Kecáliště

upraveno 29. června 2011 v Rozličný pokec
Přenesli jste se v určité diskuzi extrémně daleko od tématu? Nevíte co s tím? Nechce se vám kvůli nějaké malichernosti zakládat nový topic. Sem s tím!!! Multi-tematický topič na cokoliv....
15556586061581

Komentáře

• upraveno 17. září 2012
    Ha, KriSo, co se týče diplomových a jiných prací, tak si téměř můžeme podávat ruku. Já jsem na bc. i mgr. přepočítavala několik set hodně starých mrtváků :)
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    upraveno 17. září 2012
    brbr: Já mám občas pocit, že ten mrtvák bude ze mě :D
  • upraveno 17. září 2012
    Kriso, z tebe bude další Masaryk, ten habilitoval s prací Sebevražda jako masový sociální jev současnosti :D
    upraveno 17. září 2012
  • upraveno 17. září 2012
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 17. září 2012
    Já už viděl ledasco... :)
  • upraveno 17. září 2012
  • upraveno 17. září 2012
    Heh.. ja na strednej robim ročnikovku BDSM a ine tabuizované sexuálne praktiky a úchylky
  • upraveno 17. září 2012
    Ale dobra seminarka je Vplyv jodlovania na imtýmny život veveričky krátkosrstej v ihličnatých lesoch :)
    upraveno 17. září 2012
  • upraveno 17. září 2012
    Krisa: Když se nad tím zamyslím, tak jsem zrovna příklad toho popírače smrti:-D Rozhodně je to velice zajímavé téma:-) S tím dotazníkem to bude náročné, ale určitě to zvládneš;-)
  • upraveno 17. září 2012
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 17. září 2012
    upraveno 17. září 2012
    Hildegarda: Já se taky asi před 5-ti lety dozvěděla, že štěně, které nám někdo hodil za plot, si nevzala jeho původní majitelka, ale uteklo a srazilo ho auto :(((
  • upraveno 17. září 2012
    upraveno 17. září 2012
    Gardien: Samozřejmě je to z pohledu většinové společnosti.
    upraveno 17. září 2012
  • upraveno 17. září 2012
    Musím říct, že první přednáška Fanstasy dopadla skvěle. Akorát nikdo neznal (resp. "ohrnovali nos") GRRM. Byli to samí fandové Sapkowskiho, Žambocha atd. :D
  • upraveno 17. září 2012
    Kolikoli: Proboha, nad čím že to fandové Sapkowskiho a Žambocha ohrnovali nos? Jakože nad mírou násílí a sexu u Martina? :D Asi by potřebovali vysvětlit, že na jejich miláčcích není nic alternativního.
  • upraveno 17. září 2012
    No, je to na ně asi moc mainstreamové. Vychvalovali tam Lukjaněnka, Červenáka, Kulhánka atd. a takové jako Adams nebo Martin buď nečetli, neznali, nebo "neschvalovali". Když přišla řeč na scifi, tak jako nejvíc "špatného" (doslova "nejblbější knížky") prý píše Asimov.
    Pozn.: Byla to slova studentů, ne přednášející. Ta jen vychvalovala Gaimana, ale jinak se zdálo, že je objektivní :).
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    upraveno 17. září 2012
  • upraveno 17. září 2012
    @Krisa: ono to souvisí s celkovým zploštěním života v konzumní společnosti. Místo věcí, které tam tak nějak přirozeně patří, ho vyplňujeme všelijakými nesmysly. Než abychom se snažili poznávat jeho hloubku a rozmanitost, raději se obklopujeme vlastními představami, jak by měl vypadat (jako jistá nejmenovaná nanynka z Písně).

Pěkně to řekl Václav Bartuška (zmocněnec vlády pro dostavbu JE Temelín), když u nás měl vloni na jaře přednášku. "Porazili jsme tři hlavní nepřátele: hlad, tmu a zimu, a teď hledáme novou motivaci proč žít."

Přece si nebudeme svůj kýč vyvedený několika málo křiklavými barvami kazit tahy černé, když už jemnější odstíny namíchat nedokážeme. Smrt je prostě fuj, schováme ji za dveře nemocnice/krematoria, kde ji "nikdo nevidí". A před dětmi o ni raději nebudeme mluvit, aby to nakonec ještě nechytly taky..
    upraveno 17. září 2012
    Ugla: Přesně tak a o tom chci právě psát, přijde mi to zajímavé a doufám, že ne tak obvyklé téma (jako např. alkáči apod.).
  • upraveno 17. září 2012
    Proto je super, že do toho jdeš. Sice "nechval diplomku před obhájením", ale aspoň ti fandím!
    upraveno 17. září 2012
    Ugla: Proto říkám, že "chci psát" :D
  • upraveno 18. září 2012
  • upraveno 18. září 2012
    upraveno 18. září 2012
    Zatímco Kulhánek vůbec není český mainstream :)
  • upraveno 18. září 2012
    Kulhánek je brak. Zábavný, ale brak. :-) To s Asimovem zabolelo.
    upraveno 18. září 2012
    Mně hlavně ti čeští autoři připadají, že se předhánějí v tom, kdo je víc tvrďák a drsňák :)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.