Kecáliště

upraveno 29. června 2011 v Rozličný pokec
Přenesli jste se v určité diskuzi extrémně daleko od tématu? Nevíte co s tím? Nechce se vám kvůli nějaké malichernosti zakládat nový topic. Sem s tím!!! Multi-tematický topič na cokoliv....
15051535556581

Komentáře

• upraveno 10. srpna 2012
    Zřizovat si jakýkoliv fejsbůk, twiter nebo blog je mimo mé chápání lídských potřeb a nutkání :-)
    Ale jako antropofóbní sociopat jsem v tom nevinně :-p
  • upraveno 10. srpna 2012
    Já FB mám. A zcela nemoderně mi to připadá jako bezvadný způsob, jak zůstat v kontaktu s lidmi, s nimiž se nemůžu vídat.
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 10. srpna 2012
  • ThorarThorar Když umřel, tak umřel.
    upraveno 10. srpna 2012
    flanker.27 popravdě řečeno na náboženství se kouká dobře a je to jeden z důvodů proč ho mám i rád. Stačí jen nemít černobílý fanatický pohled (z obou stran) jaký jste tady zaujali v diskuzích na podobné téma a ke kterému jsem se jako věřící neměl důvod vyjadřovat.
    upraveno 10. srpna 2012
    Zajímavé, jak stejnou věc dokáže každý vidět úplně jinak. Ale že získá někdo takový dojem, to by mě po pravdě nikdy nenapadlo...
    upraveno 10. srpna 2012
    Protože jsi fanatik, jen z druhé z druhé strany barikády :-)
    upraveno 10. srpna 2012
    S fanatismem se jdi zahrabat. :)
    Co bych o tom filmu řekl je, že přemýšlivý věřící se jím určitě nemusí cítit uražen, protože jeho smyslem jistě není boj s náboženstvím. Druhou věc pak tu, že náboženství zjevně považuje za něco, co mělo kdysi svůj význam, ale "některé ještě nepřešlo." A třetí tu, že věřící tak zarytý jako jistá postava z filmu by se urazit mohl.
    upraveno 10. srpna 2012
    Ne tak já chápu že diskuze na netu z člověka dostanou to nejhorší a za klávesnicí to člověk poněkud přehání. Ať už jde o církev, postižený nebo cikány (asi tři hlavní témata hned po písni). Člověk to ze sebe musí dostat.
    Ta jistá postava mi tam celkově neseděla, pro mě špatnej výběr herečky. A víš ty co? Jdu si ten film pustit znova :-) A pak zkusim toho Prota.
  • upraveno 11. srpna 2012
    Moment - život podle šprota? To byl jeden z nejotřesnějších filmů, který jsem musela shlédnout a prskala jsem celou dobu (v cinestar na andělu). Jakmile se člověk jen trošinku zamyslí nad těma koninama, tak je mu na blití. tak on si emzák žije desetiletí na zemi, ale chudáček si dodnes nevšiml, že lidi před požitím banány loupou! A rozmnožování v na jeho planetě je děsně nepříjemná věc, jen oni jsou tak uvědomělí, že to přes veškerý odpor sem tam dělají - tak debilní výmysl aby biolog pohledal !
    upraveno 11. srpna 2012
    Díky, už vim, že to nechci vidět :)
  • upraveno 15. srpna 2012
    Svět podle Prota zbožňuji, ale pokud se někomu nelíbí, nemám s tím problém. Nicméně ráda bych doporučila film Tinker, tailor, soldier, spy, na motivy románu Johna LeCarré, je to špionážka z dob studené války, ale natočená poklidným, téměř civilním tempem, žádné dechberoucí akční scény. Někomu to přijde nudné a zdlouhavé, těm nezhýčkaným letními blockbustery výborné.
    upraveno 22. srpna 2012
    Nemůžu si pomoct, abych sem dedal odkaz na jeden z dalších rozhovorů s ekonomkou Ilonou Švihlíkovou, na téma dluh, zejména státní dluh (Řecko apod.):
    http://www.rozhlas.cz/praha/jaktovidi/_zprava/jak-to-vidi-ilona-svihlikova-23-unora--1023002
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    upraveno 22. srpna 2012
    upraveno 22. srpna 2012
    Nahoře je link na přehrání z audioarchivu. Ale souhlasím, maj to řešený dost blbě.
  • upraveno 28. srpna 2012
    upraveno 28. srpna 2012
    Stahovat avi verze nebo si pořídit převaděč formátu...
  • upraveno 29. srpna 2012
    Máš nainstalovanou poslední verzi prohlížeče?
    (mně to ale taky poslední dobou blbne)
    Ben Nevis: Nejspíš jo, žádnou aktualizaci po mně nechtěl a vždycky je hlásí.
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    upraveno 29. srpna 2012
    je to normálně ze stránky www.thinkbabynames.com :D
    upraveno 29. srpna 2012
    V pondělí byla v Interview ČT 24 naše velvyslankyně v Sýrii, hrozně se mi líbilo jak vystupovala, je krásně vidět, jak zprávy z podobnejch událostí jsou něco podle čeho se člověk nemůže moc řídit:
    http://www.ceskatelevize.cz/porady/10095426857-interview-ct24/212411058040827/video/
    Zajímavý rozhovor.
  • upraveno 30. srpna 2012
    Vlčačka: Hezký. děláš jen auta?
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.