Co zrovna čtete?

upraveno 6. listopadu 2010 v Literatura
14243454748144

Komentáře

• upraveno 24. srpna 2012
    Gardien: To je ale myslím věc vydavatele, řádkování, styl písma, odsazení atp. :-)
    No mna ziadna kniha nezlaka na ukazkove riadkovanie :).
    Ty asi nebudes mat velmi rad svabachom pisanu Bibliu :)
    Gardien: Tak zase na druhou stranu Dračí oči jsou kraťoučké kdežto Svědectví je obří bichle.
    sarven: Tak si dnes půjčím v knihovně Nikdykde (měli by to tam mít) a Prince ničeho, třetí díl...
    Jak se vám líbili další Gaimanovy knihy - Anansiho chlapci, Američtí bohové?
    Mně se ze sci-f,i které jinak moc nemusím, líbí Neal Asher - Mosazňák bylo super čtení a Stahovač byl taky parádní...Doporučuji. Trochu mi to atmosférou připomíná filmy Ghost in the shell I, II
    Další Gaimenovy knihy - ty co jmenuješ a Kouř a zrcadla se mi nelíbily přesně tak moc, jako mne Hvězdný prach a Nikdykde nadchly :-) Ale o tom už jsem tu psala ;-)
    Abych to upřesnila redundantní sex a násilí v americkém HBO stylu mne netáhne, zvlášť když je to samoúčelové a prvoplánové pro zvýšení počtu čtenářů.
    Narozdíl od nich neocením, že si hlavní hrdina musí střihnout nekrofilii i zoofilii :( (Američtí bohové)
    Keďže môj maly priskum v fan fiction kategorii neprebehol ako mal tak všetkym doporučujem terry goodkind sword of truth veeeľa kníh da sa to stiahnuť
    až na to, že sa to postupom času stane dosť blbosťou....
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 24. srpna 2012
  • upraveno 25. srpna 2012
    Tak jsem si včera půjčil a začetl se do Nikdykde. Jsem hodně za půlkou a moc se mi to líbí. Jako bonbónek - jedna postava (nevýznamná) se jmenuje Chmur:-)
  • upraveno 27. srpna 2012
    aha.... to opátstvo strážcov, to bolo fajn.

svoa00: bol som raz v londýne iba, ale zámerne som išiel na Knightsbridge :)
    svoa: V Londýně jsem byl letos...
    sarven: Ano, byl to mnich. Docela obstojně bojoval s Hunter...
    Tyna: Chmur je depresivní jméno? Mně ani jejich jména depresivní nepřišla...

Každopádně jsem to přečetl a mohu prohlásit, že ta knížka je opravdu skvělá a dvojice nájemných zabijáků byla naprosto úžasná. Kapitoly s nimi byly jednoznačně nejzábavnější.

Teď se pomalu pouštím do Tisíceré myšlenky...
    Vím, co znamená. Ale já jsem tady na fóru dal tomuto slovu zcela jistě úplně jiný rozměr:D
  • upraveno 28. srpna 2012
  • upraveno 28. srpna 2012
    Nevím, jestli to tu bylo, ale: Joe Abercrombie - Hrdinové. Jednoduše skvělé. Takhle vypadá bitva.
  • tantan
    upraveno 28. srpna 2012
    Nevim, zda to tady uz padlo, ale od Gaimana bych jeste urcite doporucila Knihu Hrbitova a kombinaci Gaiman - Pratchett v knize Dobra Znameni. A sama za sebe jsem zcela zavrhla komiks Nikdykde.
  • upraveno 30. srpna 2012
    Odporuca niekto Mistborn?
    Neznám, ale jak jsem psala, zrovna dočítám knihu Hrdinové a je to velice povedené. První fantasy po Martinovi, která mě opravdu baví. Ostatně v Pevnosti to dostalo 100 procent, snad jako jediná kniha minulého roku.
    Jelikož je zítra Den nepřečtených knih, sáhla jsem po Dívce na klíček od Paola Bacigalupiho, z důvodů návalů recenzí jsem to nedočetla. A co vy, budete na tenhle den nějak reagovat?
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.