Fanouškovská fikce

upraveno 16. ledna 2013 v Rozličný pokec
1474850525375

Komentáře

• flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 4. září 2012
    Hildegarda: Abys nebyla zklamaná, naprůměrný jsou pouze v měřítku naší kulturní (= podfinancované) instituce :)
  • upraveno 4. září 2012
    tak mne nejde o odmeny, ale mat sefa, ktory sa po ludoch nevozi a dokaze ocenit pracu, ked ju vidi :) teda dufam, ze hovorim o tebe :)
    nedavno mi byvala spoluziacka hovorila, ako dostala odmenu 2 (slovom dve) eura za projekt a za rok
    a dalsi znamy mal ako copywriter dostat za uspesnu kampan auto, ale pre istotu si to zmluvne podchytil, lebo jeho sefke neveril. Vyhodila ho hned po kampani a nemusela naplnit literu zakona
    clovek je neskonale stastny, ak narazi na dobreho sefa, takeho si treba vazit
    upraveno 4. září 2012
    Dneska mě kolega prosil, jestli může zejtra odejít ve čtyři (ve středu děláme do šesti). Samozřejmě mu vyhovím, je šikovnej a dříč.

Před nějakou dobou se tam za ním zastavila jeho máma, tak pak přines z domova, že podle maminky jsem "děsnej sympaťák". Jak jsem slyšel tak píšu, navíc to hřeje mé ego :)
  • upraveno 4. září 2012
    Tak tak :-)

edit - a neříkala jen to "děsnej" ? :-))
    upraveno 4. září 2012
    Nevim, takhle to mám v jeho podání. Třeba si chtěl šplhnout u šéfa :)
    Ale nemyslim, že by byl ten typ.

Náhodou, dneska tam byla jedna holka vyřizovat něco za svýho bratra (holce 18, ještě na gymplu, bratr o tři roky starší, ale slovy tý holky "povaleč", kterýho ona už nevychová) a ta nám pak řekla, že kdyby všechny instituce u nás fungovaly jako naše právní oddělení, bylo by to skvělý. :)
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    upraveno 4. září 2012
  • upraveno 4. září 2012
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    upraveno 4. září 2012
  • upraveno 4. září 2012
    Hm... tohle je fikce :D
  • upraveno 4. září 2012
    Krisa: Přece ale nebudeme drancovat přírodu kvůli nerostnému bohatství! Co zůstane našim potomkům?! Přestaňme být nenasytní! Žijme ze vzduchu! :D
  • upraveno 4. září 2012
  • upraveno 4. září 2012
    upraveno 4. září 2012
    Dreamer: Nejde mi to zobrazit...
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 4. září 2012
    Hypervegan nejí to co vrhá stín.
  • upraveno 4. září 2012
  • upraveno 4. září 2012
    Mimochodom k teme... Čo keby ty Čo prečitaju aspoň skomentovali niečim ako prečitane?
    upraveno 4. září 2012
  • upraveno 4. září 2012
  • upraveno 4. září 2012
    Nephelim: Pěkné, určitě si to zaslouží dokončení:-)
    upraveno 4. září 2012
    upraveno 4. září 2012
    Definitivně na to prdím. Vzhledem k úrovni a kvalitě povídek na téma Valyrie (které jsem dosud přečetl) to vypadá, že ta má je jen sáhodlouhá, zbytečná a neoriginální nuda. A v některých věcech by to ještě vypadalo, že se opičím. :D
  • upraveno 4. září 2012
  • upraveno 5. září 2012
    Monte- A čo si mam myslieť ja?
  • JayJay
    upraveno 5. září 2012
    Takových nás bude víc... kteří o svém dílku výrazně pochybují.
  • upraveno 5. září 2012
    Co blbnete? Tohle není žádná zatracená CKČ.
  • upraveno 5. září 2012
    Pst- tiše, přehnaní sebekritici! Já už mám nervozitou ukousané čtyři články prstů a další komentáře (jakéhokoli charakteru) to nepřičarovalo. Jdu si trénovat Smraďochovy říkanky, člověk by si měl pamatovat své jméno (a literární zručnost)... :D
  • upraveno 5. září 2012
  • upraveno 5. září 2012
    Jak se dívám na komentáře k povídce č. 14, tak mám ještě prosbu: snažte se nezahazovat do odpadu povídky jenom proto, že pojednávají o vaší neoblíbené postavě nebo haní tu oblíbenou. Autoři si určitě nezaslouží odsudek jenom proto, že měli odvahu vybrat si kontroverzní postavu. :-)
  • upraveno 5. září 2012
    Miss Utahraptor: ta nejistota. A znamená ten komentář, že se povídka líbila, nebo jenom dotyčný nevěděl, co napsat? :-)

Takže pište komentáře, autory to potěší a i negativní komentář nakopne - třeba někoho jiného napsat jiný názor. ;-D
    upraveno 5. září 2012
    U čtrnácky jsem nezahodil do odpadu povídku. Autor/ka vidí některé postavy jinak než já, to je autorská licence. Samotný popis šikany byl docela realistický. Debata se strhla spíš kvuli reakcím některých čitatelů než povídce samotné.

Miss Utahraptor: Z toho si nic nedělej, taky bych si představoval aspoň 20, 30 komentářů u všech povídek, aby se strhla debata. Ale i minule tuším platilo, že množství komentářů nemělo vliv na celkový hodnocení.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.