Kdy to mistr přehnal
Které scény vám připadají v Písni nevěrohodné? Určitě jste si možná někdy řekli "tak to už je moc". Ohnul to GRRM někdy přes koleno? Neříkejte, že ne. Nebo ne?
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Ano, jednala v afektu, ale především jednala hloupě!
Gepeto: nepotřebuji znát Tyrionovi kapitoly, ale stačí vědět, čí byl Tyrion bratr, byl bratr královny. Tedy není to žádný hejpočkej, kterého si můžu zajímat jak chci. Ostatně ani sama Cat to neměla v úmyslu, dokud do ní Tyrion nezačal šťourat.
Když potkáš domnělého vraha svého milovaného syna, prostě ho nenecháš odejít. Pokud je to hloupé, jsou hloupé všechny postavy písně, které mají rády své děti, ne jen Cat.
Ja by som ho možno zajal, ale šiel s ním do Riverrunu. Na Orlie hniezdo by sa mi liezť nechcelo, Sever je ďaleko. A rozhodne by som sa k nemu nechoval zle, teda nebol by v bavlnke, ale bol by to taký ,,Zverenec". Tam by som ho umiestnil a vysvetlil mu svoje dôvody, následne odoslal havrana do KL. Viem, že teraz sa mi to dobre hodnotí, nehovorím to naisto, určite by to bolo iné priamo to žiť, ale táto cesta by sa mi zdala racionálna. Radšej za otcom než za sestrou :)
Roose Bolton: Lorde Tyrione, nechtěl by ses stavit na Hrůzově na hostině?
Tyrion: A co bude k jídlu?
Roose: T-R-P-A-S-L-Í-K
Tyrion: Ty jsi říkal trpaslík?
Roose: Ne neřikal jsem trpaslík.
(kdo nepoznal tak se jedná o přepis Barneyho z HIMYM scéna hadi v hotelu)
Vsetci sme si tym presli