Různé filmy

upraveno 6. listopadu 2010 v Film a televize
17576788081394

Komentáře

• upraveno 30. srpna 2012
    Tak od Zhoufa byl tenhle obrázek na obálce Ikárie ve které tehdy právě vyšla novela Les kostí. Tu Ikárii mám také i s tím obrázkem. Kdybys o to moc stála tak jí najdu a napíšu měsíc a rok kdy vyšla, ale chvilku by to trvalo :-).
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    upraveno 30. srpna 2012
    Prosím o pomoc. Hledám jistý film. Neznám jméno ani herce. Vím že byl tnatočen před rokem 2007 a vím že příběh byl následující: Jďábel se chystá zničit svět. Proti němu stojí padlý anděl který najde nějakého vyvoleného která má zachránit svět. On s nějakou holkou se snaží zachránit svět (je tam proti němu hlavní záporák jinej anděl) a nakonec toho ďábla zabije. Zajijej se tam bodáním do srdce. Neví někdo z vás o co jde?
    Legie, možná
    To se ti něco zdálo, takhle snadno to nejde ani v Diablu(2)..
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 30. srpna 2012
    Legie ovšem je z roku 2010 a svět se chystá zničit bůh :) Ale jinak ten popisek sedí, je to btw nejen dementní zápletka, ale špatný vůbec.
    http://www.csfd.cz/film/240688-legie/
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    upraveno 31. srpna 2012
    Ne, legie to rozhodně není, je to něco mnohem staršího. Viděl jsem to někdy v roce 2006 takže Legie to rozhodně neni.
  • upraveno 31. srpna 2012
    Tak něco s tak připitomělou zápletkou jsem viděla ještě na videu s polským rychlodabingem a zovalo se to Warlock :-)
    Na druhou stranu mi přišlo připitomělé i Dogma, což se mnoha lidem líbí a považují to za vtipné...
    upraveno 31. srpna 2012
    To jsem viděl asi do půlky a vypnul jsem.
    Warlocka nebo Dogma ? :-D
    upraveno 31. srpna 2012
    Dogma.
    Warlock, pokud mluvíme o tomto: http://www.csfd.cz/film/6738-warlock/
    tak ten se mi líbil, když jsem ho kdysi viděl v němčině na RTL asi tak ve 14. Pak jsem to viděl před čtyřmi roky a měl z toho legraci. Byla to sice pitomina, ale docela sympatická, akorát jsem nechápal, jak jsem to mohl kdysi děsně prožívat :)
    Jo asi to bude ono :-)) Už si z toho vybavuju jen oči v krabičce a že stoka protékající hřbitovem je svěcená voda, takže stačí nabrat do cukrovkářské injekce a bodnout zplozenci pekel do krku :-D Víc si vážně nevybavím :-D :-D :-D
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 2. září 2012
    A hle, nejnovější Noého kraťas. Co vy na to?
  • upraveno 2. září 2012
    upraveno 2. září 2012
  • upraveno 2. září 2012
    Dokoukal jsem teď Sněhurku a lovce a byl jsem příjemně překvapen. Chvilku to sice byl vykradený Pán prstenů (už chybělo jen Noro lim Asfaloth:-) nebo Princezna Mononoke, trpoši mohli dostat víc prostoru, nejvášnivější vztah byl po GOT opět ten incestní:-), ale mělo to celkem příjemnou temnou fantasy atmosféru, Charlize byla skvělá (to zrcadlo mělo skutečně zvláštní vkus), ostatní nevadily (jen nesmí Kristen upouštět od plachých či stydlivých pohledů, bojovná pozice jí nesedí:-), nemuseli tam tahat Otčenáš atd. Prostě mělo to hodně much, ale byly tam i klady a celkově to vyznělo mnohem lépe než např. nový Barbar Conan. Už se těším až udělají fantasy Červenou Karkulku nebo Perníkovou chaloupku....
    upraveno 2. září 2012
    Fantasy Červená karkulka už je :)
    http://www.csfd.cz/film/283223-cervena-karkulka/
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    upraveno 2. září 2012
    upraveno 2. září 2012
    Krisa: Film jsem neviděl, že je peklo věřím, ale na Amandu mi nesahej :)
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    upraveno 2. září 2012
    upraveno 2. září 2012
    Nó, i když... :)
    upraveno 2. září 2012
    Na Amandu může sahat jenom Megan
  • upraveno 2. září 2012
    upraveno 4. září 2012
    A sakra, už je t první trailer:
    Hansel a Gretel na perníčku :-)
  • upraveno 4. září 2012
    Ja som vzdy mala slabost na Janicka (mlask,mlask) :)))
  • upraveno 4. září 2012
    Krisa: Já si Daenerys při čtení představuju právě jako Amandu Seyfried :D Emilia je sice sympatická ale na Dany mi vůbec nesedí.
  • upraveno 4. září 2012
  • upraveno 4. září 2012
    Hildegarda: Ne, četla jsem až po seriálu, ale jak sem se dala do čtení, tak sem si v hlavě některé postavy přeobsadila :)
  • upraveno 4. září 2012
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.