Kecáliště

upraveno 29. června 2011 v Rozličný pokec
Přenesli jste se v určité diskuzi extrémně daleko od tématu? Nevíte co s tím? Nechce se vám kvůli nějaké malichernosti zakládat nový topic. Sem s tím!!! Multi-tematický topič na cokoliv....
15455575960581

Komentáře

• upraveno 16. září 2012
    Komiks, koniec sveta - to co je za katedru? :))
  • upraveno 16. září 2012
    jj, ale potřebuji je nabrat hlavně na geologii, takže finštiny a komiksy střídají Moderní prospekční metody v oblasti vyhledávání ložisek ropy a zemního plynu :D
  • upraveno 16. září 2012
    Kolikokoli: a praxovat ta nechali v Zalive? :)
    Zevraj na plosinach su celkom sexi jedinci :)))
  • upraveno 16. září 2012
    Hildegarda: Mně stačí prezentovat před max. 30 lidmi:-D To bych asi nedala:-)
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    upraveno 16. září 2012
  • upraveno 16. září 2012
    :D haha. No, tenhle předmět si asi nakonec nezapíšu, moc mě nezaujal. Už tak tu mám 37 kreditů a to mi zatím stačí :D. Ale musím si zapsat na jaře Algebraickou geologii, protože je to jediný z povinně volitelných předmětů, který není odborný jazyk jiný než angličtina :D. Bude to peklo! :D
  • upraveno 16. září 2012
  • upraveno 16. září 2012
  • upraveno 16. září 2012
  • upraveno 16. září 2012
    Hildegarda: Tak to se neboj, nejsem ten typ šprta, který by se neustále hlásil a taky nejsem exhibicionista:-) Stačil mi kurz rétoriky, kde jsme se museli veřejně prezentovat:-D Já radši poslouchám:-))) Jsem naslouchací typ:-D
  • upraveno 16. září 2012
    Chell: a co studuješ? :)
  • upraveno 16. září 2012
    Ja takisto, preto som dr, Lewinovi v scenke z teleshoppingu robila iba modelku :)))
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 16. září 2012
  • upraveno 16. září 2012
    Kolikokoli: Na fildě ruštinu, pak ještě na FSS mezinárodní vztahy+evropská studia. Takže mám samozřejmě i normální předměty, aby to nevypadalo, že moje studium je leháro:-)
    Hildegarda: Tak to bych možná zvládla:-)))
  • upraveno 16. září 2012
    Montezuma: Přesně!:-) To je i moje taktika:-))) Mluviti stříbro, poslouchat a sledovat - zlato:-D
  • upraveno 16. září 2012
    FSS... wow... tak to tě obdivuju. Bývalá spolubydlící tam taky študovala a dostala se pomalu do cvokhauzu :D (druhý obor měla na ESF).
  • upraveno 16. září 2012
    FSS mě baví o něco víc:-) Mají úplně jiný přístup než filda, na fildě ti něco nadiktují a chtějí odrecitovat přesně to, co řekli... Na FSS po tobě chtějí tvoje vlastní názory a ne definice:-) U seminárek je to hodnocení a nároky trošku drsnější, ale zas to má něco do sebe:-D Ale samozřejmě, jak se blíží zkouškové, tak taky začínám šílet:-)))
  • upraveno 16. září 2012
    Jo, o zkouškovém šílí každý. Já musím říct, že se děsím bakalářky, protože na zkouškách jsou dost.. no.. nechají projít každýho blbce, abych řekla :D. Vlastně jsem se za celé dva roky učila jen na dva předměty :D. Seminárky... měli jsme myslím jednu nebo dvě (a ta jedna byla navíc ve dvojici :D).
  • upraveno 16. září 2012
    Na FSS máme u všeho seminárky:-( A já si to samozřejmě vždycky nechám na poslední chvíli a pak to dopisuju těsně před uzavřením Odevzdávárny:-D A pak čekám na hodnocení, kdy mi tu seminárku pěkně ztrhají:-D Mám prostě studium místo adrenalinových sportů:-)))
  • upraveno 16. září 2012
    jó, adrenalinové sporty... Zatím jsem nenašla nikoho, kdo by překonal moje odevzdávání diplomky, do kterého byla zapojena celá rodina, můj otec držel vrátnou po pracovní době v kukani, moje matka vezla vytištěnou verzi, já vyskakovala za jízdy z taxíku u Národního divadla... :-)))))))))
  • upraveno 16. září 2012
    Tyna: tak to je skoro na akční film :D.
    Seminárky, bleh :D.
  • upraveno 16. září 2012
    Tyna: Tak daleko jsem se zatím nedostala:-) Ale máš můj obdiv, pěkně jsi do toho zapojila celý tým:-)))
  • upraveno 16. září 2012
    Jó, to bylo tehdy divoký. Hlavně, že to vyšlo...
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 17. září 2012
  • upraveno 17. září 2012
    upraveno 17. září 2012
    Jsem v posledním ročníku, takže slova diplomka, práce, státnice jsou zakázaná a trestná :D
    upraveno 17. září 2012
    A jaké máš téma toho, co je zakázáno vyslovovat? :)
    upraveno 17. září 2012
    upraveno 17. září 2012
    Veselá diplomka - půl zdraví :)
    upraveno 17. září 2012
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.