2012
    pardon za rukopis, horúčky robia svoje
  • upraveno 10. září 2012
    Noční jezdci jsou vážně výborný film. Co se těch československých chlapáků týče - takový Brzobohatý a Kvietik se kdysi sešli třeba ve válečném snímku Oáza, jestli račte znát. Každému se ten film třeba nelíbí, ale já na tenhle "legionářský western" nedám dopustit.
  • upraveno 12. září 2012
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 13. září 2012
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.