Kdy to mistr přehnal
Které scény vám připadají v Písni nevěrohodné? Určitě jste si možná někdy řekli "tak to už je moc". Ohnul to GRRM někdy přes koleno? Neříkejte, že ne. Nebo ne?
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Jen jsem chtěla podotknout, že odsuzovat někoho "za ksicht" je nejen hloupé, ale taky nedomyšlené. Krása je hezká věc, ale pro šťastný vztah celkem k nepotřebě. Když s někým chcete strávit krásný život, tak berte v úvahu raději jiné vlastnosti. Když k tomu na bonus dostanete i tu pohlednou tvář je to fajn, ale nikolivěk samozřejmost. S Cersei nebo Daenerys byste, hošové, štěstí neudělali :(
:-)
Chmur: Fyzické možná, ty duševní jsou už podle vkusu (ne) každého soudruha. A pro utrpení se lidstvo nebere, nota bene to bys mohl rovnou sbalit první žebračku v Bleším zadku.
:-)
Tyna: stále lépe a ještě lépe, Tvoje názory jsou názory velice rozumné slečny
;-)
Hošové, Daenerys s vámi nebude pěstovat turistiku, jak říká nevada - ona má jiné zájmy....opakuji - s ní byste život nevytrhli...a až vás turistika a dobrodružství omrzí, tak člověk zatouží po klidu a pokoji - bydlet v pohodlném a čistém, dobře spát a dobře jíst a hlavně mít si s kým popovídat, komu postřežovat, s kým řešit své problémy a sdílet radost....a nejpozději v tomto bodě byste přišli na to, že targaryenka není manželský materiál s recepturou pro šťastnou rodinku....
takže uvažujte o tom, že si neberete její tituly a pomyslné nároky, ani její služky a draky....berete si ji a budete s ní žít normální život dejme tomu v této republice....a teď pohlédněte pravdě do očí - jak by se vám žilo ? Její vzdělání a uplatnění na trhu práce - 0,0 nic. "já jsem borka, já mám draky" se dost dobře neplatí...takže může doplňovat zboží v obchoďáku nebo když bude dostatečně servilní, tak se upíchne v mekáči....hmmm to s její povahou bude jistě velmi kompatibilní....a co zbyde tedy vám ? Asi začít prodávat sousedy do otroctví, abyste jí obstarali to, co zrovna bude chtít :-D
Ovšem Chmur si zjevně bere ženu pro peníze, tituly a draky nikoliv proto, že by s ní měl mít příjemný a hezký život :-p