mno podla mna to nie je dobra hra, zalezi tam totiz na nahode a nie na hracovych schopnostiach...mohol si tam dat viac skorpionov a spravit to tak, aby si to mohol ovladat sipkami (alebo aspon aby menenie smeru bolo pravidelne, napr. dolava,doprava,hore,dole apod.) pravdu povediac sa mi ta tvoja minula hra kde si bol Velky Jiny pacila viac :D
Tuhle hru neznám, ale když jsme u těch fanmade her na téma IceFire Jednou mě napadlo, vytvořit herní mapu Západozemí do Heroes of might and magic 3. V map editoru jsem si to fakt dával. Jenže jsem při pokusu o znovuinstalaci Heroesů zjistil, že ta hra na Vistách nejede :-( edit: teď mě napadá, že bych mohl zkusit rozchodit XP na virtuálním PC :-)
tak při pročítání old topicu jsem narazil na totok. momentalně jsem tady pres mobil ale hru si urcite stahnu. na pc jsem uplnej amater, ale existuje program nejlip v cestine na vytvoreni vlastni hry tak abych to dal i já?
tak při pročítání old topicu jsem narazil na totok. momentalně jsem tady pres mobil ale hru si urcite stahnu. na pc jsem uplnej amater, ale existuje program nejlip v cestine na vytvoreni vlastni hry tak abych to dal i já?
Komentáře
Jednou mě napadlo, vytvořit herní mapu Západozemí do Heroes of might and magic 3. V map editoru jsem si to fakt dával. Jenže jsem při pokusu o znovuinstalaci Heroesů zjistil, že ta hra na Vistách nejede :-(
edit: teď mě napadá, že bych mohl zkusit rozchodit XP na virtuálním PC :-)
Dál než k námořní bitvě o Vysokou zahradu jsem se zatim nedostal :)