napísal veru, volá sa to na veky vekov, tuším a ja som paradoxne čítal najskôr to a až potom piliere. takže ma bavili veky a piliere mi prišli ako kópia :) inými slovami, dosť sa to na seba podobá.
napísal veru, volá sa to na veky vekov, tuším a ja som paradoxne čítal najskôr to a až potom piliere. takže ma bavili veky a piliere mi prišli ako kópia :) inými slovami, dosť sa to na seba podobá.
Kolikokoli: Effy nemám vůbec ráda. Ale jsou tam jiní:-) Třeba taková Emily, ta je absolutně zlatá:-) Nebo JJ, Naomi, Panda... Prostě i druhou generaci jsem si oblíbila a tu třetí nakonec taky (i když to trvalo dýl, ale šestá řada je opět návrat ke starým dobrým Skins:-)). A i ty staré ještě jednou uvidíme, v závěrečné řadě nebo co to má být;-)
Woohoo! :D. No, mi se na tom líbilo to, že je to takové realistické. Řeší tam vcelku chujoviny. Třeba u druhé série mi hrozně vadily ty vztahovky. Dát Sida dohromady s Chell byl prostě fail.
Jo, ti dva se k sobě hodili. Dávalo to smysl. Ale Chell + Sid... to žádný smysl nemělo. Prostě už se tam ty vztahy řešily fakt hodně. Ale Sid s Tonym to naštěstí zachránili. První série je ale stejně nejlepší. Hlavně Tonyho "doznání" v díle Effy.
Já mám nejradši Chrisovi díly:-D A všechno kolem něj, to je prostě úplně nejlepší postava:-) Ale v druhé generaci jsou taky super postavy a je tam jeden úžasný pár:-)
Chudák Sid, tu holku by neměli pustit z vypolstrovanýho pokoje :-)
Vůbec je zajímavý, že vlastně velkou část těch postav bych asi nedokázal vystát. Tony z první série byl na pěst po většinu času, Cassie magor, Effy manipulátorka... díky za ty ostrůvky rozumu u Sida, Jal a Maxxieho.
Co jsem slyšela, tak ty další generace jsou hodně vztahové. A to už není ončo. I s tím těhotenstvím Jal už to bylo moc. První série byla prostě nej. Hlavně v Rusku :D. V druhé sérii se mi líbilo, že je tam hodně Maxxieho a Chrise :D.
Nj, jenže to je prostě běžnou součástí života, tyto vztahové peripetie a zvlášť u puberťáků:-) Tak alespoň si Sid konečně vyzkoušel, to po čem dlouho toužil a zjistil, že to není ono:-D Btw. nechtěla bych prožít takový dojezd párty jako Chris ve svém prvním díle:-)))
Komentáře
inými slovami, dosť sa to na seba podobá.
inými slovami, dosť sa to na seba podobá.
Vůbec je zajímavý, že vlastně velkou část těch postav bych asi nedokázal vystát. Tony z první série byl na pěst po většinu času, Cassie magor, Effy manipulátorka... díky za ty ostrůvky rozumu u Sida, Jal a Maxxieho.