Lampárna

upraveno 31. října 2015 v Rozličný pokec
145791064

Komentáře

• upraveno 22. srpna 2012
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 22. srpna 2012
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 22. srpna 2012
    MU: Kdepak Gordon je překvapivě super týpek. Je to hodnej kluk, akorát je hodně citlivej ohledně jídla (nesnáší, když se s ním plýtvá). Ale když ho nevidíš v takových těch soutěžích, jako je HK nebo KN, tak zjistíš, že je úplně v klidu. Třeba jeho pořady o cestování atd., jsou úžasné. Na Slovensku jsem si koupila jeho knížku, která jinde nebyla k dostání a musím říct, že je výborná.
    No, upřímně, pokud je to opravdu sračka, tak proč by to jedl? To není soutěž o nejmilejšího soutěžícího a ti lidi se musí naučit vařit pod opravdu extrémním stresem. Proto na ně tak křičí a vyplivuje to jídlo. Když to podělají, proč by to měl sníst? Vždyť kdyby byla soutěž o nejlepšího stavaře a nějaké ucho by tam postavilo křivou zeď, tak by ji taky porotce shodil a ne aby mu ji ještě chválil nebo říkal, že to není tak strašný.
    Částečně to taky asi vyžadují producenti (v britské verzi jeho pořadů tolik nenadává). Ale prostě... když je to sračka, proč to neříct? To je zase to, jak tady (kdoví kde :D) řešila Jarla s ostatníma - proč by se měl přetvařovat (navíc ze slušnosti?). Holt je to sračka, tak je to sračka a nemusí kolem toho dělat vědu. Řekne jim to a oni se příště poučí.
    Naopak třeba v Mastechefovi je z těch tří "nejhodnější" porotce - když mu chutná, tak opravdu jídlo (i kuchaře) dostatečně pochválí.)
    To, že je sprostej nic neznamená. Jen to značí, že je opravdu ze Skotska :D.
  • ThorarThorar Když umřel, tak umřel.
    upraveno 23. srpna 2012
  • upraveno 23. srpna 2012
    Ano flankere to je ono! Frank a čili. :-)
    Když nám tatík doma začal přidávat čili do vánočního bramborového salátu, aby to mělo aspoň nějakou chuť, tak jsme řekli - A DOST! Prakticky už stejně nic kromě toho čili necítil. Takže měl utrum a teď už zase dokáže cítit i normální chutě....čili může dávat jen do toho, kam patří a ostatním nevadí :-p
    Byl jak Lister s posledním zbývajícím chuťovým pohárkem....ale pravda - rok a půl předtím strávil v Texasu...to by ledacos vysvětlovalo :-))
    :-D A co třeba guláš po zaklínačsku - jíšku vyrobíme takto: na rozpálenou plotnu dáme hrnec, do něj nasypeme hladkou mouku a za intenzivního doutnání v ní hrabeme vařechou....perličkou je - a kdo potřebuje jíšku na zahuštění guláše? No a protože to je poslední mouka v dosahu pár kilometrů, tak čím ten guláš zahustíme? Solí!
    Někteří tvrdili, že se to jíst dalo, ale nebyli střízliví :-p
    když jsme u toho Chilli velmi doporučuju 3 habaněro papričky z toho 2 nakrájet na jemno cca na 3 měsíce naložit do 0,5l slivovice a k tomu tam přidat 3 stroužky česneku a pak podávat neznalým a znalým. Pěkný protahovák :)
    Garlien chilli v bramboráku já se ženou zase miluju :) Ideálně nějakou máčku na úrovni 8,5 s pomalým nástupem, ale delší výdrží.
    Gardiene - gulášů je hafo druhů :-) Každý máme nejraději nějaký.....a některý třeba ne. Nemám ráda hovězí protože je řídký. A zvlášť mi v tom nejede "glanc" - tedy ta paprika spálená na tuku, co se tam dá nakonec. Někdo dává přednost zvěřinovému, jiný s různými přídatky hub, brambor a podobně. No já miluji vepřový z kolínka....Obrovská spousta masa ve světlé husté omáčce, ale té omáčky musí být jen tak, aby nezakrývala to maso, kterého musí být plný talíř. A navrch tolik čerstvé cibule, co kdo snese:-) Na 4 osoby počítám 2 kila čistého masa na jeden oběd. K tomu nejlépe čerstvý chrumkavý chleba.
    A to je právě to - každý má rád něco trošku jiného :-)) a třeba zrovna tahle verse by mu nejela :-)
    Chilli ani kari není nikdy dost. Mám podobnou odměrku jako Lister :D.
    Jarla a já překrucoval téma :) nez zase na 2 měsíce zmizím z netu...
    Gardien: ale to musíš jíst sakra rychle, jinak ti to prožere talíř... stůl... i podlahu, ne? :D
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.