Odkazy , obrázky...

upraveno 14. dubna 2019 v Rozličný pokec
17374767879368

Komentáře

• upraveno 29. srpna 2012
    K tomu Pezinockému hausu - na něm je vidět přesně to, co v pohádkách, všímáte? Čtete Tristana a Izoldu a nevěříte vlastním očím - hrad je zevnitř obložen zlatem a drahými kameny vykládané stěny, ale král, královna, všichni zbrojnoši a služebnictvo i hosté spí v jedné místosti :-D
    Jinými slovy - tu vilu navrhoval někdo, kdo vylezl ze slumu, kde měli maximálně tureckou latrínu a snaží se dosáhnout přepychového bydlení - akorát vlastně vůbec neví, jak to má vypadat :-D
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    upraveno 29. srpna 2012
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    upraveno 29. srpna 2012
    Vlcacka: Myslíš vyřezávanou (vybroušenou?) mísu z pozlaceného mramoru se zlatými úchytkami po stranách, ve které bude téci pravé šampaňské s okvětními plátky nejvzácnějších růží? A toaletní papír bude z nalezených svitků z Alexandrijské knihovny?
    Jo a mísa bude samozřejmě vyhřívaná (ještě nevím, jestli v ní bude ležet nějaké vzácné zvíře, nebo ji budou ohřívat otroci vlastními těly) a na onyxovém prkénku bude norčí kožich, aby nezebala.
    Tak moment - vyhřívané prkýnka jsou v Japonsku naprostým standardem! :-)) I veřejná wc myslím. A řeknu vám, že není nic příjemnějšího, než když jdete rozespalí na záchod a místo na studené si sednete na příjemně teplé...jo a je to na elektryku do zásuvky :-D
    Krisa: Skvěle! S něčím takovým bych se dokázala smířit! Co na to ostatní multimilionáři? Bude aukce? Uspořádáme finanční bitvu o onyxové prkénko s norčím kožichem?! ;D
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 29. srpna 2012
    Sem si vzpoměl jak Josef Bek jednou vyprávěl, že byl kdysi na chalupě u jednoho lépe sociálně si stojícího kolegy, šel na záchod a když jeho produkt dopadl, začal mu vyhrávat Mozart malou noční. Dostal z toho málem infarkt...
    upraveno 29. srpna 2012
    Jarla: Proto bude vyhřívaná celá mísa. Vyhřívané prkýnko si může pořídit každý :)
    flanker.27: Hudbu bychom do toho záchodu mohli instalovat též - bude se lišit podle produktu a jeho kvality. Případně by mohla být doplněna hláškami typu: "Zelenou moč si může dovolit jedině urolog"
    Mi osobně stačí, když je záchod striktně oddělen od koupelky, se samostatným vchodem a je čistý :-)) Ale potěšila by mne police na knihy :-D
    upraveno 29. srpna 2012
    Já mám se čtením na záchodě docela problém - přijde mi to poněkud nehygienické. Ještě zkousnu noviny nebo časopis, který se pak vyhodí...ale dát si ze záchoda knihu zpátky do knihovny, brrr.
    upraveno 29. srpna 2012
    Tak to já se bez knížky na záchodě neobejdu :)
    Záchod je jedno z mála míst, kde má matka dvou dětí soukromí :-))
    ...pausa na namalování hau....
    Teď o tom mluvím :-D
    Nedokážu ten čas trávit čuměním do zdi....
    Spíš se někdo dobývá a chce namalovat další veledílo :-D
    V praci v Zurichu sme mali zachod s tlacidlom na setrne umytie :). Nikto z nas ho nepouzil, lebo sme sa bali, ze sa ukazeme na meetingu s mokrymi nohavicami :)
    Jak šetrné umytí ? Prdelinky nebo bot, nebo mísy? :-))
    :) a stale sme hladali, ako to splachneme, az ma to omrzelo a ked som vysla z kabinky, tak sa to splachlo samo :)
    upraveno 29. srpna 2012
    upraveno 29. srpna 2012
    Vy snad neumíte používat tři mušličky?
    upraveno 29. srpna 2012
    To bych asi vyřešil jako Stallone...
    upraveno 29. srpna 2012
    taky se zapojím do záchodové debaty. Co takhle záchod z oceli, nemusí být zrovna valyrijská, člověk by pak mohl říkat že sedí na železném trůně :-)
    upraveno 29. srpna 2012
    BlackAdder: V tom vidím jeden problém - seděl bys pak na ocelovém trůně :)
    Technicky vzaté, ani Železný trón nebol zo železa, keďže meče museli byť z ocele.
    MARTIN NÁS OSRAL!!! :D
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 29. srpna 2012
    Ten greyjoyovský musí být docela síla....
    Líbí se mi Dračí krev, tu někdy vyzkouším:-)))
  • upraveno 30. srpna 2012
    Our is fury skušam pravidelne.. Jagera ja můžu
  • upraveno 30. srpna 2012
    Gardien: Ty už můžeš pít?:-)))
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.