Co zrovna čtete?

upraveno 6. listopadu 2010 v Literatura
13940424445144

Komentáře

• upraveno 22. srpna 2012
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    upraveno 22. srpna 2012
    Everett Young: To proto, že třeba nevidíš do hloubky. Ty si myslíš, že jsem hodná holka, ale ve skutečnosti... :-)
    upraveno 22. srpna 2012
    Tak si myslím že kdyby nám někdo koukal do snů, tak by občas dost čučel. :-)
    A měl jedno varle nebo ne?
    To byl ten barman? :-P
    Myslím že jo
    Steve byl barman a měl jedno varle, ale mrchy měl rád Skipper (normální počet varlat:-) ) - jestli jde o včerejší díl:-)
    Aha...tak to byl Skipper...já si to poplet
    Tak E. Youngu v počtu varlat to nebude. Chybná dedukce...
    upraveno 22. srpna 2012
    Zpátky k topiči.
    Co tak obvykle čtete, kromě fantasy a scifi?
    Teď čtu Na Větrné hůrce. Je neuvěřitelné, jak ponurost Anglických vřesovišť odráží divokost Heatcliffovy povahy :D.
    Och Větrná hůrka je moje srdcovka - psychothriler :-) Doporučuji všem a především - NENÍ to červená knihovna, aby bylo jasno :-) Červená knihovna je Sandokan, Čachtická paní a podobné. Toto rozhodně ne.
    Čtu Pod toskánským sluncem... sdílím až vášnivou lásku Frances k Itálii a renovace ruiny v Toskánsku je nejspíš úžasný hobby :D
    Mám rozečteno pár kousků. Z nefantasy Faynmana, Růženka je z příbuzenstva a Frankensteina - ale ten mi vydrží ještě dlouho, protože něco tak naivně trapně pitomého se jen tak nevidí! Přečetl někdo z vás Frankensteina? (Mary Shelley )
    V poslední době se orientuju na ruskou literaturu, momentálně mám rozečtený Zločin a trest. Pro zábavu čtu Miloše Urbana, je to trošku úchyl, ale baví mě:-) A Murakamiho, jak jsem na něj mohla zapomenout:-)
    Já čtu obvykle něco odborného. V poslední době hlavně o rybářství. Jinak moc nečtu. Rád bych četl kvalitní fantasy, ale zdá se mi, že ji je fakt málo (za to můžou autoři, kteří mě rozmlsali) a do průměru se mi nechce. Takže v poslední době je to je Martin (Tanec) a Erikson. Taky se chystám na třetí díl Prince ničeho, i když recenze nejsou zrovna příznivé. Škoda. První díl byl parádní.
    Nick Kent: Těžkej nářez. Musel jsem si to sehnat znovu, když moji původní jsem půjčil a již nedostal. :-) Ten chlápek píše o muzice a o lidech, kteří jsou muzikou posedlí a zasvětili jí svůj život, tak nelítostně, že ji musíte milovat. Hudba je život a vášeň a prokletí a láska a to, co žene tenhle nesnesitelný svět kupředu a drží lidi nad hladinou a někdy je strhává pod ni.
    Já nedávno po letech dočetla Robinsona Crusoa. Z té naivity mi bylo až nevolno, ale na konci jsem se skoro rozbrečela. Naštěstí to byla krátká knížka, takže jsem ji sfoukla skoro najednou.
    Mimo fantastiku ty detektivky, ještě tu mám i nerozečtenou jednu Cromwellovou, zajímavým kouskem je i Klub Piraň z prostřdí F1.
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 22. srpna 2012
    Rozečetla jsem od Martina Nečekané variace. Některé povídky jsou jako z kategorie "stará chůva vypráví" :)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.