Fanouškovská fikce

upraveno 16. ledna 2013 v Rozličný pokec
1373840424375

Komentáře

• upraveno 27. srpna 2012
    Píše sa to Sherbatski :D
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    upraveno 27. srpna 2012
    Ticho :D It's gonna be Sherwhatever
    České titulky hovoria, že je to tak, ako som povedal :D
    Ty urážaš mocnú Primu COOL? Zaslúžiš si byť obetovaná Chrchlovi :D
    Idem narúbať drevo :D
    Tak sorry no, prostě mě ten tvar uhodil do očí, tak jsem si to zkontrolovala a fakt to bylo jinak:-))) Ale už mlčím:-D
    upraveno 27. srpna 2012
    Jj, taková je ta dnešní mládež, krvelačná!:-)))
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    upraveno 27. srpna 2012
    Náhodou, kdybych si měl vybrat nějakého z ASOIAF bohů tak Rohlík by byl celkem jasnou volbou. Jeho kněží mají docela dobré skilli a jsou rozhodně užitečnější než jakýsi "potopený bůh" a jiné podivné bytosti. Možná ještě Staré bohy, uvidíme co dovedou...

Tak teď už to snad hážu správně!
    Starý bohove a Rohlík su jediny čo niake skilli maju...
    Neviem, či ide o Starých bohov alebo len o schopnosti Detí lesa. Pri Chrchlovi je pravdepodobné, že má moc, keďže Melisandra v neho verí(vieme z POV) a to, čo robí nie je len od nej. Ale u Starých bohov sme nikdy nevideli preukázanie moci, rovnako ako u Siedmich alebo Potopeného boha.
    upraveno 27. srpna 2012
    Proto volím Rohlíka. Né že bych v něj věřil ale když ze mě jen tak může udělat Mága lvl 95 (ano Rohlík hraje Cataclysm)
    Ehm, 95 bude až ďalší datadisk(ak nie aj 100). Ani Pandaria nie je na viac ako 90 :D
    upraveno 27. srpna 2012
    jj Cata je max 85 ale Rohlík ti propůjčuje lvl 95 pokud jsi Death Knight jako například Berick Dondarion nebo Lady Stone Heart.
    A ja debil som veril v Blizzard namiesto v Chlora :D
    upraveno 27. srpna 2012
    Blizzard tě o 10 levelů degraduje :)

EDIT: Obzvlášť pokud hraješ na ofíku.
    Nie, u nás doma fandíme Narniasu(síce ešte len WotLK, ale inak ujde(hlavne zadarmo))
    Ja fandim WoWbeez... ale tych bugov
  • upraveno 28. srpna 2012
    Rohlíci, tak jak povídky? E? Brane....na tebe spoléháme :-p Gardien taky ve stádiu slibování...už jste odeslali šerifovi domácí úkol ? :-))
    Takže odevzdáno. Nepsalo se mi to úplně lehce, protože fanficy přece jenom přinášejí určité omezení, ale nakonec je z toho slušná povídka.
    Nezakřikni to :-) Třeba se ještě vypracuješ a budeš mrkat, jak ti to půjde :-) Každopádně máš naše organizátorské díky :-)
    Šerif právě hlásí, že zatím poslali tito: mám zatím: svoa, Morag, Anglachel, Vlcacka, Kolikokoli, Jay, Sansa, Everet

Takže kdo poslal a není uvedený (tuším Ben Nevis?třeba), ať to Alekovi pošlou raději znova a dobře označené předmětem POVÍDKA, aby to někam nezapadlo :-)
    A samosebou ti, co neposlali, tak by teda měli :-p :-D Těch 15 kousků, co minule přece dáme, ne ?! :-D My tomu věříme! Věříme! :-p
    Ja prosim som započal tretiu strau ak pamboh da dnes padne Valaria a bude hotovo
    upraveno 28. srpna 2012
    upraveno 28. srpna 2012
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.