FC NEVADA DRAGONS
diskusia o atraktivite futbalu, o tankistoch v bráne, o dnešnom derby Arsenal vs Chelsea a mnoho iného.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.
Komentáře
Pro zajímavost - syn Štěpánky H. je ročník 1986.
btw nepamata si niekto z pamatnikov, ako sa vola americka gymnastka, ktora pri preskoku na niektorej olympiade dopadla na jednu nohu, lebo druhu mala zranenu a ziskala medailu?
edit: uz som nasla - Kerri Strug v Atlante, doteraz si to pamatam, skvely zazitok
Mně se zatím, z toho co jsem viděl, strašně líbil závod na 10 000 m. Že to "Brit" a hlavně bílej Američan natřou Afričanům jsem opravdu nečekal.
Jako dívá se na to hezky, finále jsem viděl, ale jestli jsou lepší Rusky nebo Španělky...
Ten olympijský program už není tak zajímavý a nabytý jako v první polovině. :-/ Lukostřelba, slalom, veslařina, track, šerm, střelba a tenis už jsou u konce. Plážové volejbalistky s basketbalistkami jsou ze hry. A v házené to vypadá taky špatně (dnes ráno prohráli Islanďané ve čtvrtfinále :-( Už nemám skoro komu fandit.
Ještě že dnes začíná Taekwondo a BMX ;-)
Taky mám pocit, že to tempo hrubě zpomaluje