Různé filmy

upraveno 6. listopadu 2010 v Film a televize
16869717374394

Komentáře

• upraveno 10. srpna 2012
    Vzpomínám si, že jsme asi ve třetí třídě měli v čítance úryvek z jakési knížky - neptejte se jaké (netuším). Šlo o holku, která měla psa, se kterým strávila dětství a byla na něm citově závislá a pes už byl postarší (asi 8 let) a ona se strachovala, co si počne, až ten raťafák umře stářím.
    a pak se dostala do situace s rozjetým neřízeným psím spřežením, které se hnalo ulicí (jo bylo to něco ze sněžného severu) a kousek níž v ulici se batolilo malé děcko a holka jediný způsob jak zachránit děcko byl hodit před spřežení svého psa, kterého rozcupovali na kousky, ale zastavili.
    Z toho jsem měla noční můry. Ze všeho nejčastěji se mi zdává, že tam pod spřežení hážu tu blbou krávu, co obětovala vlastního psa, kterého se mi daří zachránit, protože si ho dotyčná nezaslouží :-p
  • ThorarThorar Když umřel, tak umřel.
    upraveno 10. srpna 2012
    Slovy klasika: "Když umřel, tak umřel".
    Goro - myslím, že jsem byla schopna to vidět jenom jednou.
    A nedávno jsem zaslzela u Legendy o vášni.
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    upraveno 10. srpna 2012
    Dámy a Pánové, může mi někdo z vás vysvětlit tu všeobecnou nenávist vůči Rolandu Emmerichovi na CSFD. Nějak mi připadá že jeho filmy dostávají nízké hodnocení jen proto že hodně lidí nesnáší Emmericha. Proč? Kvůli tomu jak v každém filmu ničí USA a dělá z nich ještě větší blbce než jsou (možná)? Nějak tu nenávist nechápu...
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 10. srpna 2012
    Na jeho ničení USA už jsem vymyslel teorii, že jakožto Němec na plátně napravuje to, co se za války nepovedlo Hitlerovi :)
    Ale jinak: nemůžu říct, že bych ho nenáviděl, jen jsou jeho filmy tupej odpad a dostávaj takový hodnocení jaký zasloužej :)
    upraveno 10. srpna 2012
    alebo to neboli dvojičky? pamätám si ten súboj s pumou na záver...
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 10. srpna 2012
    upraveno 10. srpna 2012
    Viděly jste Hunger Games? Komu jste fandily?
    Já FoxFace. :-) Sic nevyhrála, ale bramborová medaile z 24 závodníků je taky pěkný výsledek ;-)
    Na Hunger Games jsem byla s kamarádkou v kině. Fandila jsem Peetovi. Miluju Joshe, úplně nejvíc! :D.
  • upraveno 11. srpna 2012
    upraveno 11. srpna 2012
    EY: Hvězdná brána - nuda, ale neni tam jinak nic co by mě vyloženě iritovalo
    Den nezávislosti - americký Den nezávislosti se stává dnem boje za svobodu všech národů, jakýsi zneuznalý opravář televizí uvědomělý v třídění odpadu vymyslí virus kompatibilní s mimozemským OS a komunikující ve Win'95, americký prezident hrdě nastupující do stíhačky, ne Jožina z bažin koho by to napadlo, platí jen a pouze práškovací letadlo... Na druhou stranu nedávno viděná Battleship mi řekla, že jsem tomu odpad dávat nemusel, páč Den nezávislosti si sice vytýčil pitomá pravidla, ale aspoň je dodržuje, ve světle tý ubohosti si ode mě možná tu jednu hvězdičku na csfd zaslouží :)
    Godzilla - no comment :)
    Patriot - vlastenecká sračka, slušnějc to říct nejde, ne proto, že je vlasteneckej, ale proto že je blbej, historicky naprosto mimo. Stačí porovnat se seriálem John Adams, to je příklad jak se to má dělat
    Den poté - dá se přežít, ale to spalování knížek mi připadá tak neblaze symbolický...
    2012 - no comment :)
    nakonec nejsnesitelnější je těžce béčkovej Měsíc 44, blbost, ale docela sympatická

Mi se Godzilla líbila. Ale neviděla jsem tu původní :D.
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 11. srpna 2012
    Som zvedava na Life of Pi - a to som si hovorila, ze je to nesfilmovatelne. Dufam, ze to velmi nepohnoja.
    upraveno 11. srpna 2012
    upraveno 11. srpna 2012
    10 000 př. n. l. - nojo, na ten jsem dokázal zapomenout že existuje, ojoj proč jenom chodím na internetové diskuse ojoj :)
    Viděla jsem nějaké Emmerichovy blockbustery a nejsou o nic horší než od jiných režisérů. Třeba nedávno jsem viděla Battleship a větší hovadinu těžko pohledat. Alespoň, že tam hraje upír Eric. :-)
    .
    upraveno 11. srpna 2012
    upraveno 11. srpna 2012
    Náhodou. V Battleship jsou pěkný obrázky. Rihanna s kanónem a slajduje se tam s bitevní lodí ;-)
    Jo, zrovna tahle scéna se mi taky líbila (teď mě napadá, že se tu "americký hrdina" chová vlastně jako typickej "zlej terorista" odněkud z blíz. východu, popřípadě afriky-přepadení v nepřehledném terénu, dětští "vojáci"... :D )
    Statečné srdce bylo fajn, totiž když jsem ho viděl v originále. Pak jsem jednou šel kolem televize a slyším Trávníčka, jak tam tou svojí fistulí ječí cosi o svobodě, a on tam stojí Gibson a mává zbraní proti Angličanům. Chvíli mi trvalo, než jsem si to spojil.. Na Hawkeyeho Pierce dobrý, ale na tohle?!
    Velmi se mi líbil Edward, jeho hláška "Irish.." s pouze jemným tónem pohrdání byla dokonalá.
    upraveno 11. srpna 2012
    S Patriotem má Statečný srdce společný kromě Gibsona společný taky to, že to s reálnou historií nemá skoro nic společný :)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.