Jon Sníh

upraveno 31. března 2011 v Postavy a bytosti
1323335373853

Komentáře

• upraveno 27. srpna 2012
    Sansa se chovala jako rozmazlený a hloupý spratek, ale myslím, že ty události, které ji potkaly ji trochu usměrnily a změnily... Určitě už není taková blbka jako byla:-) (Já si ji dokonce už i svým způsobem oblíbila:-))
    Nemozem si pomoct, ale u Sansy je asi najviac vidiet, ze to pisal muz. Na mna je ta postava prilis schematicka a plocha.
    Ještě se pořádně neprojevila, ale až se jednou projeví...:-)
    To myslím k Sanse není fér. Ona ani po tom, co se jí stalo (nemluvím o tom, do jaké míry si za to mohla sama, ani o tom, že byla malá holka), nezahořkla. Navíc má základ ve starkovské výchově, ne v té Tywinově jako Cersei.
    svoa: Přesně tak, jestli se někomu bude povahově podobat, tak spíš svojí matce.
    Nemyslím si, že Cersei to má z výchovy. Jaime ani Tyrion nie sú takí idioti ako ona.
    dle mě je u Sansy problem že bola prilis detska vtiahnuta do hry...
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 27. srpna 2012
    Tyrion bol zavrhovany a vyvrhol sa najlepšie.. myslim Že to ukazoval prvy diel serialu... We expecting you lord Tyrion
    No, Tywina by som z tohto nevinil. Nikde som nevidel, že by sa snažil, aby boli jeho deti rovnaké ako on a už určite im nenahováral, že sú ako on. Lenže Cersei si z nejakého dôvodu uzmyslela, že ona je ženskou verziou Tywina a pritom bola hlúpejšou ženskou verziou Jaimeho.
    upraveno 27. srpna 2012
    Myslíš Aeryse, ne?
    upraveno 27. srpna 2012
    No, neviem, či nevedel vyjadriť svoje city, Cersei spomínala, že o jej zásnubách s Rhaegarom hovoril s ňou a usmieval sa. Myslím, že Cersei a Jaimemu aspoň zo začiatku city vyjadriť dokázal. Ale je pravda, že k Tyrionovi sa správal dosť hnusne, čo sa na ňom aj prejavilo(v Tanci častokrát spomína, čo by na to povedal Tywin, čiže to má hlboko vštepené v povahe).
    Myslím, že časem nakonec zjistíme, že Tywin měl Tyriona ze všech dětí nejraději a všechno dělal jen proto, aby ho ochránil (to je jedno před čím).
    No, to inak nechápem. Jasné, že Jaime bol v zajatí a možno ho odpísal, ale prečo poslal práve Tyriona? Myslím, že aspoň čiastočne vedel, čo vo svojom mladšom synovi má. O Tywinovi sa dá povedať všeličo zlé, ale hlúpy nebol. Čiže keď poslal Tyriona ako pobočníka do KL, nerobil to preto, lebo je Lannister, ale preto, lebo ho považoval za vhodného kandidáta.
    Já myslím, že měl všecky svoje děti rád, akorát jim to neuměl dát najevo... U Tyriona bych to viděla tak, že na něj byl ještě tvrdší, protože věděl, že jako trpaslík to nebude mít jednoduché a jako člověk s handicapem se musí snažit ještě víc než "normální" člověk, aby něco dokázal a lidi ho uznávali nebo se ho báli. Taková zvláštní forma výchovy:-)
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    upraveno 27. srpna 2012
    Hlúpý rozhodně bol. Tím s Šae mě teda pěkně nas*al. Ale jinak docela borec. Ale na Dorana stejně nemá. Na lorda Kdo-si-počká-ten-se-dočká nemá ani Malíček, protože plán na jeho odstranění už Doran vymyslel dřív než se Malíček narodil. A celou tu dobu ho tajně provádí. Sansu vlastně poslal na Orlí Hnízdo on. A taky jí tajně navádí aby časem Malíčka zlikvidovala.... Tolik ke konspiračním teoriím.
    upraveno 27. srpna 2012
    Everett Young: Podle mě Doranovi jde o to chránit Dorne a Dorny (a pomstít se a znovu navrátit martelly na místo genetické zásobárny vládnoucího rodu, jistě :-) a proto ho ctíme a máme rádi.
    Doran je popri Eddardovi jediný z lordov Siedmich kráľovstiev, ktorý má na prvom mieste ľudí. Preto ho máme radi ešte viac :D
    Nemyslím, že Tywin by toto všetko voči Tyrionovi bral len ako druh výchovy. On ho skutočne neznášal, ako mu dal veľakrát najavo. Nebolo to len niečo v štýle: Svet je tvrdý chlapče, čiže ani odo mňa nečakaj, že budem mäkký.
    upraveno 27. srpna 2012
    Tyna: Však já mám Dorana Martella velice rád, je sympatický jak uvažováním tak vystupováním. A hodně mě naštvala Arianne když se ho pokusila podrazit. Já mám celkově Martelly hodně rád.
    Everett Young: já jen, že děti nejsou zmenšení dospělí, to jsou lidé jako Tyrion. Děti jsou prostě děti, uvažují jinak než dospělí.
    upraveno 27. srpna 2012
    Ale nemyslím si že ho nenáviděl kvůli tomu jaký byl ale kvůli smrti Joany. Někde někdo z Lannisterů dokonce říká že s Joanou zemřela Tiwynova lidská část.
    Tywinovo POV jsme nedostali, takže kdoví, co se mu odehrávalo v hlavě...:-))) Já se snažím mít pochopení (skoro) pro každého:-)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.