Hra o trůny bude mít 3. řadu!

upraveno 28. března 2013 v 3. řada
18911131435

Komentáře

• upraveno 5. září 2012
    Jo, je legrační přečíst si výrok Vanessy, že odchylky od předlohy nejsou nikdy OK, ale musejí je dělat... to vysvětluje všechny ty ptákoviny, co napsala, že? Zajímalo by mě, co myslela tím vizuálnějším vyprávěním. Předpokládám, že vynechají všechny detaily, co rozvíjejí charaktery, ve prospěch násilí a sexu :/
  • upraveno 5. září 2012
    No jak jsem to pochopil z popisu na westeros.org, bude třetí řada víc obrazová. Znáte to, když díl začíná třeba 3minutovou sekvencí beze slov, nebo třeba končí beze slov jen s hudbou. Tohle by se mi docela zamlouvalo.
  • upraveno 5. září 2012
  • upraveno 5. září 2012
  • upraveno 5. září 2012
    Já to mam taky rád, obraz dokáže někdy vyprávět líp než slova. Akorát mám trochu strach o hudbu, tohle chce trochu jiný styl - ale Deště Kastameru naznačují, že to půjde.
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    upraveno 5. září 2012
    Vannesa naznačuje že to nepůjde.
  • upraveno 5. září 2012
    fakt (já to neslyšel)? nebo je to jen jízlivá poznámka? :-)

Myslím, že nemusím opakovat, že já nesvaluji vinu na VT - podle mě vina za její epizody padá na tvůrčí duo.
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    upraveno 5. září 2012
  • upraveno 12. září 2012
    Tak je potvrzené, že ve třetí řadě zazní valyrijština. Předpokládám, že jí opět vytvoří David Peterson (jako dothračtinu). Co myslíte, jak bude znít? Něco jako latina? Tak si to zhruba představuju, i když je fakt, že dneska taky vlastně nevíme, jak přesně zněla klasická latina... Kdyby mi chtěl David udělat radost, mohl by vymyslet něco krásně melodickýho, znějícího třeba jako nějaký severský jazyk :))
  • upraveno 12. září 2012
    Já si ji představuju podobnou románským jazykům:-) Takže i ta latina. No jsem zvědavá, dothračtina byla super!:-)
  • upraveno 20. září 2012
  • upraveno 20. září 2012
  • upraveno 20. září 2012
  • upraveno 20. září 2012
  • upraveno 20. září 2012
    Takže joffreyho svatba na začátku 4. serie? To mi přijde divné. Ano, bylo by to hoodně za pulkou, ale lepší finále neexistuje, dát to na zařčátek druhá řady mi přijde jako kdyby popravily neda ve 4. díle první série... Navíc v další serii se můžou důkladnějc zaměřit na Tyrelly a Martelly, jejich vztahy a hlavně na Oberyna v KL, navíc nemusejí skončit přesně na konci bouře,ale trochu přetáhnout .
  • upraveno 20. září 2012
    A Hostinu a Tanec zúžiť len na dve série(Tance samotný je na jednu pridlhý, rovnako ako Búrka).
  • upraveno 20. září 2012
    No ted jsem začal číst tanec ale kdyby se Hostina a ta část tance, která se s hostinou odehrává souběžně, rozpulila do 2 serií a druhá pulka tance by se dala do jedný menší ?
  • upraveno 20. září 2012
  • upraveno 20. září 2012
  • upraveno 20. září 2012
    Mezi renlym a Joffem je pár rozdílů.... Navíc, tady jde i o útěk Sansy , uvěznění Tyriona a zuřivost cersei což by lidi do další serie nažhavilo víc než zabití renlyho a navíc to rozehrává další dějové linie postav kdežto po renlyho smrti se změnil "akorát" počet králů(dost málo na konec série). Renly mi nikdy nepřipadal nijak sympatická ani výrazný .
  • upraveno 20. září 2012
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 21. září 2012
    Déjà vu :)
  • upraveno 21. září 2012
  • upraveno 27. září 2012
    Nádherné šaty a normální účes. A Malíček pěkně prošedivěl. Hezké, jen tak dál. :)
  • upraveno 27. září 2012
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 27. září 2012
    Tyrellská móda už dorazila i do KL
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    upraveno 27. září 2012
    Malíček drží v ruke cigarety? Žeby pravý tabak z Astaporu rozšúlaný na stehnách Letnoostrovanských diev? :D
    upraveno 27. září 2012
    upraveno 27. září 2012
    upraveno 27. září 2012
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.