zaujala mě tam tahle věta: Martin did not want to comment on Jon Snow's cliffhanger fate after A Dance with Dragons, but said that "you're definitely going to see more of the Others in The Winds of Winter" - to zní skoro jako by měl Jon s Jinýma něco společnýho.. :-o:-o
Jinak zkoušel jsem dešifrovat Branova vidění ale je to horší než enigma :(
Každopádně. Řekněmě že dívka šermující se svým bratrem na Zimohradu byla Lyanna. Dále ta ženská co prosila bohy o dítě co jí pomstí mohla být buď Lyanna (a dítě mohl být Jon Sníh) a nebo třeba Sansa (na Aryu bych zrovna dvakrát nevsázel). Pak dívka líbající vysokého rytíře je také záhadou. Mohla by to být Arya a Gendry(?) který má předpoklad po otci být vysoký. Ta poprava by mohla být Aša a Konečně-na-tebe-došlo-blbečku Theon soudě podle kapitoly kterou uveřejnil George Rozparovač.
Everett Young: Žena prosící o dítě, co ji pomstí, zní spíš jako Elia Martell. Nebo Catelyn? Nevybavuju si, jestli je řeč o dítěti (Arya) nebo o synovi.
Elia Martell na Zimohradě? Asi si půjčila teleport od Malíčka :D Ale teď vážně, pravděpodobně je to někdo z doby Rickarda Starka nebo ještě dřív, někdo (časově) mezi mladou Starou chůvou a malou Lyannou...
Ještě tam po té těhotné vidí tmavookého mladíka, bledého a krutého/divokého (fierce), který si z větví čarostromu vyřezává šípy. To by mohl být Bloodraven, ale nenapadá mě, co by dělal na Zimohradě? Nebo že by to byla vize jiného stromu?
Á, to se omlouvám za svojí pitomost. Vypadlo mi, že ty vize se týkají přímo Zímohradu, i když si je matně vybavuju. Mno, spíš to vidím tak, že jsou to obrazy z bližší i vzdálenější minulosti - předzvěst Branových schopností. Dívka šermující s bratrem bude nejspíš Lyanna, ty ostatně IMHO ani dešifrovat nepůjde.
Hm mne zase napadlo při čtení, že by mohlo jít o tu dceru Zimohradu, kterou svedl bard divokých, pak ji těhotnou vrátil otci (byla tuším jediným dědicem) ,o kterém vyprávěl Mance.
No třeba když ji nechal opustil s děckem na krku, tak na to měla jiný názor a pak po vzoru starých vdov, které se se svými muži hádají do krve a za života jim nemůžou přijít na jméno - si je po smrti glorifikují tak, že máte dojem, že mluví o úplně jiném člověku a co hůř - ony si to neuvědomí ani když je konfrontujete s fakty ...:-)
Komentáře
Tak tedy aspoň souhrn Tance...
tajemná magická místa, mlak, já už ty vichry chcííííííí
Doufám, že se odhalí, že to nějsou žádní špatňáci, jenom prostě tvorové s odlišnou filosofií než Chrchla.
Každopádně. Řekněmě že dívka šermující se svým bratrem na Zimohradu byla Lyanna. Dále ta ženská co prosila bohy o dítě co jí pomstí mohla být buď Lyanna (a dítě mohl být Jon Sníh) a nebo třeba Sansa (na Aryu bych zrovna dvakrát nevsázel). Pak dívka líbající vysokého rytíře je také záhadou. Mohla by to být Arya a Gendry(?) který má předpoklad po otci být vysoký. Ta poprava by mohla být Aša a Konečně-na-tebe-došlo-blbečku Theon soudě podle kapitoly kterou uveřejnil George Rozparovač.
Ale teď vážně, pravděpodobně je to někdo z doby Rickarda Starka nebo ještě dřív, někdo (časově) mezi mladou Starou chůvou a malou Lyannou...