FC NEVADA DRAGONS

upraveno 2. února 2011 v Rozličný pokec
diskusia o atraktivite futbalu, o tankistoch v bráne, o dnešnom derby Arsenal vs Chelsea a mnoho iného.
16869717374150

Komentáře

• upraveno 10. září 2012
    že by se poštěstilo a Murray byl zraněn?? jinak klobouk dolu před Novakem, ze 4:0 to vytáhnout na 5:5..
  • upraveno 10. září 2012
    Já bych to přála Murraymu, už by si zasloužil vyhrát:-) A Djokovič je mi děsně nesympatický...
  • upraveno 10. září 2012
    mě právě vadí Murray, furt se vzteká, dělá neutrální gesta a působí na mě jako takovej frajírek..Djokovič mi spíš nevadí, ale také to není můj favorit
  • upraveno 10. září 2012
    Neutrální gesta:-D Co si pod tím mám představit?:-) Mně přijde naopak Djokovič namyšlený a jeho vtipy se mi nezdají moc vtipné...
  • upraveno 10. září 2012
    neutrální gesta..no když záměrně mávne rukou nebo udělá obličejem gesto, kdy nemáš poznat, jestli nadává sobě nebo protihráčí..například jich měl pár, když hrál proti TB, mávnutí rukou směrem k němu, ale koukání do vzduchu jako, že to myslí na ten vítr..asi to dělaj všichni, ale u něj si toho nějak všímám
  • upraveno 10. září 2012
    třeba teď, když djokovič předvedl ten neuvěřitelný úder u sítě, většina protihráčů by aspoň zatleskala na raketu, on bude jen kroutit hlavou a šklebit se, přitom vše udělal správně, jen měl djokovič skvělý reflex a štěstí
  • upraveno 10. září 2012
    Na mě působí jako trochu odměřený morous... Ale je mi to teda symptičtější než Djokovičův exhibicionismus:-)
  • upraveno 11. září 2012
    Mi připomíná McEnroea.
  • upraveno 11. září 2012
    2 hráčí lehce vyšachovali 6 našich, nutno uznat, že Finsko vede zaslouženě :-(

co se týká tenisu, Novak na konci vypadal nějak sešle, bez boje..vyhrál asi lepší, ale obecně vzato, trochu nudný zápas
  • upraveno 14. září 2012
    tak vy máte rusov a my holanďanov. U21 fotbal. normálne zvažujem, že pôjdem pozrieť, aj keď pochybujem, že motyka môže vystreliť dvakrát....
  • upraveno 18. září 2012
    Boučka jsem teda ještě LM komentovat nezažil. :-O
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    upraveno 18. září 2012
    To nezažil nikdo. A tenhle smajlík to nezachrání :-)
  • upraveno 18. září 2012
    No nic, Mou, budeš muset vyhrát Ligu mistrů, když se ti v domácí lize nedaří. :-)
    upraveno 18. září 2012
    Mé naděje jsou v troskách. Můj milovaný Liverpool má po čtyřech zápasech 2 body :( Je to s ním rok od roku horší...
  • upraveno 18. září 2012
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    upraveno 18. září 2012
  • upraveno 18. září 2012
    Kdo? :-)
    upraveno 18. září 2012
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 18. září 2012
    Taky mě napadl ten nekňuba. Jiného Boučka neznám.
  • upraveno 18. září 2012
    Krisa: Ano. Prima Cool si asi spletla fotbal s volbou miss. Naštěstí jen ve studiu. Spolu s Franzem je o zábavu postaráno.
  • upraveno 18. září 2012
    Nedávno tam byla i Diana Kobzanová:-)
    upraveno 18. září 2012
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 18. září 2012
  • upraveno 18. září 2012
  • upraveno 18. září 2012
    Byla tam jako host s Jankulovskim a o přestávce debatovala o fotbale:-)
  • upraveno 18. září 2012
    upraveno 18. září 2012
  • upraveno 18. září 2012
    Jankulowski je tam i dneska. :-) Zřejmě stálý host.
    upraveno 18. září 2012
  • upraveno 18. září 2012
    Krisa: Bouček se jí ptal co říká vývoji zápasu a takové podobné dotazy, klasika:-D No, myslím, že to mohlo být i horší...:-)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.