K tomu Pezinockému hausu - na něm je vidět přesně to, co v pohádkách, všímáte? Čtete Tristana a Izoldu a nevěříte vlastním očím - hrad je zevnitř obložen zlatem a drahými kameny vykládané stěny, ale král, královna, všichni zbrojnoši a služebnictvo i hosté spí v jedné místosti :-D Jinými slovy - tu vilu navrhoval někdo, kdo vylezl ze slumu, kde měli maximálně tureckou latrínu a snaží se dosáhnout přepychového bydlení - akorát vlastně vůbec neví, jak to má vypadat :-D
Vlcacka: Myslíš vyřezávanou (vybroušenou?) mísu z pozlaceného mramoru se zlatými úchytkami po stranách, ve které bude téci pravé šampaňské s okvětními plátky nejvzácnějších růží? A toaletní papír bude z nalezených svitků z Alexandrijské knihovny? Jo a mísa bude samozřejmě vyhřívaná (ještě nevím, jestli v ní bude ležet nějaké vzácné zvíře, nebo ji budou ohřívat otroci vlastními těly) a na onyxovém prkénku bude norčí kožich, aby nezebala.
Tak moment - vyhřívané prkýnka jsou v Japonsku naprostým standardem! :-)) I veřejná wc myslím. A řeknu vám, že není nic příjemnějšího, než když jdete rozespalí na záchod a místo na studené si sednete na příjemně teplé...jo a je to na elektryku do zásuvky :-D
Krisa: Skvěle! S něčím takovým bych se dokázala smířit! Co na to ostatní multimilionáři? Bude aukce? Uspořádáme finanční bitvu o onyxové prkénko s norčím kožichem?! ;D
Sem si vzpoměl jak Josef Bek jednou vyprávěl, že byl kdysi na chalupě u jednoho lépe sociálně si stojícího kolegy, šel na záchod a když jeho produkt dopadl, začal mu vyhrávat Mozart malou noční. Dostal z toho málem infarkt...
Jarla: Proto bude vyhřívaná celá mísa. Vyhřívané prkýnko si může pořídit každý :) flanker.27: Hudbu bychom do toho záchodu mohli instalovat též - bude se lišit podle produktu a jeho kvality. Případně by mohla být doplněna hláškami typu: "Zelenou moč si může dovolit jedině urolog"
Já mám se čtením na záchodě docela problém - přijde mi to poněkud nehygienické. Ještě zkousnu noviny nebo časopis, který se pak vyhodí...ale dát si ze záchoda knihu zpátky do knihovny, brrr.
Záchod je jedno z mála míst, kde má matka dvou dětí soukromí :-)) ...pausa na namalování hau.... Teď o tom mluvím :-D Nedokážu ten čas trávit čuměním do zdi....
V praci v Zurichu sme mali zachod s tlacidlom na setrne umytie :). Nikto z nas ho nepouzil, lebo sme sa bali, ze sa ukazeme na meetingu s mokrymi nohavicami :)
Komentáře
Jinými slovy - tu vilu navrhoval někdo, kdo vylezl ze slumu, kde měli maximálně tureckou latrínu a snaží se dosáhnout přepychového bydlení - akorát vlastně vůbec neví, jak to má vypadat :-D
Jo a mísa bude samozřejmě vyhřívaná (ještě nevím, jestli v ní bude ležet nějaké vzácné zvíře, nebo ji budou ohřívat otroci vlastními těly) a na onyxovém prkénku bude norčí kožich, aby nezebala.
flanker.27: Hudbu bychom do toho záchodu mohli instalovat též - bude se lišit podle produktu a jeho kvality. Případně by mohla být doplněna hláškami typu: "Zelenou moč si může dovolit jedině urolog"
...pausa na namalování hau....
Teď o tom mluvím :-D
Nedokážu ten čas trávit čuměním do zdi....
MARTIN NÁS OSRAL!!! :D
Líbí se mi Dračí krev, tu někdy vyzkouším:-)))