Vichry zimy (co zatím víme)

upraveno 18. července 2012 v Píseň ledu a ohně
«1

Komentáře

• upraveno 19. července 2012
    zaujala mě tam tahle věta: Martin did not want to comment on Jon Snow's cliffhanger fate after A Dance with Dragons, but said that "you're definitely going to see more of the Others in The Winds of Winter" - to zní skoro jako by měl Jon s Jinýma něco společnýho.. :-o :-o
    Už je mi to jasné - Jon je Velký Jiný a naši modroocí přátelé ho chtějí jenom osvobodit z rukou věznitelů z řad Starků
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 19. července 2012
    Mě by zajímalo, kdopak má v té české Wikipédii prstíky. Jestli to tam píše někdo koho známe zde z fóra.
    Na českou wikinu píše svoa...alespoň myslim, že to tu už zmínila ;)
    Tak tedy aspoň souhrn Tance...
    jupí, podíváme se dál na sever...
    tajemná magická místa, mlak, já už ty vichry chcííííííí
  • upraveno 20. července 2012
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 20. července 2012
    Friedmanovští ekonomové tomu říkají odchylka F, leč neplatí to :)
    Na Jiné se těším hodně. :-)
    Doufám, že se odhalí, že to nějsou žádní špatňáci, jenom prostě tvorové s odlišnou filosofií než Chrchla.

imo na sever sa pozrieme očami Brana.
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    Jinak zkoušel jsem dešifrovat Branova vidění ale je to horší než enigma :(

Každopádně. Řekněmě že dívka šermující se svým bratrem na Zimohradu byla Lyanna. Dále ta ženská co prosila bohy o dítě co jí pomstí mohla být buď Lyanna (a dítě mohl být Jon Sníh) a nebo třeba Sansa (na Aryu bych zrovna dvakrát nevsázel). Pak dívka líbající vysokého rytíře je také záhadou. Mohla by to být Arya a Gendry(?) který má předpoklad po otci být vysoký. Ta poprava by mohla být Aša a Konečně-na-tebe-došlo-blbečku Theon soudě podle kapitoly kterou uveřejnil George Rozparovač.
    Everett Young: Žena prosící o dítě, co ji pomstí, zní spíš jako Elia Martell. Nebo Catelyn? Nevybavuju si, jestli je řeč o dítěti (Arya) nebo o synovi.
    Elia Martell na Zimohradě? Asi si půjčila teleport od Malíčka :D
    Ale teď vážně, pravděpodobně je to někdo z doby Rickarda Starka nebo ještě dřív, někdo (časově) mezi mladou Starou chůvou a malou Lyannou...
    Ještě tam po té těhotné vidí tmavookého mladíka, bledého a krutého/divokého (fierce), který si z větví čarostromu vyřezává šípy. To by mohl být Bloodraven, ale nenapadá mě, co by dělal na Zimohradě? Nebo že by to byla vize jiného stromu?
    Á, to se omlouvám za svojí pitomost. Vypadlo mi, že ty vize se týkají přímo Zímohradu, i když si je matně vybavuju. Mno, spíš to vidím tak, že jsou to obrazy z bližší i vzdálenější minulosti - předzvěst Branových schopností. Dívka šermující s bratrem bude nejspíš Lyanna, ty ostatně IMHO ani dešifrovat nepůjde.
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    upraveno 21. července 2012
  • upraveno 21. července 2012
    Hm mne zase napadlo při čtení, že by mohlo jít o tu dceru Zimohradu, kterou svedl bard divokých, pak ji těhotnou vrátil otci (byla tuším jediným dědicem) ,o kterém vyprávěl Mance.
    No třeba když ji nechal opustil s děckem na krku, tak na to měla jiný názor a pak po vzoru starých vdov, které se se svými muži hádají do krve a za života jim nemůžou přijít na jméno - si je po smrti glorifikují tak, že máte dojem, že mluví o úplně jiném člověku a co hůř - ony si to neuvědomí ani když je konfrontujete s fakty ...:-)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.