TV seriály

upraveno 23. ledna 2011 v Film a televize
16465676970362

Komentáře

• upraveno 7. září 2012
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    upraveno 7. září 2012
    Mnahá... Ďakujem za objasnenie...
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 7. září 2012
  • upraveno 9. září 2012
    Hm, pilot Revolution jsem viděl a těm co o tom mluví jako o Terra Nova 2 musím dát zatím bohužel za pravdu...
  • upraveno 10. září 2012
  • upraveno 10. září 2012
    Tak to nie je sranda, v starovekom Egypte sa pouzivala tzv vykalova lekaren. Hlavne ako ocna medicina. Zevraj stolica a vykaly su antibakterialne :))
  • upraveno 10. září 2012
    napísal veru, volá sa to na veky vekov, tuším a ja som paradoxne čítal najskôr to a až potom piliere. takže ma bavili veky a piliere mi prišli ako kópia :)
    inými slovami, dosť sa to na seba podobá.
  • upraveno 10. září 2012
    napísal veru, volá sa to na veky vekov, tuším a ja som paradoxne čítal najskôr to a až potom piliere. takže ma bavili veky a piliere mi prišli ako kópia :)
    inými slovami, dosť sa to na seba podobá.
  • upraveno 10. září 2012
  • upraveno 10. září 2012
  • upraveno 10. září 2012
    Alek: Další série Skins taky nejsou vůbec špatné:-) Když přečkáš opět ten rozjezd, tak si obě další generace určitě taky oblíbíš (hlavně tu druhou);-)
  • upraveno 10. září 2012
    Jenže když už tam není Sid, Chris, Cassie, Maxxie...! A Effy to nezachrání :/. Možná jednou.. :D.
  • upraveno 10. září 2012
    Kolikokoli: Effy nemám vůbec ráda. Ale jsou tam jiní:-) Třeba taková Emily, ta je absolutně zlatá:-) Nebo JJ, Naomi, Panda... Prostě i druhou generaci jsem si oblíbila a tu třetí nakonec taky (i když to trvalo dýl, ale šestá řada je opět návrat ke starým dobrým Skins:-)). A i ty staré ještě jednou uvidíme, v závěrečné řadě nebo co to má být;-)
  • upraveno 10. září 2012
    Woohoo! :D. No, mi se na tom líbilo to, že je to takové realistické. Řeší tam vcelku chujoviny. Třeba u druhé série mi hrozně vadily ty vztahovky. Dát Sida dohromady s Chell byl prostě fail.
  • upraveno 10. září 2012
  • upraveno 10. září 2012
    Jo, ti dva se k sobě hodili. Dávalo to smysl. Ale Chell + Sid... to žádný smysl nemělo. Prostě už se tam ty vztahy řešily fakt hodně. Ale Sid s Tonym to naštěstí zachránili. První série je ale stejně nejlepší. Hlavně Tonyho "doznání" v díle Effy.
  • upraveno 10. září 2012
    Já mám nejradši Chrisovi díly:-D A všechno kolem něj, to je prostě úplně nejlepší postava:-) Ale v druhé generaci jsou taky super postavy a je tam jeden úžasný pár:-)
  • upraveno 10. září 2012
    Já na to čekal X dílů a ony řeknou, že to nemělo smysl a byl to fail... :-D
  • upraveno 10. září 2012
    Sid patřil ke Cassie, to je naprosto jasné:-)))
  • upraveno 10. září 2012
    Chudák Sid, tu holku by neměli pustit z vypolstrovanýho pokoje :-)

Vůbec je zajímavý, že vlastně velkou část těch postav bych asi nedokázal vystát. Tony z první série byl na pěst po většinu času, Cassie magor, Effy manipulátorka... díky za ty ostrůvky rozumu u Sida, Jal a Maxxieho.
  • upraveno 10. září 2012
    Přesně! Sid a Cassie, Chell a Tony. Nic jiného! Chrisovi díly jsou nejlepší, protože Chris byl nejlepší postava!
  • upraveno 10. září 2012
    Effy v první generaci nic není, počkej si na druhou, to je teprve masakr:-)
  • upraveno 10. září 2012
    Asi si dam oddych a proložim to něčim jinym :-)
  • upraveno 10. září 2012
    Co jsem slyšela, tak ty další generace jsou hodně vztahové. A to už není ončo. I s tím těhotenstvím Jal už to bylo moc. První série byla prostě nej. Hlavně v Rusku :D. V druhé sérii se mi líbilo, že je tam hodně Maxxieho a Chrise :D.
  • upraveno 10. září 2012
    Takže ty bys chtěla aby pořád jen pařili?:-D Mně to přišlo vztahové od začátku:-)
  • upraveno 10. září 2012
    Ty pařby byly nejlepší :D. No, vztahové... tím myslím to scházení a rozcházení... a hlavně Chell + Sid blbost... :D
  • upraveno 10. září 2012
    Nj, jenže to je prostě běžnou součástí života, tyto vztahové peripetie a zvlášť u puberťáků:-) Tak alespoň si Sid konečně vyzkoušel, to po čem dlouho toužil a zjistil, že to není ono:-D Btw. nechtěla bych prožít takový dojezd párty jako Chris ve svém prvním díle:-)))
  • upraveno 10. září 2012
    :D No, byla tam aspoň ta nejvíc LOL scéna v celém seriálu (Chris ve skříni :D) - tedy... ta "vtipná část", ne ta tragická, že mu mamča zdrhla.
  • upraveno 10. září 2012
  • upraveno 10. září 2012
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.