Nenákladné, ale pro herce hodně nepříjemné drobnosti. Já tohle naopak chápu. I když by se mi líbilo, kdyby Daenerys měla fialové oči a Tyrion každé jiné, tak mi zároveň vůbec nevadí, že to tak není.
Tyrion: Už si přesně nepamatuju u jakého filmu to bylo, ale herec tam musel nosit čočky a měl kvůli tomu poškozené oko + se mu rozjela nějaká alergie.. Navíc, kdyby měli čočky, tak si je určitě někdy zapomenou, a pak by se řešilo, že ten a ten měl ve dvou záběrech pokaždé jinou barvu očí.
Co to provedli s Meerou? Ta se mi teda vůbec nelíbí, vypadá jak Asha/Yara :(. Ostatní casting se mi celkem líbí. Akorát mi přijde vtipný Jojen, kterého jsem si představovala jako malého kluka a ve skutečnosti bude o necelé 3 roky mladší než já :)
Krisa: Meeru jsem si taky představovala jinak, i když jsem počítala, že ji postarší - ale tady bych ještě neházela flintu do žita. Spíš mě zaráží Menzies. Edmure a Brutus z Říma, to je drsná kombinace ;)
Dávám za pravdu Krise, mi taky Meera na téhle fotce připomíná Yaru na té, co máme na úvodu obsazení GoT. Ale předpokládám, že nakonec bude vypadat úplně jinak (snad ne hůř, jak to dopadlo s Yarou).
Pokud mám soudit jen podle fotek, tak celkem dobře působí Clive Russel. Sympaticky na mě působil už ve Vikinzích, takže si ho jako Černou rybu umím docela dobře představit. Diana Rigg je také v pohodě. Škoda že jí není o čtyřicet let méně. Byla to celkem kočka. No ale to by zas nemohla hrát lady Olennu. Kristofer Hivju má úctyhodný plnovous, jenže působí na Tormunda moc mladě, ale třebas to bude fungovat. Pro mě osobně bylo velkým zklamáním obsazení Baratheonů, ale dva jsou ze hry, takže už musím skousnout jen Stannise:-)
Jen tak mimochodem - objevuje se v knížkách někdo jménem Anguy (jsem si ale na 99 % jistá, že neobjevuje) nebo je to další postava, co zastane roli několika dalších?
Komentáře
Navíc, kdyby měli čočky, tak si je určitě někdy zapomenou, a pak by se řešilo, že ten a ten měl ve dvou záběrech pokaždé jinou barvu očí.
Ostatní casting se mi celkem líbí. Akorát mi přijde vtipný Jojen, kterého jsem si představovala jako malého kluka a ve skutečnosti bude o necelé 3 roky mladší než já :)
Diana Rigg je také v pohodě. Škoda že jí není o čtyřicet let méně. Byla to celkem kočka. No ale to by zas nemohla hrát lady Olennu. Kristofer Hivju má úctyhodný plnovous, jenže působí na Tormunda moc mladě, ale třebas to bude fungovat.
Pro mě osobně bylo velkým zklamáním obsazení Baratheonů, ale dva jsou ze hry, takže už musím skousnout jen Stannise:-)