Ještě aby ne. Produkce Del Toro. V hlavní roli J. Chastain a mihne se tam i Jaime Coster-Waldau Lannister. Očekávám minimálně stejně dobrý horor jako Sirotčinec.
Ťažko povedať. Mal som veľké očakávania, a nakoniec z toho pre mňa vyšiel celkom slušný animák s trochu nízkym počtom vtípkov. A chýbala mi tam nejaka sympatická postava, chvastúnsky klamár Rango mi teda sympatický nebol.
Na horor do kina není dobrý nápad. Tam už se dá dnes chodit jen na velký blockbustery plný padajících mrakodrapů, výbuchů, do ksichtu létajících třidé objektů, drsných hlášek, vlasteneckých keců a naolejovaných dekoltů.
Monty: Když se mi film líbí, tak se na něj do kina jít oplatí. Vždycky jsem měl kino rád, když je dobrý publikum, tak je horor v kině právě skvělá věc. Na Sirotčinci bylo plno a když je publikum opravdu do filmu zažraný, je prožitek o to větší.
EY: Já se nezlobím, vkus na filmy je věc každýho. :)
Ach-můj-bože! To rozhodně chci taky!! A 2x - jednou pro mě a jednou do naší vánoční tomboly. Výherce se mě zřejmě pokusí zabít, ale za tu srandu to stát bude :))
Komentáře
Na horor do kina není dobrý nápad. Tam už se dá dnes chodit jen na velký blockbustery plný padajících mrakodrapů, výbuchů, do ksichtu létajících třidé objektů, drsných hlášek, vlasteneckých keců a naolejovaných dekoltů.
EY: Já se nezlobím, vkus na filmy je věc každýho. :)
:-)