FC NEVADA DRAGONS
diskusia o atraktivite futbalu, o tankistoch v bráne, o dnešnom derby Arsenal vs Chelsea a mnoho iného.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.
Komentáře
Krisa: Byli vzadu o prsa čínské gymnastky :D
Všechny jsou zletilé... oficiálně :D
Jinak, hrajete někdo ty minihry na hlavní stránce googlu? Dneska je tam jedna docela těžká. :-)
Dává to Eurosport (taky ho nemám, ale dá se najít stream) nebo na oficiálních stránkách ICF. Výsledky jsou ale k nalezení pokaždé.
No prostě jsem tím chtěla řící, že 5. a 3. místo na OH je pro Českou rychlostní kanoistiku velký úspěch (to mělo znamenat to, že to asi moc nesleduješ).
Viděl jsem i některé kvalifikace a u nich jsem nabyl dojmu, že by to ve finále mohlo dopadnou medailově o něco lépe.
Ad skákání: myslím, že s medailí se ani moc nepočítalo. Bábovi to poslední roky fakt nejde.
kde se děje absolutní hovno, 90 závodu vlastně nelze identifikovat kdo je na jakém místě a v podstatě se střídá záběr u vody a v helikoptéře....musí být smrt vyhledávat tak nezajímavé informace a pak o nich ještě mluvit....
Budou dvě zlaté medaile? Jedna bronzová? Nebo žádná?