Lampárna

upraveno 31. října 2015 v Rozličný pokec
1151618202164

Komentáře

• flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 5. září 2012
    Po tý první trojce to tak nějak přestaneš řešit :)
  • upraveno 13. září 2012
    Posta mi stratila kompltnu zdravotnu dokumentaciu....
    Zaockovat ci nezaockovat sa proti kiahnam, ked ani neviem, ci som ich prekonala!?
    Uvidim, ako dopadne reklamacia na poste :(((
    upraveno 13. září 2012
  • upraveno 13. září 2012
  • upraveno 13. září 2012
  • upraveno 13. září 2012
    upraveno 13. září 2012
    Hilda: Fakt jsem to nevěděl, zadal jsem si to na slovenský wiki a jsem zase o jedno slovenské slovo chytřejší :)
  • upraveno 13. září 2012
    Viac slovenskych filmov, knih a fanfic poviedok :)
    A co taky rušeň, púpava a lienka :)
  • upraveno 13. září 2012
  • upraveno 13. září 2012
    Dnes sa uŽ na to nezomiera
  • upraveno 13. září 2012
    upraveno 13. září 2012
    Rušeň jsem někde pochytil, asi v nějakým filmu, púpavu jsem neznal, ale přeložil jsem to na pampelišku, zato lienka, to jsem si musel najít. :)
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    upraveno 16. září 2012
  • upraveno 16. září 2012
    :)
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    upraveno 19. září 2012
    Tak a mám další 2 věci, na který si musím zanadávat :)

1) Pořád mi chodí z nějakého neznámého čísla prázdné SMS (po 1. jsem odepsala, že nevím, kdo je a že mi poslal prázdnou SMS, ale ony chodí furt dál). Nechápu to...

2) Kdo vymyslel široká víčka na plastové lahve? Jak se z toho má pít? Právě jsem se zlila jahodovým acidofilním mlíkem od hlavy až k patě :/

Hned je mi líp :D
    upraveno 19. září 2012
    Ad 1) Dokud ti hlas v telefonu neoznámí "Seven days", tak je to eště dobrý :)
    Ad 2) Vítej mezi nás :)
  • upraveno 19. září 2012
    Ad 1) Dokud ti nepřijde esemeska že dlužíš prachy u společnosti, u který sis nikdy nic nepůjčila, je to v pohodě.
    Ad 2) S tímhle mám problém u určitých džusů a mám pak pocit že piju i nosem.
    upraveno 19. září 2012
    upraveno 19. září 2012
  • upraveno 19. září 2012
    upraveno 19. září 2012
    Tak to s dokladama se mi stalo kdysi dávno taky, bylo pondělí večer, ukradli mi to z batohu v tramvaji, policajti řekli nezájem, to musíte na MÚ, tam měli úřední hodiny pondělí a středa, tak jsem až do středy trnul, co s tim bude, než nahlásim ztrátu. pak se to taky našlo úplně všechno (v peněžence jsem zrovna měl jen 13 Kč, dobře ti tak hajzle zlodějská).

Jinak se dá najít na internetu seznam čísel, který se nemaj zvedat (hovor se přesměruje a platí chudák obvolanej), dvě z nich už v mobilu jám jako Nezvedat1 a Nezvedat2 (zkoušeli to parchanti), tak počítám, že tohle může bejt podobný. San by šlo jít za operátorem, jestli se to dá nějak zablokovat, aby se to z těhle čísel nepřijímalo.
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 19. září 2012
    upraveno 19. září 2012
  • ThorarThorar Když umřel, tak umřel.
    upraveno 19. září 2012
    upraveno 19. září 2012
    Thorar: Ale aby mi to pak nějak nevrátil :D
    upraveno 19. září 2012
    No nebo nezadáš své telefonní číslo :-)
  • upraveno 19. září 2012
    @Krisa: Nejjednodušší máš jít za operátorem, ať to zkusí prověřit, případně ti příchozí SMS z tohoto čísla zablokovat. Pominu-li scénář, že máš na krku nějakého disciplinovaného devianta (běžný by nevydržel posílat pořád jen prázdné zprávy), může jít o technický problém.

Mně takhle kdysi přišlo několik prázdných SMS od kamaráda, který neměl zamklou klávesnici a klávesa nejvíc "na ráně" byl hotkey na poslání SMS na poslední volané číslo/první v seznamu, či tak něco (šlo o jeden starý Siemens). To se samozřejmě hned vysvětlilo, neb jsem věděl, od koho to je. Pokud ten člověk nereaguje na SMS, je to podezřelé, ale pořád to ještě může být nějaký starý člověk, který neví, co to SMS je.

Pokud jde o nějaké normální číslo, zkusil bych na něj zavolat (ne psát), případně jít rovnou za tím operátorem.
    upraveno 19. září 2012
    To s tím operátorem nevidim moc jako reálné.

Ale můžeš bejt ráda, ne každej má svého stalkera, můžeš si připadat zajímavějc :-)
  • upraveno 19. září 2012
    Ugla: Mně zase chodily prázdné SMS od matky. Třeba 5 za sebou. Přitom ona smskovat neumí. Asi taky něco zmáčkla, tlusté prstíčky a tak...
  • upraveno 19. září 2012
    Je možné stratiť za dva mesiace dva USB kľúče ? U mňa je :D ale najväčší problém je v tom že to neboli len malé 2GB ale rovno 16GB ...
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.