Poradna

upraveno 23. července 2012 v Rozličný pokec
web je plný mudrlantov, ale občas sa oplatí poradiť v úzkom kruhu ľudí, ktorých poznáte. niekto vie aké televízory sa oplatia kúpiť, niekto sa rozumie do opravy auta a niekto....

Kutilovia a odborníci, toto je miesto kde budete velebení nami, čo majú veľa otázok.
2456775

Komentáře

• upraveno 24. července 2012
    Sarvene, jestli ti můžu poradit, udělej si čas, zajdi si do obchodu, pobav se o své představě s odborníkem, a hlavně se přesvědč na vlastní oči, protože co připadá skvělé jednomu, nemusí připadat skvělé i tobě. Každý má jiné vnímání obrazu, barev, ostrosti apod. A nech si pustit i něco v obyčejném SD, ne jenom ty jejich fullhd reklamní upoutávky, které všechny vypadají úžasně. Na televizi rozhodně nešetři, mezi levným a špičkovým modelem je někdy výrazný cenový rozdíl, ale věř mi, že ten rozdíl v pokoukání pak stojí sakra za to.
    hej, na to som pripravený. aj na výhovorky predavačov, že to nevedia prepnúť, a že majú zlý signál.
  • upraveno 25. července 2012
    Sarven, som zvedava, co si vyberies. My sme kvoli olympiade kupovali panasonic plazmu, dovtedy sme mali na stene vystrihnuty karton v tvare telky :)
    ja to vidim na ten samsung, ale nechavam si panasonic v zalohe. uvidim ked uvidim.
    Trochu odbočím od televizorů, ale byl jsem požádán o radu. :-)
    Je někde popsán vzhled a charakterové vlastnosti Aegona Dobyvatele? Víte o něčem takovém?
    Character and Appearance
    Brousíš do povídky :-)) Hmmm

Aegon was clearly ambitious. He is described as tall, broad shouldered and powerful in appearance with purple eyes and cut short silver-gold hair. He was very charismatic and commanding. During the Conquest he typically wore a shirt of black scales into battle and wielded his Valyrian steel sword Blackfyre. His crown was a simple circlet of Valyrian steel, set with big square-cut rubies.[1]
    Jarla: Děkuji. Je tam toho víc? (A není to vážně pro mě, ale pro jednu milou návštěvnici našeho webu. Požádala mne o pomoc a já ji ujistil, že to zařídím. :-) Ehm, mohla bys to přeložit? :-))
    Alek: Ano, každý, kdo má nějaký problém a potřebuje poradit, nechť směřuje do tohoto topiku. Tak nějak to sarven přece myslel, ne? :-)
    Díky moc, Miss. Jsi kamarádka. :-)
    Takže, milá Hanko, dysiz fó jů. :-)
    Raptorko - jak bych mohla ? Tu přijdu, čtu, že mám pracovat a o kousek dál, že už je odpracováno :-) Bodej bych nadávala!
    heavy - je to z wiki - rychlý zdroj. Někde tu ještě kdosi dával odkaz na jakousi jinou stránku, kde toho bylo poměrně dost vyhrabáno konkrétně o všech targaryenech, na které to bylo zaměřeno, ale nevzpomenu si, kde a kdo :(
    Ještě jednou děkuji. Ochotu pomoci velmi oceňuji.
    sveva - no vidíš - asi jo :-) Nevzpomněla bych si, ani netušila, kde to hledat.
    Omlouvám se za zmatek, který jsem očividně způsobila... To já poprosila heavy_head o pomoc s Aegonem. Všem bych tímto chtěla poděkovat za informace i za snahu. Moc mi to pomohlo... :-)
    Hani, doufám, že to je do soutěžní povídky :-))
    Jarla: Nene, do povídek se radši nepouštím. To přenechám zkušeným odborníkům, jako jste vy. :-)
    Miss-Utahraptor: Ne, píšu (snažím se psát) popis Aegona pro jednu stránku. :-)
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    upraveno 25. července 2012
    Jasně Lundgren :-)) (ten mi nikdy sympatický nebyl, zatímco pro Conana jsem slabůstku měla :-p :-D)
    milujem topiky, ktoré na druhej strane stratia zmysel...
  • upraveno 26. července 2012
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    upraveno 26. července 2012
  • upraveno 26. července 2012
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.