Nemám link. Neviděl jsem je na internetu. Měl jsem k dispozici mapy před válkou (kopie ne originály) díky jednomu známému co se hodně zabývá první polovinou 20. století. A mapa co dostane církev je někde volně přístupná jen teĎ nevím kde.
Áno, je to nehnuteľnosť. A vraj tých neveriacich kardinálov(podľa pápeža) až polovica nie je :) Ešte jedna vec. Prečo všetci vyčítajú pápežovi členstvo v Hitlerjugend? Bola tam diktatúra a kto niečo také odmietol, mal z toho len zle on aj jeho rodina. Teraz by som mohol rovnako kritizovať každého pioniera, veď komunisti tiež spravili veľa zlého a priniesli smrť miliónom ľudí. Nebol členom SS, ani nejakým vojakom, čo vraždil ľudí, ani nebol pracovník v koncentrákoch, len ako dieťa bol v spolku, kde boli milióny iných Nemcov.
Tak podle vrchního exorcisty jich je víc než polovina a podle papeža ne - hm asi by se měli dohodnout, kdo kope za kterou stranu :-p Ta jednota jediné pravdy mne u nich dojímá k slzám....buď jeden nebo druhý a nebo oba nedělají svou práci dobře a pořádně. A ne, nemůže být pravda obojí....jo tak precedens - v každém evangeliu se taky píše něco jiného a františkáni, cisterciáci či benediktýni taky tvrdí každý něco jiného, což je pro normálního člověka naprosto v rozporu, ale katolíkům to neva a rozpor nevidí :-p
:BD Lady Thae to vystihla, tento bol naozaj šťavnatý
Mimochodom, táto kali je až na takej nížzkej úrovni chápania, že evidentne nepochopila, že Thue nie je autor článku, len prekladateľ a spostredkovateľ... Alebo trpí tendenciou si mslieť, že autor článku z úplne inej krajiny, má potrebu sem chodiť čítať si názory... Rovnako ako chodí na všetkých ostatných milón fór o icefire
Tento topic neumřel, tento topic žije... :-) Kali si potřeboval/a asi ulevit. Něco jako když se dívám na zprávy, vidím tam politika, taky mu od plic vynadám a přitom mě neslyší. :-)
A to hovorím po tom, čo som sa naučil naspamäť dni v týždni a čísla od jedenásť do dvadsať po rusky.. :D Panedeľnik, Vtornik, Sreda, Čitvierk, Piatnis, Subbóta, Va(o)skriesenie...
:D Ono to znie tak divne, keď do toho dáte prízvuk a ešte mäkký a tvrdý znak...
Komentáře
A vraj tých neveriacich kardinálov(podľa pápeža) až polovica nie je :)
Ešte jedna vec. Prečo všetci vyčítajú pápežovi členstvo v Hitlerjugend? Bola tam diktatúra a kto niečo také odmietol, mal z toho len zle on aj jeho rodina. Teraz by som mohol rovnako kritizovať každého pioniera, veď komunisti tiež spravili veľa zlého a priniesli smrť miliónom ľudí. Nebol členom SS, ani nejakým vojakom, čo vraždil ľudí, ani nebol pracovník v koncentrákoch, len ako dieťa bol v spolku, kde boli milióny iných Nemcov.
A ne, nemůže být pravda obojí....jo tak precedens - v každém evangeliu se taky píše něco jiného a františkáni, cisterciáci či benediktýni taky tvrdí každý něco jiného, což je pro normálního člověka naprosto v rozporu, ale katolíkům to neva a rozpor nevidí :-p
Mimochodom, táto kali je až na takej nížzkej úrovni chápania, že evidentne nepochopila, že Thue nie je autor článku, len prekladateľ a spostredkovateľ... Alebo trpí tendenciou si mslieť, že autor článku z úplne inej krajiny, má potrebu sem chodiť čítať si názory... Rovnako ako chodí na všetkých ostatných milón fór o icefire
Kali si potřeboval/a asi ulevit. Něco jako když se dívám na zprávy, vidím tam politika, taky mu od plic vynadám a přitom mě neslyší. :-)
A to hovorím po tom, čo som sa naučil naspamäť dni v týždni a čísla od jedenásť do dvadsať po rusky.. :D Panedeľnik, Vtornik, Sreda, Čitvierk, Piatnis, Subbóta, Va(o)skriesenie...
:D Ono to znie tak divne, keď do toho dáte prízvuk a ešte mäkký a tvrdý znak...