FC NEVADA DRAGONS

upraveno 2. února 2011 v Rozličný pokec
diskusia o atraktivite futbalu, o tankistoch v bráne, o dnešnom derby Arsenal vs Chelsea a mnoho iného.
16667697172150

Komentáře

• upraveno 14. srpna 2012
    no to záleží kde. v kanade sa fandí celkom slušne, aj keď je to to cez základnú sezónu častokrát o pukancoch a cole. ale playoff je iná káva.

česká hokejová liga je rozhodne lepšia ako slovenská, celkom som playoff pred rokmi sledoval. CT robi dobru pracu pri propagacii, predsa len KHL je ina kava.
    Ja plánujem pozerať našu extraligu hlavne kvôli novonastúpeným Piešťanom, NHL, a KHL pozriem asi na pár zápasov play-off.
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 14. srpna 2012
    Jestli má nebo nemá dělat, o tom by měli rozhodnout diváci. Každopádně já osobně jsem příznivcem čistě národních lig, který můžou bejt doplněný mezinárodníma pohárama jako je Spenglerův pohár nebo byla evropská hokejová liga.
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 14. srpna 2012
    Proto tam je ten podmiňovací způsob :)
    Je to holt umělý byznys projekt. Dnešní NHL je něco podobného, jenže tam je to alespoň postavené na historické tradici.
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 14. srpna 2012
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    upraveno 14. srpna 2012
    Spídy gonzáles :D
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    upraveno 14. srpna 2012
    Co Speedy, ale Ptáka Uličníka žeru!!! (Mik Mík)
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 14. srpna 2012
    Dobrý :))
    upraveno 15. srpna 2012
    Nadal vynechá US Open :o(
  • upraveno 15. srpna 2012
    Djokovič Nadal Federerovi.
    Do hajzlů. :-)
    upraveno 15. srpna 2012
    :o))
  • upraveno 16. srpna 2012
    Naši extraligu taky soustředěně sleduji až v době play off, zápasy NHL dává Nova Sport zoufale pozdě. :-(
    upraveno 25. srpna 2012
  • upraveno 30. srpna 2012
    Klizan na US Open porazil Tsongu! Uz som myslela, ze ma nic nemoze prekvapit.
  • upraveno 30. srpna 2012
    motyka vystrelila...
  • upraveno 3. září 2012
    wow, tak to byla řezničina!!! Andrejka neměla šanci...je fakt, že je zraněná a hrála proti soupeřce z jiného vesmíru, ale dvakrát 6:0 je silná soda
    upraveno 3. září 2012
    Měla na ní pustit Kirilenkovou, ta by třeba pár míčů uhrála :-)
    Ale vážně by mě zajímalo, co si to Serena začala přidávat do jídla.
  • upraveno 4. září 2012
    Neví prosím někdo, jestli je někde možné koukat se na zápasy KHL s českým/slovenským nebo aspoň s anglickým komentářem?
  • upraveno 4. září 2012
    určite áno. sport 1/2 alebo nova sport
  • upraveno 5. září 2012
    Díky, otestuji.
    upraveno 7. září 2012
    Berdych porazil Federera a teď je v semifinále proti Murray(netuším jak to skloňovat)
    Semifinále žen - Sharapova vs Azarenka, to zas budou decibely na maximum
    Štěpánek ve finále čtyřhry mužů
    Hlavačková, Hradecká ve finále ženské čtyřhry
    a Peschke ve finále smíšené čtyřhry (bohužel prohráli)
    Celkem slušné české výsledky na US Open.
  • upraveno 7. září 2012
    faktem je, že už delší dobu jsem na náš tenis strašně hrdý! Tak malá zemička a v podstatě pokrývá celé spektrum tohoto celsovětového sportu...
  • upraveno 7. září 2012
    Ach jo, vážně miluju tyhle stesky na malou zemičku. Česko má stejně obyvatel jako Belgie, Portugalsko, Maďarsko a Řecko, víc než Švýcarsko, Rakousko, všechny severské země, víc než pobaltské země dohromady, Slovensko, Bulharsko, Irsko, Skotsko, všechny země bývalé Jugoslávie...

Monte: To nejsou slušné výsledky, to jsou výborné výsledky ;)
  • upraveno 7. září 2012
  • upraveno 7. září 2012
    Tomee: Mno, ty zase vyjmenováváš státy, se kterými se Česko z mnoha důvodů nemůže srovnávat ve většině oblastí, já jsem vyjmenovala státy státy, se kterými se Česko srovnávat může. Sport je jedna z mála věcí, na kterou Češi můžou být hrdí... je mi líto, jestli to tak vidíš, já jsem spíš hrdá na českou kulturu :D
  • upraveno 7. září 2012
    boha jeho, to si děláš prdel, to budeme slovíčkařit....mluví se o tenise..
    vidíš, jsem hrdý, že se v tenise můžeme srovnávat se zeměma, které by nás měli s přehledem přejíždět...
    Nenapsal jsem, že to je jediná věc na kterou mohou být Češi hrdí nebo snad jo??? A tohle je téma o sportu, zbytek si musíš domyslet..:-)
    upraveno 7. září 2012
  • upraveno 7. září 2012
    jak jsem malej, byl jsem vždycky pyšný na to, že jsme jako jediná země na světě byla opravdová světová špička ve dvou nejsledovanější sportech na světě, Fotbal a Hokej (prostě nevěřím tomu, že kriket je na druhém místě) bylo to zhruba od 96 do 2004....
    Fotbal = Francie, Italie, Anglie, Německo a jak vypadal jejich hokej
    Hokej = Finsko, Švédsko, Canada, USA, a jak vypadal jejich fotbal
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.