Vytvorili ho paladinovia z kryštálu, ktorý bol kedysi súčasťou naaru(anjela). A vlastnil ho Alexandros, potom jeho syn Darion a potom lord Tyrion Fordring. A lepšie by znel preklad Spopolňovač, nie?
Nu, tak podľa toho videa existoval orcské černoknieža, ktoré vlastnilo ten diamant, čo bol taký silný, že vykúzlil aj obrovského Viodwalkera. Ten hrdina zabil orka a vzal si kryštál. Poveal si, že keď je niečo tak temné, musí byť aj niečo svetlé. A tak kňazi dávali svetlo do toho kameňa, až kým nevznikol Ash... A spopolňovač by bol skôr Asher, nie?
Tady je ten příběh. :) jinak Světlonoš byl ve Warcraftu taky, ve WoW už jen coby duch nebo socha, velitel řádu Stříbrné ruky Uther the Lightbringer.
Některé věci by se překládat neměli, pro pamětníky Warcraftu III v češtině - "Za kladivo z houby!" bylo ve skutečnosti "For Doomhammer!" (Orgrimm Doomhammer - orkský warchief, jeho stejnojmenná zbraň)
*Samozdřejmě tam má být Zhouby ale je to oblíbenej vtípek tak proč si ho neodpustit.
** A už by jsme se měli vrátit k Západozemí potažmo k jeho mapám.
podle tance se 100 líg rovná 300 mílím, tzn 1 líga = 3 míle, (pasáž popisující vzdálenost mezi zimohradem a pahorkem v hlubokém lese podle Jorena je to z Králova přístaviště ke zdi 1000 líg = 3000 mil.
jak se tak dívám na ty mapy, vcelku nechápu Robovo tažení na jih přes Dvojčata k Řekotočí, proč nevytáhl na Královo přístaviště, pokud se o tom diskutuje jinde odkažte mě tam. :D
dopočul som sa, že chystáš oslavu a že si zveš aj Freyov. Nechcela by si si objednať moje služby? Upečiem ti tu najlepšiu a najchutnejšiu tortu, akú si kedy jedla.
A keďže ste naša verná zákazníčka a beriete takúto veľkú várku, zadarmo obdržíte aj špeciálnu trúbu Šuphonechsavarí na rozmery človeka (Len tak pre istotu), ktorá sa overila od našich používateľov Sweeneyho Todda a lorda Hannibala a aj ja osobne som ju vyskúšal ;)
Komentáře
A lepšie by znel preklad Spopolňovač, nie?
Tady je ten příběh. :)
jinak Světlonoš byl ve Warcraftu taky, ve WoW už jen coby duch nebo socha, velitel řádu Stříbrné ruky Uther the Lightbringer.
Některé věci by se překládat neměli, pro pamětníky Warcraftu III v češtině - "Za kladivo z houby!" bylo ve skutečnosti "For Doomhammer!" (Orgrimm Doomhammer - orkský warchief, jeho stejnojmenná zbraň)
*Samozdřejmě tam má být Zhouby ale je to oblíbenej vtípek tak proč si ho neodpustit.
** A už by jsme se měli vrátit k Západozemí potažmo k jeho mapám.
podle Jorena je to z Králova přístaviště ke zdi 1000 líg = 3000 mil.
jak se tak dívám na ty mapy, vcelku nechápu Robovo tažení na jih přes Dvojčata k Řekotočí, proč nevytáhl na Královo přístaviště, pokud se o tom diskutuje jinde odkažte mě tam.
:D
když tak čtu tvůj program, nemohl bych Ti to organizovat já?
Děkuji za odpověď
Lord W. Frey
dopočul som sa, že chystáš oslavu a že si zveš aj Freyov. Nechcela by si si objednať moje služby? Upečiem ti tu najlepšiu a najchutnejšiu tortu, akú si kedy jedla.
Tvoj verný služobník, lord Manderly.
Model: Ježibaba z Perníkové chaloupky z kolekce BlackForest 2012
Objem: Dvě přežrané děti s košíčky malin
BTW: Teraz vážne.. Veď ja si tu môžem otvoriť Buzinééééés