Fanouškovská fikce

upraveno 16. ledna 2013 v Rozličný pokec
1242527293075

Komentáře

• upraveno 19. července 2012
    Konec prázdnin? Hm... tak to by se stihly napsat i dvě povídky! :D
    Přiznám se, že jsem se tentokrát chtěla zúčastnit, ale nenapadá mě nic zajímavýho ani na jedno z témat, takže to asi nechám na ostatních mistrech. A radši začnu konečně sumírovat Jona Conningtona. Možná mě to nakonec k něčemu inspiruje... :D
    sveva: Jo, jo, nejhorší je vymyslet, o čem psát. Bílá stránka ve wordu je největší nepřítel každého psavce :D.
    Zatím něco zkouším, ale nevypadá to slavně :D.
  • JayJay
    upraveno 20. července 2012
    Souhlas s Flankerem, konec prázdnin (každý má již jistě rozplánováno a u moře klepat do kompu písmenka se nikomu jistě nechce).
    2 Kolikokoli: Ony by se stihly, ale to by to někdo musel vymyslet a napsat... (ostatně máš šanci, myslím, že není proti pravidlům přihlásit dvě)
    2 Sveva: Jo, najít správné téma je problém. Mám jednu myšlenku, (takže se zúčastním) otázka je, jestli už to nebude "trochu za hranicí...", ale umění musí provokovat, že?
  • upraveno 20. července 2012
    Do konce prázdnin je zbytečně moc času.
    Ano do konce prázdnin je to lákavější - což. Ale ruku na srdce - přinutí to někoho z vás psát to dřív než před termínem ? Ve skutečnosti probendíte jen navíc dva týdny ničím a tím na čem nezáleží, abyste se do toho vrhli pár dní před termínem :-D
    sveva: Ještě to nevzdávej. Času na přemýšlení je dost. Nikdo to asi nebude sepisovat měsíc, pokud neplánuje novelu. :-)
    Taky doufám, že se zúčastní studenti, co se minule vymlouvali na zkoušky. :-)

Já už mám po dovolené. :-(
    Možná bych zkrátila pak čas na hodnocení. Minule mi připadal moc dlouhý. :-)
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    Berme to tak, že budu mít dovolenou až někdy v druhý půlce srpna a rád bych se na tu dobu nějak zaměstnal...
    Dostaneš specielní domácí úkol navíc :-)
    Sím paňčelko to není fér, Pepíček Novák se bude válet u moře a já mám psát úkoly? Bééé, fňuk, bééé, smrk
    Nech se přejet žebřiňákem a povaluj se taky :-p
    Se řekne doma
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • JayJay
  • upraveno 21. července 2012
    Tak tedy vážení spisovatelé a hlasovatelé :-)
    Můžete si povšimnouti, že je překopán topik této strany - nová témata, veškeré potřebné údaje a prakticky vše, co je třeba vědět pro zdárný průběh soutěže :-)

Na nesrovnalosti nebo chybějící údaje se směle ptejte - doplníme.

(Samozřejmě iniciativě se meze nekladou a jestli se někdo rozhodne napsat 3 povídky na stejné téma nebo na každé téma jednu....jen do toho - dobrého čteniva nikdy není dost)
    upraveno 21. července 2012
    Mám námatkovú otázku pre istotu - srpen je august? :D Teda ako 8. mesiac, že?
    Ano - ten měsíc pojmenovaný podle císaře Oktaviána Augusta :-)
    No vidíte? To len vy česi musíte vymýšľať so srpnom :D Všetci to majú ako August...
    Vážně? Slované si ponechali povětšině vlastní názvy navzdory tlaku církve...
    polsky - sierpień
    chorvatsky - kolovoz
    ukrajinsky - серпень

Nechce se mi to teď dohledávat - někde mám tabulku všech slovanských názvů všech měsíců :-))
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    Jarla: Závidím ti tvojí tabulku měsíců. Asi si taky nějakou udělám. Nejen slovanských :D
    Monty :-p
  • upraveno 22. července 2012
    Sakryš, tentokrát jsem se nějak rozjela. Už mám dvě kapitoly z plánovaných čtyř. Zajímalo by mě, kdo to bude číst tak dlouhé.
    Lady Thaeresa: Nejsi sama. Už mám asi 3000 slov a je to teprv asi půlka úvodu :D. Nicméně heavy měl povídku dlouhou kolem 7000 slov a přišla mi při čtení dost krátká (chtěla jsem víc! :D). Navíc jsou tady poctiví čtenáři :).
    Mimochodom, aká je cena pre víťaza v tomto kole?
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 22. července 2012
    Dobrý pocit a poděkování od čtenářů ;)
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    upraveno 22. července 2012
    Dobrý pocit, že mi dal k narozeninám pěkné počtení :)
  • upraveno 23. července 2012
    Gepeto "Ale po pravde vy ich máte docela nápadité.. Niektoré sú pekne prepojené s tématikou mesiaca ako Květen, Listopad a Prosinec... "
    Hmmmm a od čehopak je odvozen prosinec? :-) To je takový chyták....:-)
    To jsou původní názvy, které používali i Rusové a Slováci předtím, než přešli na latinské značení a vychází to ze Staroslověnštiny.
  • upraveno 23. července 2012
    A prima pocit, že umí zatraceně dobře psát. :-)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.