Sportovní aktivity a podobné vylomeniny

upraveno 30. dubna 2012 v Rozličný pokec
Vzhledem k tomu, že místní Spolek přátel železa (AshaG, flanker.27, Krisa a příležitostně i já ;-) off-topicuje chvíli tu a chvíli zas jinde, zkouším tímto vytvořit topic věnovaný rozličným sportům, které sami aktivně provozujete/provozovali jste - ne nutně na soutěžní úrovni. Pro jistotu zdůrazňuju, že do toho nepatří pití piva na rekord, sledování fotbalu v TV, ani další bohaprosté* činnosti, které si někteří pletou se sportem.
*dovolávání se ho/jich k získání relevantnosti nestačí.
13468917

Komentáře

• upraveno 29. srpna 2012
    Nejdřív jsem to před lety prožívala, ale pak mi to zevšednělo. Už si ani nevšímám, že někdo zachtívá - prostě najednou koukám, že kojím a nevím, jak k tomu došlo...vyhrnu triko nebo halenku a ono stejně je přitom pendrek vidět :-)
    Jen jednou jsem zažila prekérku, když jsme si vzala šaty se stojáčkem na dlouhý zips vzadu a vypasované na postavu - vypadají famózně, ale kojit se v nich nedá, pokud je vzadu nerozepnete a nesundáte celý vrch až k pasu :-D
    Jarla: No jo, kojit, ale představ si, jak odstříkáváš do tlamičky... To je bizarní podívaná, pro někoho, kdo to nikdy neviděl. Pro mě teda byla, když jsem zjistila, že mezi námi a skotem není velký rozdíl.
    No, já se teda, ač neotec, nestrýc a dokonce i nematka, zapojim...
    :-)
    Mně to někdy vadí - když se kojí až moc veřejně... Nedávno jsem byl v restauraci, došla tam jedna mladá paní s dítětem a rozjela to... - hovor v restauraci utichnul, všichni chlapi oči do talíře, abysme nevypadaly jako úchyláci... - tady mi to třeba silně vadilo...
    nevadí mi to, když je to aspoň trochu mimo, ale uprostřed místnosti, když nemůžu odejít a ani se de facto jinam dívat(byl to stůl uprostřed podniku) - to mi přijde nevkusný, kdyby si sedla trochu na stranu nebo se alespoň trochu zahalila...
    V tom parku, jak třeba psala Tyna, je to v cajku, prostě projdu okolo, těch pár vteřin mrknu jinam, žádnej problém... - ale když není ta možnost, pak mi to přijde jako trochu bezohlednost vůči cizím lidem...
    Já jsem si připadal, že tam nemam co dělat - považuji to za velmi intimní, jaksi interní rodinou záležitost, u který nemam co dělat, ale do který jsem byl nuceně zatáhnut...
    Jak říkám - v uzavřený místnosti by bylo fajn trochu diskrétnosti..
    (tak - a teď mě asi sežerete zaživa)

P.S. došel jsem se kvůli vám zvážit
    :-D
    187/84
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 29. srpna 2012
    To je přesně ono, vnímat to jako součást ženského vybavení a potěchu pro oko je něco jiného než ro nás muže sekundární účel... :)

Ostatně Desmond Morris vyvozuje, že tvar prsou je dán primárně právě atraktivitou pro samce, než aby se s tím pohodlně kojilo...
    Stejně při kojení (ne dojení:) toho moc vidět není.

Ještě k těm váhám, mám kamaráda, co má při 182 kolem 60 kil a co se týče svalů, tak je to takový maratonec. Když jsme se ze srandy vážili na nějakém etiopském letišti, byli místní nadšení z toho, že bílý odpovídá jejich váhové kategorii (to měl 58 kg :)
    Stark z hor: Pracovala jsem na brigádě v restauraci a když to takhle někdo vyloženě "rozbalil" (=vysléct se více než je nutné a ještě se otočit k celé restauraci, ať na to všichni musí koukat a úplně nejlépe to ňadro cpát obsluze pod ruce:-)), tak jsem se z toho cítila docela dost nesvá...
    Aha, tak já jsem v hospodě kojila (ale byla až na vyjímku rpázdná, protože zrovna otevřeli). U stolu to nikomu nekojilo a jak se dívám na fotky, nic k vidění nebylo. K frfňalům, proč bylo malé dítě v hospodě, protože byla kosa a my jsme neměli kam jít.
    Desmond Morris plus drtivá většina mužské populace si může myslet, co chce, ale prsa, cecíky, vemena a podobné zařízení u savců jsou určena k výživě mláďat .-)

Kojit v restauraci je teda zvláštní, ale k uvážení jinak nabízím toto "dítě, které má hlad, řve. A před tím neutečete. U kojící dámy se prostě můžete chvíli dívat stranou. ale taková cesta autobusem, kde řve hladový kojenec, je teda lahůdka, to bych ho nakojila snad sama :-)"
    brbr: Jasně, pokud to uděláš normálně, tak to je OK:-) Chápu, že je nutné dítě nakrmit. Ale někdo vyloženě exhibuje a mě prostě cizí prsa znervozňují:-D
    Stark z hor: Maloktory podnik ma take kojacie kutiky ako IKEA. Ked holt nie je volny stol v ustrani a musim kojit, tak kojim, ale vacsinou si plienkou prekryjem dane partie alebo sa obratim k oknu. Chapem tvojej reakcii, lebo dnesna spolocnost na to nie je zvyknuta. V minulosti sa od toho upustilo a viac sa lahvickovalo.
    Nemusis cumiet do taniera, proste sa tvar prirodzene, ako keby cez ulicku sedel Dark Vadder :)
    Týno - ad Morris - hovoří se o tvaru a tam jde skutečně o vizuelní výběr a ne o pohodlí dítěte :-) Pro pohodlí dítěte by měla bradavka tvar jako u šimpanzů - prostě protáhlá s bambulkou na konci jako dudlík, ale protože to není tak na pohled hezké, tak si muži vybírali ženy s poněkud jiným tvarem, až tento tvar převládl....dítě z toho stále ještě může pít, i když se více nadře jazáčkem :-)
    upraveno 29. srpna 2012
    Jarla: Takže za to, že jsem nemohla plně kojit, můžou zmlsaní chlapi...
    Já to věděla.
    Fakt díky, pánové...

btw. Je pravda, že jsem si kolikrát říkala, proč mají lidé jako živočišný druh takové problémy s výživou vlastního potomstva

Tím ale flanker ztratil svůj argument, protože bradavka není ve výstřihu vidět :-)
    Bradavka není vidět ve výstřihu, ale ehm...tyto změny neprobíhají během pár stovek let, kdy se čekalo do svatby než si chlap ženu prohlídne :-))
    upraveno 29. srpna 2012
  • ThorarThorar Když umřel, tak umřel.
    upraveno 29. srpna 2012
    Stačí trošku chladu.-)
    Jelítka :-))) Huh nechtěla bych být majitelem takového jelita....necítím potřebu nic vylepšovat na svém partnerovi - v mých očích je dokonalý, takže předpokládám, že partner bude tak nějak taky vnímat mne :-) (ten můj to i tvrdí, tak doufám, že to je pravda :-D)
    upraveno 29. srpna 2012
  • paulczpaulcz zima se blíží
    upraveno 29. srpna 2012
    180/64, ať jím jak jím, tak nepřiberu. Možné to však očividně je, můj bratr (dvojče) to zvládl a to vážil vždy o pár kil míň.
    Někdy mám dojem, že se mi vážně servou - rozhodně na sebe vrhají nevraživé pohledy, když dojdou večer k závěru, že ten druhý má na mne větší právo a první si mne uzurpuje :-D
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.