[Spoiler] Vichry zimy

upraveno 22. ledna 2014 v Píseň ledu a ohně
1232426282972

Komentáře

• upraveno 16. srpna 2012
    A každý si hezky zaparkuje svůj Hitlerwagen, pardon wolkswagen...:-) Myslel na všechno :-D
    Jarla: Tak já předpokládám, že ani člověk, který si myslel, že může válčit s celým světe, by si nemyslel, že může před Prórou zaparkovat 20 000 aut. (ještě, že nezačal stavět garáže...) On si asi myslel, že tam budou jezdit vlakem. S masovou dopravou na železnici měl své zkušenosti...
    :-)) A nebo ho založení Wolksvagenu (aby měl každý němec své lidové vozítko) napadlo později :-D
    A nebo, a to vidím jako nejpravděpodobnější, ho prostě takové detaily nezajímaly. Prostě si řekl "na tomhle ostrově postavím hotel pro dvacet tisíc dělníků" a udělal to. A pak si řekl, povedu válku s celým světem. A udělal to...
    A tak jistě :-) Navíc se nedomnívám, že by většina plánů byla zrovinka z jeho hlavy - on nebyl myslivna, spíše charismatická loutka.
  • upraveno 18. srpna 2012
  • upraveno 23. srpna 2012
    Achjooo, ted jsem dočetl Tanec i tu ukázkovou kapitolu z Vichru..... kdypak vyjde celá kniha? :(((
  • upraveno 23. srpna 2012
    O tri roky v angličtine. dúfam.
  • upraveno 25. srpna 2012
    Nooooooooooo :D
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    upraveno 26. srpna 2012
    rosha: When the sun raises on the west and sets to the east, when the seas go dry and moutaing will blow in the wind like leaves...
  • upraveno 27. srpna 2012
    Asi tak :D
  • upraveno 1. září 2012
    Je tu ještě někdo kdo začal Daenerys taky tak nesnášet? Když vidim jak Stannis zachrání zed před divokými a pak ještě bojuje proti Boltonum atd...Jediný co dělá Daenerys je.že řeší jestli se nechá přeříznout od Daaria nebo, že osvobozuje otroky který kvůli ní pak stejně zemřou...
  • upraveno 1. září 2012
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 1. září 2012
    fRagY: Navíc je vidět, sice draky má, ale prakticky neví co s nima, jak je vycvičit. Targaryeni prej ovládali draky pomocí magie, ale tu už nikdo nezná, takže draci jsou takový samorosti. Stačí to porovnat s tím, když Ned povídá dětem, jak maj velkou zodpovědnost kvuli vlčatům, ať od nich nečekaj panáčkování.
  • upraveno 1. září 2012
    Jarla: Mně připadá, že jsem s se svým viděním Dany osamocená. Hromadně ji tu lidé nenávidí, protože je nespecifikovaně "hloupá". A zbytek příznivců ztratila neochotou držet se archetypu pannenské bojovnice (Tyriona nikdo neodsuzuje, že se mu plaší hormony, ale mladáí holka v dominantní pozici, která fantazíruje o svém podřízenem? nenen, takhle svět fungovat nemá :-)
    upraveno 1. září 2012
    Však tu máš mimo jiné jejího největšího obhájce chmura :)
  • upraveno 1. září 2012
    Týno, to už jsme přece probrali a nakonec to Flanker definoval, že se dělíme na dvě části - jedni Dany soudí podle nesobecky dobrých úmyslů a druzí podle výsledků (což jsou hromady mrtvol, které jsou celé šťastné, že tlejí ve svobodné zemi) :-D
    Takže stačí udělat tabulku a dopisovat, kdo hodnotí dobré úmysly a kdo výsledky :-)
  • upraveno 1. září 2012
    No tak je nadržená no, šak je taky v pubertě, co byste od holky v puběrtě čekali:-)))) já ji mám pořád ráda. V Meerenu je podle mě proto, aby se tam naučila vládnout a i chybama (a že jich pár nedělala...) se člověk učí. Až to bude mít zmáknuté (včetně draků samozřejmě), tak pošupajdí (poletí) do Západozemí a bude z ní skvělá vladařka:-D
  • upraveno 1. září 2012
    Nejsem si jistej jestli je v Meerenu kvůli naučení vládnutí nebo kvůli jeho zničení.
  • upraveno 1. září 2012
    Nesýčkuj:-) I kdyby byl nakonec zničený, tak z toho bude mít nějaké ponaučení, snad:-)))
    upraveno 1. září 2012
  • upraveno 1. září 2012
    Jo a na troskách starýho Západozemí vyroste Západozemí nový, mnohem lepší, plný Targaryenskejch fanoušků, kteří jí budou vděční, že to udělala tak hezky znovu. :-)
  • upraveno 1. září 2012
    Náhodou Meereenskou módu už má celkem zmáknutou :-p
    Za ty hromady mrtvol v rámci učiva to stálo ne ?

(jo to je stejné nadšení jako pro doktora, co se učí a při té příležitosti mu díky nevědomosti, nezájmu či lemplovství pod rukama umírají lidi - ale to je v pohodě - učí se a jednou z něj bude výborný doktor :-) na těch ticícovkách mužů, žen a dětí, co mu pod rukama chcípli nezáleží, on je přece tak nesobecký a myslí to dobře )
  • upraveno 1. září 2012
    Ještě jsou jiný města než Meeren třeba se pak přesídlí jinam a vyzkouší to znova, jen nevím kolik jich přitom zničí :D
  • upraveno 1. září 2012
    tak ono by to pochopitelně bylo lepší, když by otrokáři došli, s prvotním impulzem od Dany, k osvícení a uvědomili si, co je otrokářství za zvěrstvo... - žel, takhle to většinou nefunguje a tak se to holt musí vybojovat, ostatně máločeho se dosáhne bez obětí...
    To máte jako s Mašínama - aby měli svobodu, tak museli projít "ohněm"...
    a k těm obětem - viz co řekl Varys Kevanovi
    :-)
  • upraveno 1. září 2012
    Zrovna Mašíny sem netahej...
  • upraveno 1. září 2012
    S drakama problémy teda má no :).Podle mě tam sehraje pořádnou roli ten dračí roh.Myslím,že ho má zrovna Victarion,takže jestli se ho Daenerys zmocní, tak by to mohla ještě nějak zachránit...
  • upraveno 1. září 2012
    Drak per roh pokiaľ som pochopil.... takže stratene všetko až na Čierneho draka(čo mi opäť pride mierne klišé)
  • upraveno 1. září 2012
    Gorgloj: Já vím, jsou to hrdinové a nezasloužej si bý srovnáváni s nějakou fiktivní postavou. Uznávám, že to nebylo vhodný...
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.