tak mne nejde o odmeny, ale mat sefa, ktory sa po ludoch nevozi a dokaze ocenit pracu, ked ju vidi :) teda dufam, ze hovorim o tebe :) nedavno mi byvala spoluziacka hovorila, ako dostala odmenu 2 (slovom dve) eura za projekt a za rok a dalsi znamy mal ako copywriter dostat za uspesnu kampan auto, ale pre istotu si to zmluvne podchytil, lebo jeho sefke neveril. Vyhodila ho hned po kampani a nemusela naplnit literu zakona clovek je neskonale stastny, ak narazi na dobreho sefa, takeho si treba vazit
Dneska mě kolega prosil, jestli může zejtra odejít ve čtyři (ve středu děláme do šesti). Samozřejmě mu vyhovím, je šikovnej a dříč.
Před nějakou dobou se tam za ním zastavila jeho máma, tak pak přines z domova, že podle maminky jsem "děsnej sympaťák". Jak jsem slyšel tak píšu, navíc to hřeje mé ego :)
Nevim, takhle to mám v jeho podání. Třeba si chtěl šplhnout u šéfa :) Ale nemyslim, že by byl ten typ.
Náhodou, dneska tam byla jedna holka vyřizovat něco za svýho bratra (holce 18, ještě na gymplu, bratr o tři roky starší, ale slovy tý holky "povaleč", kterýho ona už nevychová) a ta nám pak řekla, že kdyby všechny instituce u nás fungovaly jako naše právní oddělení, bylo by to skvělý. :)
Definitivně na to prdím. Vzhledem k úrovni a kvalitě povídek na téma Valyrie (které jsem dosud přečetl) to vypadá, že ta má je jen sáhodlouhá, zbytečná a neoriginální nuda. A v některých věcech by to ještě vypadalo, že se opičím. :D
Pst- tiše, přehnaní sebekritici! Já už mám nervozitou ukousané čtyři články prstů a další komentáře (jakéhokoli charakteru) to nepřičarovalo. Jdu si trénovat Smraďochovy říkanky, člověk by si měl pamatovat své jméno (a literární zručnost)... :D
Jak se dívám na komentáře k povídce č. 14, tak mám ještě prosbu: snažte se nezahazovat do odpadu povídky jenom proto, že pojednávají o vaší neoblíbené postavě nebo haní tu oblíbenou. Autoři si určitě nezaslouží odsudek jenom proto, že měli odvahu vybrat si kontroverzní postavu. :-)
U čtrnácky jsem nezahodil do odpadu povídku. Autor/ka vidí některé postavy jinak než já, to je autorská licence. Samotný popis šikany byl docela realistický. Debata se strhla spíš kvuli reakcím některých čitatelů než povídce samotné.
Miss Utahraptor: Z toho si nic nedělej, taky bych si představoval aspoň 20, 30 komentářů u všech povídek, aby se strhla debata. Ale i minule tuším platilo, že množství komentářů nemělo vliv na celkový hodnocení.
Komentáře
nedavno mi byvala spoluziacka hovorila, ako dostala odmenu 2 (slovom dve) eura za projekt a za rok
a dalsi znamy mal ako copywriter dostat za uspesnu kampan auto, ale pre istotu si to zmluvne podchytil, lebo jeho sefke neveril. Vyhodila ho hned po kampani a nemusela naplnit literu zakona
clovek je neskonale stastny, ak narazi na dobreho sefa, takeho si treba vazit
Před nějakou dobou se tam za ním zastavila jeho máma, tak pak přines z domova, že podle maminky jsem "děsnej sympaťák". Jak jsem slyšel tak píšu, navíc to hřeje mé ego :)
edit - a neříkala jen to "děsnej" ? :-))
Ale nemyslim, že by byl ten typ.
Náhodou, dneska tam byla jedna holka vyřizovat něco za svýho bratra (holce 18, ještě na gymplu, bratr o tři roky starší, ale slovy tý holky "povaleč", kterýho ona už nevychová) a ta nám pak řekla, že kdyby všechny instituce u nás fungovaly jako naše právní oddělení, bylo by to skvělý. :)
Takže pište komentáře, autory to potěší a i negativní komentář nakopne - třeba někoho jiného napsat jiný názor. ;-D
Miss Utahraptor: Z toho si nic nedělej, taky bych si představoval aspoň 20, 30 komentářů u všech povídek, aby se strhla debata. Ale i minule tuším platilo, že množství komentářů nemělo vliv na celkový hodnocení.