Různé filmy

upraveno 6. listopadu 2010 v Film a televize
17980828485394

Komentáře

• NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 18. září 2012
    Zato film ho pak hodil rovnou do kolonky výsměch natěšeným divákům :)
  • upraveno 19. září 2012
    cimrman v kine! kto všetko idete? byť v čechách tak si to nenechám újsť za nič na svete
  • upraveno 19. září 2012
    citala som recenziu, aj by som sla, ale asi by mi niektore vtipky unikli, kedze sa rypu iba v ceskych dejinach
  • upraveno 19. září 2012
    no vypocut (CD) alebo pozriet (DVD) si to mozes v pohode. podla mna je to uplne zrozumitelne. hanka a linda su pekne vysvetlení (podľa "I" je jasné, že tie dievčatá sú chlapci) a ostatné sú známe veci.
    České nebe spolu so Švestkou a Ríšou Hudby som videl naživo a krása. ale pozrel by som milerád pri takejto spešl príležitosti.
  • upraveno 19. září 2012
    Je snad na největším českém vědci, skladateli, spisovateli, matematikovi a sportovci něco vtipného? ;)
  • upraveno 19. září 2012
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 19. září 2012
    Abych byl upřímný, tak České nebe je už dost slabé. BTW tam vycházej i z řady spíš lidovejch pověr než historie (např. Smetana neměl syfilis).
  • upraveno 19. září 2012
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    upraveno 19. září 2012
  • upraveno 19. září 2012
    no podľa mňa je slabá afrika. nebe je super. je to evidenente koncipované ako rozlúčka a funguje to krásne.
  • upraveno 19. září 2012
    miláššek prišiel!
  • upraveno 19. září 2012
    upraveno 19. září 2012
    Afrika má skvělej začátek vč. semináře (Skákal-přes-oheň-až-si-propálil-mokasíny), než se objevjej domorodci, pak je to spíš průměr.
  • upraveno 19. září 2012
  • upraveno 19. září 2012
  • upraveno 19. září 2012
  • upraveno 19. září 2012
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    upraveno 19. září 2012
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 19. září 2012
    Bohužel, není to dobrý trailer.
    Což ale neznamená, že bude špatný i film, to rozhodně né. V tom traileru je materiál výborný.
    upraveno 19. září 2012
    Docela se shodnu s Durovým komentářem na moviezone, je to papundeklový a chybí tomu atmosféra.
  • upraveno 19. září 2012
    Inu, fešné záběry a těším se. Pokud se nepletu, tak Šmak v tomhle filmu opravdu nebude, nějak by na něj upozornili, když už ne rovnou ukázali.
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    upraveno 19. září 2012
    Jsem zvědavý jak daleko se chtějí dostat. Typoval bych to někam k Meddědovi. Jinak jim nevyjde materiál na tři filmy. Ve druhém bude hora a Šmak (+ bitva pěti armád?) a ve třetím hodí to co plánovali - události okolo Aragorna a Šmajdalfa od konce Hobita do začátku LOTR.
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 19. září 2012
    Děj prvního filmu viz plakát Zde: http://cdn.cinezapping.com/wp-content/uploads/2012/07/LR_Tapestry_Full_LogoDrkn_INT_5914w.jpg
    Ale tenhle byl v éteru ještě předtím, než se oznámil třetí díl. Takže možná to bude celé jinak.
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 19. září 2012
    Mno, moc velký dojem to na mě neudělalo. Nemá to žádnou atmosféru. A Roklinka vypadala dost uměle.
  • upraveno 19. září 2012
    no obávam sa, že tretí film bude bitka 5 armád, za hobita nakoniec asi veľmi nepôjdu, nemajú na to práva. kúpený je hobit.
  • upraveno 19. září 2012
    čo sa týka výzoru, tam to je možno daň za technológiu. robia všetko preto, aby to dobre vyzeralo v 3D a v tom high fotage rate a je možné, že v klasickom zobrazení to robí trochu galibu...
  • upraveno 19. září 2012
    čo sa týka výzoru, tam to je možno daň za technológiu. robia všetko preto, aby to dobre vyzeralo v 3D a v tom high fotage rate a je možné, že v klasickom zobrazení to robí trochu galibu...
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    upraveno 19. září 2012
    Mě ale štve že v kině uvidíme zase jenom kino verzi. Já se tedy mnohem více těším na vydání rozšířené edice.
  • upraveno 19. září 2012
    Nebylo to nejhorší, ale druhý LOTR to nebude. Spíš mi to připomíná Narnii, prostě něco cíleného na mladší generaci.
    Ale dost trailerů. Nechci si zprotivit Hobbita stejně jako GoT přílišným nasáváním informací dopředu. :-)
  • paulczpaulcz zima se blíží
    upraveno 19. září 2012
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.