Oblíbené místo kde byste chtěli žít v Písnich ledu a ohně?

upraveno 11. března 2014 v Píseň ledu a ohně
Zajímalo by mě jaké je vaše oblíbené místo kde byste třeba chtěli žít a naopak kde byste nechtěli.

Mně se třeba líbí Dračí kámen, Zimohrad a Visuté zahrady. Ale největší přednost dávám Dračímu kameni (http://www.tednasmith.com/other/TN-Dragonstone.html), protože to je podle mě skvost architektury.

A naopak bych nechtěl být v Řekotočí a na Slunečním oštěpu (http://www.dana-mad.ru/gal/display.php?img=4800,http://www.dana-mad.ru/gal/display.php?img=4800
1235

Komentáře

• upraveno 22. července 2012
    A zapomněla jsem podotknout, že v Martinově světě bych nechtěla žít vůbec nikdy, protože během pár hodin by mě někdo znásilnil, probodnul, uříznul hlavu a pak znásilnil znova ;)
    Chmur: JJ, fandovství do hor jsem nikdy nechápala. Já nemám ráda úplnou placku, ale takovou jemně zvlněnou krajinu, úrodné lány... Asi tak, jako je to mezi Kolínem a Kutnou Horou, tam kde poslední cípy Polabské nížiny velmi velmi zvolna potkávají s prvními náznaky Českomoravské vrchoviny (ne, nijak to nesouvisí s tím, že tam odtud pochází část rodiny a máme tam chalupu .-)

Takhle nějak si představuju přechod Roviny v Brouřlivé země .-)

Ale Dorne, moje milované Dorne... Škoda, že nenávidím vedro.
  • ThorarThorar Když umřel, tak umřel.
    upraveno 22. července 2012
    To já bych brala Údolí nebo sever, ale musela by tam být aspoň jedna dornská restaurace :-D
    Zajímavé, že nikoho nelákají země ze úzkým mořem. nemyslím přímo Valyrii plnou démonů :-)

mně se líbí pyramidy Meereenu, ale jinak je celé to místo, všechna ta města, tak zvláštně odpudivé... A to mám města ráda.
    Dorne :D
    Jednoznačně Dorne, hlavně Vodní zahrady. Pak taky Volantis. :)
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    Co pořád máte s tou vyprahlou pouští Dorne?
    Každý má rád to, čo má v domovine :D A keďže u vás sa hory nejako nedajú nájsť... :P
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    Bacha na ty krysy :).
    Já bych chtěla být členem Noční hlídky, takže Zeď. Nejen kvůli Sněhu, ale kdybych si mohla vybrat, tak bych chtěla na Zeď v dobách její největší slávy.
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    Stark z hor: Nymfomanka se sklony k SM asi zatím nejsem. Já bych si to utajení nějak zařídila, jsem mazaná jak liška. Navíc mi kamará říká, že nejsem ženská, ale Krisa, takže by to mělo být v pořádku :)
  • upraveno 23. července 2012
    Určitě Zimohrad, mám ráda zimu. Bráchu bych poslala chytat ryby do Řekotočí, nejstarší sestra by si otevřela krejčovství v Králově přístavišti a starší sestra by cvičila zlovlky za Zdí. :-D
    Vlcacka: Teď budu zlá... Ty bys ráda bydlela na Landštejně? ;)
    V létě sever (třeba rovnou Zimohrad), a na zimu buď Roviny (možná Vysoké Zahrady nebo ještě líp Staré Město s okolím), případně Dorne (i když tam by asi nebylo k hnutí, jak tak čtu starší komentáře).
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.